Erasmus Universiteit Rotterdam

 klantenservice

Over Erasmus Universiteit Rotterdam

De geschiedenis van de Erasmus Universiteit Rotterdam begon in 1913, een aantal Rotterdamse ondernemers brachten geld bijeen voor de oprichting van de Nederlandsche Handels-Hoogeschool, de voorloper van de huidige Erasmus Universiteit Rotterdam. Voor het eerst in Nederland werd ‘economie’ als zelfstandige tak van de wetenschap gedoceerd. In 1939 veranderde de naam van de school in Nederlandse Economische Hogeschool (NEH). In 1966 werd een tweede instelling voor academisch onderwijs aangediend in Rotterdam, de Medische Faculteit Rotterdam. De Medische Faculteit Rotterdam en Nederlandse Economische Hogeschool gingen in 1973 samen verder als Erasmus Universiteit Rotterdam. De Universiteit is vernoemd naar de Rotterdamse humanist Desiderius Erasmus, het is de eerste universiteit die vernoemd is naar een persoon. De huidige Erasmus Universiteit heeft een groot aanbod aan bachelor- en masteropleidingen. De campussen zijn geleden op de locatie Hoboken en Woudestein.

Onderwijs

Ruim 23 duizend studenten studeren aan de Erasmus Universiteit Rotterdam. Van de 23 duizend studenten staat iets meer dan een kwart ingeschreven bij de Rotterdamse School of Management, hiermee is dit de grootste faculteit van de universiteit. De universiteit bestaat in totaal uit zeven faculteiten en twee bijzondere instituten. Verder telt het Erasmus Universiteit Rotterdam bijna drieduizend werknemers, waaronder 478 hoogleraren. Erasmus Universiteit Rotterdam staat wereldwijd hoog aangeschreven, er is dan ook een jaarlijkse toename van buitenlandse studenten. Erasmus biedt onderwijs aan meer dan 80 nationaliteiten, van oudsher werkt de Erasmus Universiteit als samen met Universiteiten over de hele wereld. Op de website vindt u een overzicht met alle mogelijke bachelor- en masteropleidingen die aan Erasmus Universiteit Rotterdam te volgen zijn. Per faculteit en opleiding is op de website informatie te vinden, u vindt er informatie over meeloopdagen, proefstuderen en ook verhalen van oud studenten.

Contact

De klantenservice is te bereiken op het telefoonnummer (010) 408 1111 van maandag tot en met vrijdag van 9:00 tot 16:45. Als u algemene vragen heeft kunt u er ook voor kiezen het contactformulier ‘EUR algemeen’ in te vullen op de website, er wordt dan zo spoedig mogelijk contact met u opgenomen. Het adres van het hoofdgebouw van de Erasmus Universiteit Rotterdam is Burgemeester Oudlaan 50, 3062 PA Rotterdam, dit is het adres van Campus Woudestein. Als u een brief wilt sturen naar de Erasmus Universiteit Rotterdam kunt u uw brief richten aan Erasmus Universiteit Rotterdam, Postbos 1738, 3000 DR. Als u een vraag heeft met betrekking tot studentenzaken kunt u bellen met het telefoonnummer (010) 408 2323 van maandag tot en met vrijdag van 09:30 tot 16:00. Een antwoord op uw vraag kan ook al op de website bij ‘veelgestelde vragen’ staan.

Contact met Erasmus Universiteit Rotterdam

Openingstijden Erasmus Universiteit Rotterdam klantenservice

De telefonische klantenservice is op dit moment niet bereikbaar.

Maandag
gesloten
Dinsdag
gesloten
Woensdag
gesloten
Donderdag
gesloten
Vrijdag
gesloten
Zaterdag
gesloten
Zondag
gesloten

Telefoonnummers Erasmus Universiteit Rotterdam klantenservice

Contact met Erasmus Universiteit RotterdamNummer
Algemeen010 - 408 11 11

Overige contactmogelijkheden Erasmus Universiteit Rotterdam klantenservice

Erasmus Universiteit Rotterdam opzeggen

Erasmus Universiteit Rotterdam direct opzeggen? Dat kan via https://vandaagopzeggen.nl/erasmus universiteit rotterdam.

Erasmus Universiteit Rotterdam ervaringen

Geen ervaringen.

Heb jij recent contact gehad met Erasmus Universiteit Rotterdam? Laat ons je ervaring met Erasmus Universiteit Rotterdam weten!
Beoordeel Erasmus Universiteit Rotterdam

Adres Erasmus Universiteit Rotterdam klantenservice

Burgemeester Oudlaan 50
Rotterdam

Laat ons je ervaring met de Erasmus Universiteit Rotterdam klantenservice weten!

Je ervaring wordt geplaatst op klantenservicespot.nl.

  • Vermeld in je reactie niet je persoonlijke gegevens zoals je telefoonnummer, adres of wachtwoord.
  • Je review wordt niet naar de Erasmus Universiteit Rotterdam klantenservice gestuurd maar alleen gedeeld op deze website.

Beoordeel Erasmus Universiteit Rotterdam Klantenservice

Welk cijfer geef jij aan de Erasmus Universiteit Rotterdam klantenservice?