Klarna

Klarna werd in 2005 in Stockholm opgericht. Het idee achter deze service is om het betalen te vereenvoudigen. Dit doet de service door consumenten eerst de producten te laten ontvangen voordat ze deze afrekenen. De kopersbescherming van Klarna laat u nooit in de steek, zodat u nooit met een verkeerd item eindigt. Met Klarna betaalt u uw aankoop meteen of tot en met 30 dagen later. Zonder rente of extra kosten. Met de eenvoudige betaalmethoden van Klarna wordt shoppen bij uw favoriete winkels nog leuker.

Klarna is een van de snelst groeiende bedrijven in Europa

In 2014 bundelden SOFORT en Klarna samen hun krachten en vanaf dat moment vormden ze de Klarna Group: de Europese marktleider op het gebied van online betalen. De Klarna Group bedient meer dan 90 miljoen consumenten en werkt samen met ruim 200.000 webwinkels. Het doel van Klarna is om ‘s wereld meest favoriete betaalmethode te worden. De service is al goed om weg met meer dan 3500 medewerkers.

Contact met Klarna

De klant staat natuurlijk op nummer één bij Klarna. Een team van de beste klantenservice medewerkers staat maar liefst 7 dagen per week voor u klaar. Wenst u contact met een medewerker van de klantenservice? Dan kunt u bellen naar het nummer 020-8082852. Dit nummer is 7 dagen per week bereikbaar. Op de contactpagina van de website van Klarna vind u ook een knop ‘Chat met ons’, klikt u daarop dan wordt u doorverwezen naar een online chat met een van de medewerkers die u zo snel mogelijk verder helpt.

Instagram: https://www.instagram.com/klarna.nl/?hl=nl

Openingstijden Klarna klantenservice

Niet bereikbaar op dit moment.

Maandag
gesloten
Dinsdag
gesloten
Woensdag
gesloten
Donderdag
gesloten
Vrijdag
gesloten
Zaterdag
gesloten
Zondag
gesloten
Klarna

Telefoonnummer Klarna klantenservice

Telefoonnummer
020-8082852
Belkosten
Lokaal tarief

Adres Klarna klantenservice

Klarna BV, Rokin 69
1012 KL, Amsterdam

E-mailadres Klarna klantenservice

E-mailadres
onbekend

Klarna opzeggen

Klarna direct opzeggen? Dat kan via https://vandaagopzeggen.nl/klarna.

Klarna ervaringen

Geen ervaringen.

Plaats een reactie