NTI

Over NTI

Het NTI is een onderwijsinstelling die onderwijs op afstand verzorgt. NTI staat voor het Nederlands Talen Instituut en is in de Tweede Wereldoorlog opgericht door Bram van Leeuwen. Bij het NTI kunt u een cursus of opleiding volgen op uw eigen tempo en in uw eigen omgeving. Het NTI is er vooral voor mensen die graag door willen leren in combinatie met een baan of een gezin. Het NTI biedt opleidingen van goede kwaliteit volgens een innovatief en online opleidingsconcept, voor iedereen in Nederland of Vlaanderen die zich persoonlijk of professioneel wil ontwikkelen. Het NTI biedt zowel cursussen als erkende mbo- en hbo- opleidingen en masters tegen een voordelige prijs.

Opleidingen

Inmiddels bestaat het aanbod van het NTI uit ruim 850 opleidingen en is het bedrijf uitgegroeid tot een toonaangevende onderwijsinstelling. Op de website van het NTI vindt u een overzicht van alle mogelijke opleidingen en cursussen die het NTI aanbiedt. U vindt hier beknopte informatie over de inhoud van de opleiding of de cursus. Tijdens uw cursus of opleiding wordt u altijd begeleid door docenten en heeft u de beschikking over een persoonlijke mentor. U kunt er ook voor kiezen een hbo-programma met klassikale lessen te volgen, u ontvangt dan extra intensieve begeleiding door topdocenten uit de beroepspraktijk. Op de website is het mogelijk om een hbo-beroepskeuze test te doen, aan de hand van de score kan bepaald worden welke opleiding het beste bij u past.

Contact

De klantenservice van het NTI is te bereiken op het telefoonnummer 071 – 750 10 10 van maandag tot en met donderdag van 9:00 uur tot 20:00 uur en vrijdag van 9:00 uur tot 18:00 uur. Dit telefoonnummer is er voor algemene vragen en voor informatie voor nieuwe studenten over de opleidingen van het NTI. Als u als nieuwe student vragen heeft kunt u ook mailen naar het emailadres studieadvies@nti.nl. Als u vragen heeft over het NTI of de website van het NTI kunt u het beste eerst kijken in de lijst met meest gestelde vragen op de website. Als uw vraag hier niet bij staat kunt u uw vraag mailen naar info@nti.nl of het contactformulier invullen op de website. Ook is het mogelijk om uw vraag te stellen door middel van het sturen van een brief. U kunt uw brief richten aan: NTI, Postbus 2222, 2301 CE Leiden. Voor meer informatie over het NTI kunt u zich aanmelden op de nieuwsbrief. U kunt ook op de hoogte blijven van het laatste nieuws door social media kanalen zoals Facebook en Twitter.

Openingstijden NTI klantenservice

Nu bereikbaar.

Maandag
09:00 -20:00
Dinsdag
09:00 -20:00
Woensdag
09:00 -20:00
Donderdag
09:00 -20:00
Vrijdag
09:00 -18:00
Zaterdag
09:30 -15:00
Zondag
gesloten
NTI

Telefoonnummer NTI klantenservice

Telefoonnummer
071 - 750 10 10
Belkosten
lokaal tarief

Adres NTI klantenservice

Schuttersveld 6 -16
Leiden

E-mailadres NTI klantenservice

E-mailadres

NTI opzeggen

NTI direct opzeggen? Dat kan via https://vandaagopzeggen.nl/nti.

NTI ervaringen

Geen ervaringen.

Plaats een reactie