Google klantenservice

<br /> <b>Warning</b>: Undefined variable $title in <b>/home/u42251p86229/domains/klantenservicespot.nl/public_html/wp-content/plugins/gp-premium/elements/class-hooks.php(215) : eval()'d code</b> on line <b>11</b><br /> klantenservice

Direct in contact met de juiste klantenservice?

Als je klantenservice spot belt helpen we je persoonlijke aan alle contactinformatie met actuele storingen, openingstijden en adressen. Onze medewerkers verstrekken snel de juiste informatie en antwoord op al uw vragen.

Honderdtien cent per minuut plus uw gebruikelijke belkosten!

Snel de Google klantenservice vinden met KlantenserviceSpot

Heeft u een vraag over uw Gmail account of lukt het niet om een filmpje op YouTube te plaatsen? KlantenserviceSpot zet voor u alle contactgegevens van de Google klantenservice op een rij. Zo kunt u binnen een handomdraai contact met Google opnemen om uw vragen te laten beantwoorden. KlantenserviceSpot.nl beschikt over een uiteenlopende database aan contactgegevens van talrijke bedrijven. Zo bereikt u de Aldi klantenservice voor vragen over artikelen, kunt u de SVB bellen voor vragen over uw account, terwijl u met Lufthansa contact opneemt over uw reis. Lees snel verder hoe u contact met Google opneemt voor uw vragen.

De Google klantenservice voor uw vragen aan de ICT gigant

In 1996 werd Google door Larry Page en Sergey Brin opgericht. De studenten van Stanford University hadden nooit kunnen bedenken dat hun bedrijf Google zou uitgroeien tot een van de belangrijkste spelers in de ICT branche. Bovendien neemt het bedrijf veel bedrijven en websites over, zoals DoubleClick en YouTube. Daarnaast heeft Google een eigen social network opgericht, te weten Google+. Bij zo’n veelomvattend bedrijf is de Google klantenservice een must.

Google support contact voor uw vragen

Heeft u last van een storing bij Google, bijvoorbeeld met Gmail, uw Google-account, Google Documenten of een ander product? In dat geval biedt de Google klantenservice u ondersteuning bij uw zoekfunctie, technische vragen en producten. Allereerst browset u hiervoor door het Google helpcentrum. Hier vindt u informatie op veelvoorkomende vragen. Daarnaast leest u in de populaire Helpforumdiscussies antwoorden van andere gebruikers. Ook geven de webmasters hier antwoorden op vragen. Niet alleen vindt u hier informatie over Google Chrome en andere Google Accounts, maar ook kunt u hier terecht voor vragen over Google Play, YouTube, Gmail en Google Zoeken. Daarnaast komen in het Google Helpcentrum ook AdSense, Google Maps, Google+ voor uw mobiele telefoon en Google Drive aan bod, net als HangOuts en AdWords.

Support van de Google Community voor contact met Google

Lukt het niet om uw vragen te beantwoorden via het Google Helpcentrum, dan is het mogelijk om de hulp van de Google Community in te schakelen. In deze community ontvangt u advies van andere mensen die identieke Google producten gebruiken als u en hierdoor ervaring hebben met uw situatie. Als de Google medewerkers geen tijd hebben of het uzelf niet lukt om een antwoord te vinden, vormt dit een handige oplossing. Samen komt u tot de juiste oplossing voor het probleem.

Google klantenservice voor privacy en online veiligheid

Het kan onverhoopt voorkomen dat u een geval van misbruik of een veiligheidskwestie ontdekt binnen een van de vele services van Google. Uiteraard wil de Google klantenservice dit probleem zo snel mogelijk aanpakken. Geef daarom de kwestie aan via het online contactformulier op de Google contactpagina. Door het probleem aan te geven en te rapporteren kan Google hier direct aan gaan werken.

Telefonisch contact met Google opnemen

Heeft u liever persoonlijk contact met een van de medewerkers van de Google klantenservice? U kunt dan bellen met Google op het nummer +1 650 253 0000. Ook kunt u een fax sturen naar het Amerikaanse kantoor, hiervan is het nummer +1 650 253 0001. Verder kunt u uw vragen, opmerkingen of klachten per brief sturen naar de Google hoofdvestiging, Het postadres is Google Inc. 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, United States.

Contact met Google klantenservice

Openingstijden Google klantenservice klantenservice

De telefonische klantenservice is op dit moment niet bereikbaar.

Maandag
gesloten
Dinsdag
gesloten
Woensdag
gesloten
Donderdag
gesloten
Vrijdag
gesloten
Zaterdag
gesloten
Zondag
gesloten

Telefoonnummers Google klantenservice klantenservice

Contact met Google klantenserviceNummer
Algemeen020 - 50 45 100

Overige contactmogelijkheden Google klantenservice klantenservice

Google klantenservice beoordelen

Hoe zou jij Google klantenservice beoordelen?

Bekijk resultaten

Laden ... Laden ...

Google klantenservice opzeggen

Google klantenservice direct opzeggen? Dat kan via https://vandaagopzeggen.nl/google klantenservice.

Google klantenservice ervaringen

16 ervaringen.

Heb jij recent contact gehad met Google klantenservice? Laat ons je ervaring met Google klantenservice weten!
Beoordeel Google klantenservice

Adres Google klantenservice klantenservice

Claude Debussylaan 34
Amsterdam

16 reviews over “Google klantenservice”

 1. Onterecht worden beschuldigd van misbruik door Google?!!

  Mijn klant(en) willen een review plaatsen en deze word onterecht door google afgewezen. Vanwege misbruik (!) Ongelooflijk dat mijn klanten zo onterecht worden weggezet en niets word geplaatst. Google klantenservice wil dit niet oplossen en ik krijg vervolgens geen reactie terug waarom zij dit zien als misbruik.

 2. Waarom is er op een doordeweekse dag niemand te bereikenšŸ˜”

 3. Hopeloos

  Ze blijven maar diensten afschrijven, maar niet te bereiken fatsoenlijk
  Dat de visa card het maar oplost

 4. Schiet niet op

  Ik kan al sinds november geen gebruik maken van de google-pay saldo die ik heb en kan ook geen betaling doen via bank. Google is blijkbaar niet in staat mij fatsoenlijk te woord te staan en mijn probleem te verhelpen.

  Dik ontevreden!

 5. Nog geen ervaring mee

  Ik wilde mijn playpoints inwisselen voor gardenscapes maar de punten zijn eraf gehaald voor pandapop wat ik niet speel . Hoe krijg ik mijn punten terug

 6. Wat een teringzooi die google probeer te bellen werk niet nog nooit zo’n pokken firma mee gemaakt. Heb je google nodig of kan je zonder?

Laat ons je ervaring met de Google klantenservice klantenservice weten!

Je ervaring wordt geplaatst op https://klantenservicespot.nl.

 • Vermeld in je reactie niet je persoonlijke gegevens zoals je telefoonnummer, adres of wachtwoord.
 • Je review wordt niet naar de Google klantenservice klantenservice gestuurd maar alleen gedeeld op deze website.

Plaats een reactie