Hogeschool Rotterdam

Over de Hogeschool Rotterdam

De Hogeschool Rotterdam, afgekort HR, is een school voor hoger beroepsonderwijs in Rotterdam. De HR is ontstaan door een fusie van verschillende scholen in de buurt van Rotterdam. Toen de hogeschool nog bestond uit scholen op verschillende locaties ook buiten Rotterdam, werd de school ‘Hogeschool Rotterdam en Omstreken’ genoemd. Toen alle opleidingen werden verhuisd naar de havenstad, werd de naam veranderd in Hogeschool Rotterdam. Internationaal noemt de Hogeschool Rotterdam zich Rotterdam University of Applied Sciences. De hogeschool is verspreid over negen verschillende locaties in Rotterdam. De hoofdlocaties zijn gelegen bij het museumpark en de Rochussenstraat. Er studeren ruim 33.000 studenten aan de hogeschool. De school telt 3000 werknemers. Rotterdam is een stad met een zeer diverse bevolkingssamenstelling, studenten en werknemers van de hogeschool hebben dan ook allerlei nationaliteiten.

Onderwijs

De Hogeschool biedt hoger beroepsonderwijs aan via meer dan honderd verschillende opleidingen. De opleidingen zijn in de richtingen Kunst, Onderwijs, Gedrag & Maatschappij, Gezondheidszorg, Economie, Techniek en Media & ICT. De Hogeschool Rotterdam werkt via het Rotterdams Onderwijs Model. Dit model staat voor praktijkgericht, doordacht en flexibel onderwijs. De Hogeschool Rotterdam biedt op verschillende vlakken ondersteuning tijdens het studietraject. Door middel van bijvoorbeeld coaching of mentoraten, waarbij ouderejaars helpen en adviseren. Sinds 2007 biedt de Hogeschool Rotterdam ook tweejarige opleidingen aan, welke leiden tot de Associate degree. de opleidingen van de hogeschool worden voltijd, deeltijd en/of duaal aangeboden. Een overzicht van de opleidingen van de Hogeschool Rotterdam vindt u op de website.

Contact

De klantenservice van de Hogeschool Rotterdam is op kantooruren te bereiken op het telefoonnummer 010- 794 0000. Dit nummer kan gebeld worden als u algemene vragen heeft over de Hogeschool Rotterdam. Het hoofdgebouw van de Hogeschool Rotterdam is gevestigd op de Rochussenstraat 198, 3015 EK, in Rotterdam. Als u schriftelijk contact wilt met de Hogeschool Rotterdam kunt u een brief schrijven naar: Hogeschool Rotterdam, Postbus 25035, 3001 HA Rotterdam. Op de website van de Hogeschool Rotterdam is een digitaal formulier te vinden waar u uw vraag of opmerking ook kwijt kunt, er wordt dan zo snel mogelijk contact met u opgenomen.
Als u vragen heeft met betrekking tot studeren aan de Hogeschool Rotterdam kunt u terecht bij de afdeling Studievoorlichting. Het telefoonnummer van deze afdeling is op kantooruren te bereiken op het telefoonnummer 010-794 4400. Om in contact te komen met de afdeling Studievoorlichting kunt u ook mailen naar het e-mailadres studievoorlichting@hr.nl. Voor korte studie vragen kunt u via de website online chatten met een voorlichter.

Openingstijden Hogeschool Rotterdam klantenservice

Niet bereikbaar op dit moment.

Maandag
gesloten
Dinsdag
gesloten
Woensdag
gesloten
Donderdag
gesloten
Vrijdag
gesloten
Zaterdag
gesloten
Zondag
gesloten
Hogeschool Rotterdam

Telefoonnummer Hogeschool Rotterdam klantenservice

Telefoonnummer
010 - 794 00 00
Belkosten
lokaal tarief

Adres Hogeschool Rotterdam klantenservice

Rochussenstraat
Rotterdam

E-mailadres Hogeschool Rotterdam klantenservice

E-mailadres

Hogeschool Rotterdam opzeggen

Hogeschool Rotterdam direct opzeggen? Dat kan via https://vandaagopzeggen.nl/hogeschool rotterdam.

Hogeschool Rotterdam ervaringen

Geen ervaringen.

Plaats een reactie