Google klantenservice

Snel de Google klantenservice vinden met KlantenserviceSpot

Heeft u een vraag over uw Gmail account of lukt het niet om een filmpje op YouTube te plaatsen? KlantenserviceSpot zet voor u alle contactgegevens van de Google klantenservice op een rij. Zo kunt u binnen een handomdraai contact met Google opnemen om uw vragen te laten beantwoorden. KlantenserviceSpot.nl beschikt over een uiteenlopende database aan contactgegevens van talrijke bedrijven. Zo bereikt u de Aldi klantenservice voor vragen over artikelen, kunt u de SVB bellen voor vragen over uw account, terwijl u met Lufthansa contact opneemt over uw reis. Lees snel verder hoe u contact met Google opneemt voor uw vragen.

De Google klantenservice voor uw vragen aan de ICT gigant

In 1996 werd Google door Larry Page en Sergey Brin opgericht. De studenten van Stanford University hadden nooit kunnen bedenken dat hun bedrijf Google zou uitgroeien tot een van de belangrijkste spelers in de ICT branche. Bovendien neemt het bedrijf veel bedrijven en websites over, zoals DoubleClick en YouTube. Daarnaast heeft Google een eigen social network opgericht, te weten Google+. Bij zo’n veelomvattend bedrijf is de Google klantenservice een must.

Google support contact voor uw vragen

Heeft u last van een storing bij Google, bijvoorbeeld met Gmail, uw Google-account, Google Documenten of een ander product? In dat geval biedt de Google klantenservice u ondersteuning bij uw zoekfunctie, technische vragen en producten. Allereerst browset u hiervoor door het Google helpcentrum. Hier vindt u informatie op veelvoorkomende vragen. Daarnaast leest u in de populaire Helpforumdiscussies antwoorden van andere gebruikers. Ook geven de webmasters hier antwoorden op vragen. Niet alleen vindt u hier informatie over Google Chrome en andere Google Accounts, maar ook kunt u hier terecht voor vragen over Google Play, YouTube, Gmail en Google Zoeken. Daarnaast komen in het Google Helpcentrum ook AdSense, Google Maps, Google+ voor uw mobiele telefoon en Google Drive aan bod, net als HangOuts en AdWords.

Support van de Google Community voor contact met Google

Lukt het niet om uw vragen te beantwoorden via het Google Helpcentrum, dan is het mogelijk om de hulp van de Google Community in te schakelen. In deze community ontvangt u advies van andere mensen die identieke Google producten gebruiken als u en hierdoor ervaring hebben met uw situatie. Als de Google medewerkers geen tijd hebben of het uzelf niet lukt om een antwoord te vinden, vormt dit een handige oplossing. Samen komt u tot de juiste oplossing voor het probleem.

Google klantenservice voor privacy en online veiligheid

Het kan onverhoopt voorkomen dat u een geval van misbruik of een veiligheidskwestie ontdekt binnen een van de vele services van Google. Uiteraard wil de Google klantenservice dit probleem zo snel mogelijk aanpakken. Geef daarom de kwestie aan via het online contactformulier op de Google contactpagina. Door het probleem aan te geven en te rapporteren kan Google hier direct aan gaan werken.

Telefonisch contact met Google opnemen

Heeft u liever persoonlijk contact met een van de medewerkers van de Google klantenservice? U kunt dan bellen met Google op het nummer +1 650 253 0000. Ook kunt u een fax sturen naar het Amerikaanse kantoor, hiervan is het nummer +1 650 253 0001. Verder kunt u uw vragen, opmerkingen of klachten per brief sturen naar de Google hoofdvestiging, Het postadres is Google Inc. 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, United States.

Openingstijden Google klantenservice klantenservice

Nu bereikbaar.

Maandag
09:00 -18:00
Dinsdag
09:00 -18:00
Woensdag
09:00 -18:00
Donderdag
09:00 -18:00
Vrijdag
09:00 -18:00
Zaterdag
09:00 -18:00
Zondag
09:00 -18:00
Google klantenservice

Telefoonnummer Google klantenservice klantenservice

Telefoonnummer
020 - 50 45 100
Belkosten
lokaal tarief

Adres Google klantenservice klantenservice

Claude Debussylaan 34
Amsterdam

E-mailadres Google klantenservice klantenservice

E-mailadres
onbekend

Google klantenservice opzeggen

Google klantenservice direct opzeggen? Dat kan via https://vandaagopzeggen.nl/google klantenservice.

Google klantenservice ervaringen

6 ervaringen.

6 gedachten over “Google klantenservice”

  1. Hallo kan er mij alstublieft iemand helpen. Ik weet gewoon niet wat ik moet doen. Mijn vriendin heeft. Mijn e-mail willen gebruiken op haar Paypal . Dit was op 29/11/2022 . Ik was daarbij toe ze dit heeft gedaan. Ik heb dat ook tegen Els gezegd dat het kon om mijn e-mail te gebruiken op haar Paypal omdat Paypal op haar eigen e- mail address en op haar eigen gsm nr staat geregistreerd.

  2. Ik wou dat ik geen sterren zou kunnen geven. Ben uit mijn google account gekickt en probeer in contact te komen via telefoon, email en de standaard contact formuleren, maar niks. Mijn account ben ik dus kwijt, via mijn account maakte ik zelfs inkomsten via youtube maar ben ik nu dus ook verloren.

  3. Geen ervaring

    Heeft iemand ervaring met het servicepunt van Google.
    Samsung is rampzalig dus wol van merk veranderen maar niet van de regen in de drup

  4. Nadat ik mijn wachtwoord heb gewijzigd krijg ik de melding op mijn smartphone van gmail “Kan niet aanmelden’, De mailberichten krijg ik gewoon binnen en kan ik lezen. Wanneer ik het nieuwe wachtwoord invoer via deze melding de melding ‘Iemand heeft geprobeerd.. enz enz… maar dan is het nog niet opgelost.
    Hoe krijg ik de melding weg?

Plaats een reactie