Carglass afspraak maken

Schade aan uw autoruit? Neem met Carglass contact op!

Als u schade heeft aan uw autoruit, dan kunt u terecht bij Carglass voor reparatie of vervanging van uw autoruit. Het is belangrijk om snel contact op te nemen met Carglass, zodat uw autoruit snel gerepareerd kan worden. Rondrijden met een beschadigde autoruit is namelijk heel gevaarlijk. Gelukkig kan een afspraak maken bij Carglass 24/7.

Met Carglass afspraak maken op verschillende manieren

Om contact op te nemen met de Carglass klantenservice, kunt u het Carglass telefoonnummer 088-0406123 bellen. U kunt Carglass 24/7 bellen, dus dat betekent dat u ook Carglass op zaterdag of zondag kunt bereiken. Als u liever contact opneemt via e-mail, dan kunt u een bericht sturen naar info@carglass.nl. Daarnaast is het ook mogelijk om het contactformulier op de website in te vullen. Verder kunt u ook online inloggen bij Carglass Mijn Afspraak als u een account heeft. In deze online omgeving heeft u meteen een inzicht in de afspraken die u bij Carglass heeft staan.

Carglass afspraak maken via de website

Als u een afspraak wilt maken bij Carglass, dan kunt u dit doen via hun website. Op de homepage van de website kunt u klikken op ‘afspraak maken’ en vervolgens aangeven wat voor soort schade uw autoruit heeft opgelopen en wanneer u beschikbaar bent voor een Carglass afspraak. U kunt ook het telefoonnummer van Carglass bellen als u niet in de gelegenheid bent om online een afspraak te maken. Verder is het goed om te weten dat Carglass samenwerkt met vrijwel alle verzekeringsmaatschappijen. U kunt dan bijvoorbeeld via Carglass ABN AMRO of een andere verzekeraar op de hoogte stellen van uw schade. Carglass heeft meerdere vestigingen in Nederland. Als u wilt weten waar de dichtstbijzijnde vestiging zich bevindt, dan kunt u op de website van Carglass het adres opzoeken van de vestiging die het dichtst bij u in de buurt is. Als u bijvoorbeeld in Den Bosch woont, dan kunt u contact opnemen met Carglass Den Bosch via het telefoonnummer 088 040 6125.

Altijd juiste klantenservice gegevens dankzij Klantenservicespot

Heeft u Carglass contact gehad, moet de ruit van uw auto dus gerepareerd worden en reist u voorlopig met de trein? Dan kan het zijn dat u de NS klantenservice wilt bellen. Of misschien rijdt u voorlopig met uw fiets en heeft u deze laten verzekeren en wilt u met verzekeraar ENRA contact opnemen. In dergelijke geval kunt u Klantenservicespot erop na slaan om de juiste contactgegevens op te zoeken. Sla Klantenservicespot dus op in uw favorieten!