Klarna

 klantenservice

Contact met Klarna via KlantenserviceSpot

Wilt u een brandende vraag aan Klarna stellen, bijvoorbeeld het inloggen of over hoe u achteraf kunt betalen? KlantenserviceSpot biedt in één oogopslag de gewenste gegevens van de Klarna klantenservice aan. Zo bent u niet eindeloos aan het zoeken op websites naar het Klarna telefoonnummer, maar kunt u meteen uw vraag stellen. KlantenserviceSpot biedt daarnaast de gegevens van allerlei andere organisaties aan, zoals de Hema klantenservice Ziggo storing gegevens of het ABN AMRO contact nummer.

Klarna maakt betalen eenvoudiger

In 2005 werd Klarna in Stockholm opgericht. Het idee achter Klarna is het vereenvoudigen van het betaalverkeer. Zo ontvangen consumenten hun aankopen, voordat ze deze hoeven af te rekenen. Daarbij neemt Klarna de potentiële fraude- en kredietgevaren van de webshop over. Deze koper bescherming zorgt ervoor dat u nooit het verkeerde artikel ontvangt. U betaalt bij Klarna uw aankoop direct of tot en met 30 dagen later. Hiervoor hoeft u geen extra kosten te voldoen, zoals rentekosten. De eenvoudige betaalwijzen van Klarna leiden ertoe dat winkelen bij uw favoriete winkels alleen maar leuker wordt.

Klarna contact met een van de snelst groeiende Europese bedrijven

Nadat Klarna en SOFORT in 2014 hun krachten bundelden in de Klarna Group, werd het bedrijf al snel de Europese marktleider op het terrein van online betalen. Er zijn maar liefst 147 miljoen actieve gebruikers en circa 400.000 webshops bij Klarna aangesloten. Klarna Group is actief op 45 markten en heeft meer dan 5000 medewerkers in dienst. De service is daarmee al aardig op weg om het meest favoriete betaalmiddel van de wereld te worden.

Contact met Klarna op verschillende manieren

Klarna biedt uiteenlopende wijzen aan om contact op te nemen voor vragen, opmerkingen of klachten. Zowel via de website, per e-mail of telefonisch is Klarna gemakkelijk bereikbaar.

Contact met Klarna via de website

Op de Klarna klantenservice website geeft de service een handig overzicht van veelgestelde vragen (in het Engels ook wel Frequently Asked Questions, FAQ genoemd). Bij deze vragen leest u meteen het antwoord, zodat u niet naar de klantenservice van Klarna hoeft te bellen. Ook vindt u in de Klarna App handige gegevens. Zo ziet u in uw persoonlijke account meteen welke aankopen u nog dient te voldoen. Ook kunt u na het inloggen op uw account gemakkelijk uw bestellingen bekijken en managen. Op de website is bovendien een chat aanwezig, waarmee u met de klantenservice van Klarna kunt praten. Deze chat is dag en nacht beschikbaar.

Klarna bellen voor uw vragen

Wilt u liever voor een dringende vraag meteen antwoord krijgen? Bel dan naar de Klarna klantenservice op het Klarna telefoonnummer 020-8082852. U kunt naar Klarna bellen van maandag tot en met vrijdag van 09:00 tot 18:00 uur. Op zaterdag staat het belteam van Klarna klaar van 09:00 tot 13:00 uur.

Contact met Klarna

Openingstijden Klarna klantenservice

De telefonische klantenservice is op dit moment niet bereikbaar.

Maandag
gesloten
Dinsdag
gesloten
Woensdag
gesloten
Donderdag
gesloten
Vrijdag
gesloten
Zaterdag
gesloten
Zondag
gesloten

Telefoonnummers Klarna klantenservice

Contact met KlarnaNummer
Algemeen020-8082852

Overige contactmogelijkheden Klarna klantenservice

Klarna opzeggen

Klarna direct opzeggen? Dat kan via https://vandaagopzeggen.nl/klarna.

Klarna ervaringen

4 ervaringen.

Heb jij recent contact gehad met Klarna? Laat ons je ervaring met Klarna weten!
Beoordeel Klarna

Adres Klarna klantenservice

Klarna BV, Rokin 69
1012 KL, Amsterdam
Rapportcijfer Klarna klantenservice: 3.3

Rapportcijfer is gebaseerd op 4 beoordelingen.

Laat ons je ervaring met de Klarna klantenservice weten!

Je ervaring wordt geplaatst op klantenservicespot.nl.

 • Vermeld in je reactie niet je persoonlijke gegevens zoals je telefoonnummer, adres of wachtwoord.
 • Je review wordt niet naar de Klarna klantenservice gestuurd maar alleen gedeeld op deze website.

Beoordeel Klarna Klantenservice

Welk cijfer geef jij aan de Klarna klantenservice?

4 reviews over “Klarna”

 1. Rapportcijfer: 1

  hoe lang duurt het voordat je een bericht krijgt van de geschillencommissie weken terug een bericht gestuurd over de slechte service van klarna doen helemaal niks voor je

 2. Rapportcijfer: 2

  Ik krijg diverse nummers door om in te loggen ,maar werkt niet . Op een andere manier Niet te bereiken .App wil en heb ik niet . Reactie gegeven op klacht telefonisch ,na 15 min in de wacht werd gesprek afgebroken door medewerker ,denk verkeerd door verbonden . Werd ook niet terurggebeld !

 3. Rapportcijfer: 2

  contact met Klarna is moeilijk, zeker als je bewijs van de correspondentie wilt hebben….
  UIt hun website:

  Contact met Klarna op verschillende manieren

  Klarna biedt uiteenlopende wijzen aan om contact op te nemen voor vragen, opmerkingen of klachten. Zowel via de website, per e-mail of telefonisch is Klarna gemakkelijk bereikbaar.

  E-mailadres Klarna klantenservice
  E-mailadres: onbekend

 4. Rapportcijfer: 8

  heb al 3x nw. mail adres dgg nog steeds geen reactie