Squla

 klantenservice

Over Squla

Squla is een leerzaam online oefenprogramma voor kinderen op de basisschool en in de brugklas. Het online oefenprogramma leert de kinderen spelenderwijs de benodigde informatie voor alle vakken van de basisschool en eerste klas.

Squla biedt meer dan 70.000 oefenvragen met een heldere uitleg in alle vakken. Onderwijsspecialisten maken vragen die aansluiten op alle beschikbare lesmethoden. De oefeningen zijn beschikbaar op verschillende niveaus, zodat de kinderen allemaal uitdagende en leerzame testen kunnen doen op hun eigen niveau.

Voor de groepen 3 tot en met 8 zijn er ook Cito-opgaven beschikbaar. Op deze manier maken de kinderen spelenderwijs kennis met de manier waarop Cito vragen stelt. Voor de groepen 1 tot en met 3 is het oefenprogramma speciaal voorzien van extra beeld en geluid. Door deze toevoeging leren de jongere kinderen op een speelse manier de volgende onderdelen: rekenen, taal en wereldoriëntatie.

Kinderen verdienen muntjes door met Squla te leren. Hun inzet en goede antwoorden leveren munten op, die ze in de cadeauwinkel kunnen inwisselen voor echte cadeautjes.

Squla is het enige online oefenprogramma waarbij de kinderen niet alleen op school, maar ook thuis kunnen oefenen met alle vakken van de basisschool. Daarnaast kunnen de leerkrachten en ouders de voortgang van de kinderen in de gaten houden en eventueel het oefenniveau aanpassen. Squla kan kosteloos door de leerkracht worden aangeschaft. Ouders kunnen tegen een kleine vergoeding een lidmaatschap nemen op Squla. Voor 7,95 per maand kan Squla thuis worden gebruikt. Een lidmaatschap voor meerdere kinderen brengt korting met zich mee.

Contactgegevens

Voor vragen, opmerkingen, klachten of tips neemt u contact met Squla op via het contactformulier op de website. Ook is het mogelijk om een e-mail te sturen naar klantenservice@squla.nl.

Wilt u schriftelijk contact met Squla opnemen? U kunt uw brief adresseren aan: Squla, Antwoordnummer 91022, 1000 XA Amsterdam. Squla is gevestigd aan een ander adres, namelijk Sarphati Plaza (3e etage), Rhijnspoorplein 22 in Amsterdam.

Contact met Squla

Openingstijden Squla klantenservice

De telefonische klantenservice is op dit moment geopend.

Maandag
08:00 -22:00
Dinsdag
08:00 -22:00
Woensdag
08:00 -22:00
Donderdag
08:00 -22:00
Vrijdag
08:00 -22:00
Zaterdag
09:00 -18:00
Zondag
09:00 -18:00

Telefoonnummers Squla klantenservice


Overige contactmogelijkheden Squla klantenservice

Squla opzeggen

Squla direct opzeggen? Dat kan via https://vandaagopzeggen.nl/squla.

Squla ervaringen

4 ervaringen.

Heb jij recent contact gehad met Squla? Laat ons je ervaring met Squla weten!
Beoordeel Squla

Adres Squla klantenservice

Rhijnspoorplein 22
Amsterdam
Rapportcijfer Squla klantenservice: 6.5

Rapportcijfer is gebaseerd op 4 beoordelingen.

Laat ons je ervaring met de Squla klantenservice weten!

Je ervaring wordt geplaatst op klantenservicespot.nl.

 • Vermeld in je reactie niet je persoonlijke gegevens zoals je telefoonnummer, adres of wachtwoord.
 • Je review wordt niet naar de Squla klantenservice gestuurd maar alleen gedeeld op deze website.

Beoordeel Squla Klantenservice

Welk cijfer geef jij aan de Squla klantenservice?

4 reviews over “Squla”

 1. Rapportcijfer: 2

  Mijn dochter zit nietmeer op de lagere school, dat weet Squla aan de hand van leeftijd van mijn dochter en toch haalde Squla geld van mijn rekening.
  Ik zie dit als oplichting.

 2. Rapportcijfer: 6

  Mijn dochter zit nietmeer op de lagere school, dat weet Squla aan de hand van leeftijd van mijn dochter en toch haalde Squla geld van mijn rekening.
  Ik zie dit als oplichting.

 3. Rapportcijfer: 8

  Beste meneer/mevrouw
  mijn zoon wilt zijn squla account dicht maken.Maar we weten de naam en de wachtwoord niet kunt u daar over ons helpen dit e-mail is de ouderaccount e-mail

 4. Rapportcijfer: 10

  Erg fijn programma waarbij onze kinderen in deze tijd extra kunnen leren! Absolute aanrader.