ASN Bank

 klantenservice

Over ASN Bank

Sparen, betalen, beleggen, een hypotheek of verzekering afsluiten? ASN Bank is er voor particuliere en zakelijke klanten en is de grootste duurzame bank van Nederland. Ze zijn een zelfstandig opererende bank met een eigen bankvergunning, eigen beleid en een eigen statutaire directie. De ASN Bank is een dochteronderneming van SNS REAAL. SNS Bank N.V. is dan ook een aandeelhouder van de ASN Bank. SNS staat voor Samenwerkende Nederlandse Spaarbanken en is onderdeel van SNS Reaal. In 1817 werd de eerste Nederlandse spaarbank opgericht. De huidige SNS Bank bestaat sinds 1987. Stichting Spaarbank Limburg en Stichting Gelders-Utrechtse Spaarbank vormen sinds dat moment samen de Samenwerkende Nederlandse Spaarbanken (SNS).

Veelgestelde vragen

Bij veelgestelde vragen krijgt u antwoord op vragen als: wat zijn de uiterste betaaldata voor de belastingdienst, kan een stichting een spaarrekening openen, hoe vraag ik een bankverklaring aan, kan ik zakelijk overstappen naar ANS Bank? U kunt deze vragen intypen in de zoekfunctie en wachten tot een antwoord dat relevant is tot u verschijnt. Als u het antwoord op een vraag niet gevonden heeft, kunt u contact op nemen met de ASN klantenservice.

Contact

U kunt uw vraag aan de ASN bank stellen door middel van een contact formulier. Hier vult u uw gegevens in en kiest u een categorie waar uw vraag onder valt. Dit kan bijvoorbeeld mobiel bankieren zijn, maar ook sparen. Vergeet verder niet uw IBAN en telefoonnummer in te vullen: zo kan de bank makkelijker contact met u opnemen mogen er aanvullende vragen zijn voor uw aanvraag. U kunt ook een e-mail sturen naar informatie@asnbank.nl

Telefoon en Twitter

Daarnaast kunt u de ASN Bank klantenservice natuurlijk ook gewoon bellen. U krijgt zo antwoord op al uw vragen over sparen, betalen en beleggen en over zakelijke kredieten. U kunt de klantenservice bereiken door te bellen naar 0800 – 03 80. Dit nummer is gratis en van maandag tot en vrijdag bereikbaar van 08.00 tot 17.30 uur. U kunt dit nummer ook vanuit het buitenland bellen op +3170 – 256 9333. Daarnaast kunt de ASN Bank ook op Twitter, Facebook en Linkedin vinden op @ASNBank.

Postadres

Daarnaast kunt u natuurlijk ook een brief sturen naar de ASN Bank klantenservice. Dit kunt u doen door uw brief te adresseren aan ASN Bank, Antwoordnummer 1188, 2501 WB, Den Haag. Ook kunt u natuurlijk langskomen op het hoofdkantoor. Het adres van het hoofdkantoor is Bezuidenshoutseweg 153, 2594 AG, Den Haag.

ASN Bank storing verhelpen

Kampt u met een ASN Bank storing, waardoor het bijvoorbeeld niet lukt om in te loggen, een betaling over te maken of de app te installeren? De ASN Bank doet er alles aan om ervoor te zorgen dat hun cliënten altijd en overal hun activiteiten kunnen ontplooien. Het kan echter voorkomen dat er onderhoud plaatsvindt of er een storing bij de ASN Bank is. In dat geval plaatst de ASN Bank klantenservice de storing of werkzaamheden op de website van de bank. Ook op de sociale media houdt de ASN Bank klanten op de hoogte bij grote storingen. Wordt uw storing echter niet op de website vermeld? Dan raden wij u aan om de ASN Bank te bellen op het telefoonnummer 070 – 35 69 335.

KlantenserviceSpot.nl voor het juiste contact met de ASN Bank klantenservice

Bedrijven maken het consumenten veelal onnodig lastig om met hen in contact te komen. Dankzij KlantenserviceSpot.nl is dat verleden tijd. In onze database vindt u een breed aanbod aan telefoonnummers en andere contactgegevens om zo snel mogelijk uw probleem met een bedrijf op te lossen. Zo belt u niet alleen met de ASN Bank klantenservice, maar ook met de NS klantenservice, Schiphol klantenservice, het Basic Fit contact nummer of het UWV contact nummer. Blijf niet met vragen zitten, maar zoek direct de perfecte ondersteuning bij KlantenserviceSpot.nl.

Contact met ASN Bank

Openingstijden ASN Bank klantenservice

De telefonische klantenservice is op dit moment niet bereikbaar.

Maandag
gesloten
Dinsdag
gesloten
Woensdag
gesloten
Donderdag
gesloten
Vrijdag
gesloten
Zaterdag
gesloten
Zondag
gesloten

Telefoonnummers ASN Bank klantenservice

Contact met ASN BankNummer
Algemeen0800 - 03 80

Overige contactmogelijkheden ASN Bank klantenservice

ASN Bank opzeggen

ASN Bank direct opzeggen? Dat kan via https://vandaagopzeggen.nl/asn bank.

ASN Bank ervaringen

2 ervaringen.

Heb jij recent contact gehad met ASN Bank? Laat ons je ervaring met ASN Bank weten!
Beoordeel ASN Bank

Adres ASN Bank klantenservice

Bezuidenhoutseweg 153
Den Haag
Rapportcijfer ASN Bank klantenservice: 4.5

Rapportcijfer is gebaseerd op 2 beoordelingen.

Laat ons je ervaring met de ASN Bank klantenservice weten!

Je ervaring wordt geplaatst op klantenservicespot.nl.

  • Vermeld in je reactie niet je persoonlijke gegevens zoals je telefoonnummer, adres of wachtwoord.
  • Je review wordt niet naar de ASN Bank klantenservice gestuurd maar alleen gedeeld op deze website.

Beoordeel ASN Bank Klantenservice

Welk cijfer geef jij aan de ASN Bank klantenservice?

2 reviews over “ASN Bank”

  1. Rapportcijfer: 8

    Ontvang graag een opzeggingsformulier spaarrekening Brander Beheer BV eindigend op 449