ASN Bank

Over ASN Bank

Sparen, betalen, beleggen, een hypotheek of verzekering afsluiten? ASN Bank is er voor particuliere en zakelijke klanten en is de grootste duurzame bank van Nederland. Ze zijn een zelfstandig opererende bank met een eigen bankvergunning, eigen beleid en een eigen statutaire directie. De ASN Bank is een dochteronderneming van SNS REAAL. SNS Bank N.V. is dan ook een aandeelhouder van de ASN Bank. SNS staat voor Samenwerkende Nederlandse Spaarbanken en is onderdeel van SNS Reaal. In 1817 werd de eerste Nederlandse spaarbank opgericht. De huidige SNS Bank bestaat sinds 1987. Stichting Spaarbank Limburg en Stichting Gelders-Utrechtse Spaarbank vormen sinds dat moment samen de Samenwerkende Nederlandse Spaarbanken (SNS).

Veelgestelde vragen

Bij veelgestelde vragen krijgt u antwoord op vragen als: wat zijn de uiterste betaaldata voor de belastingdienst, kan een stichting een spaarrekening openen, hoe vraag ik een bankverklaring aan, kan ik zakelijk overstappen naar ANS Bank? U kunt deze vragen intypen in de zoekfunctie en wachten tot een antwoord dat relevant is tot u verschijnt. Als u het antwoord op een vraag niet gevonden heeft, kunt u contact op nemen met de ASN klantenservice.

Contact

U kunt uw vraag aan de ASN bank stellen door middel van een contact formulier. Hier vult u uw gegevens in en kiest u een categorie waar uw vraag onder valt. Dit kan bijvoorbeeld mobiel bankieren zijn, maar ook sparen. Vergeet verder niet uw IBAN en telefoonnummer in te vullen: zo kan de bank makkelijker contact met u opnemen mogen er aanvullende vragen zijn voor uw aanvraag. U kunt ook een e-mail sturen naar informatie@asnbank.nl

Telefoon en Twitter

Daarnaast kunt u de ASN Bank klantenservice natuurlijk ook gewoon bellen. U krijgt zo antwoord op al uw vragen over sparen, betalen en beleggen en over zakelijke kredieten. U kunt de klantenservice bereiken door te bellen naar 0800 – 03 80. Dit nummer is gratis en van maandag tot en vrijdag bereikbaar van 08.00 tot 17.30 uur. U kunt dit nummer ook vanuit het buitenland bellen op +3170 – 256 9333. Daarnaast kunt de ASN Bank ook op Twitter, Facebook en Linkedin vinden op @ASNBank.

Postadres

Daarnaast kunt u natuurlijk ook een brief sturen naar de ASN Bank klantenservice. Dit kunt u doen door uw brief te adresseren aan ASN Bank, Antwoordnummer 1188, 2501 WB, Den Haag. Ook kunt u natuurlijk langskomen op het hoofdkantoor. Het adres van het hoofdkantoor is Bezuidenshoutseweg 153, 2594 AG, Den Haag.

Openingstijden ASN Bank klantenservice

Niet bereikbaar op dit moment.

Maandag
gesloten
Dinsdag
gesloten
Woensdag
gesloten
Donderdag
gesloten
Vrijdag
gesloten
Zaterdag
gesloten
Zondag
gesloten
ASN Bank

Telefoonnummer ASN Bank klantenservice

Telefoonnummer
0800 - 03 80
Belkosten
gratis

Adres ASN Bank klantenservice

Bezuidenhoutseweg 153
Den Haag

E-mailadres ASN Bank klantenservice

ASN Bank opzeggen

ASN Bank direct opzeggen? Dat kan via https://vandaagopzeggen.nl/asn bank.

ASN Bank ervaringen

Geen ervaringen.

Plaats een reactie