Leergeld

 klantenservice

Over Leergeld

Leergeld is een organisatie die zich richt op het voorkomen van sociale uitsluiting van kinderen uit gezinnen met een lager inkomen. Leergeld wil dit doen door deze kinderen weer mee te laten doen aan binnen- en buitenschoolse activiteiten. Dit zijn activiteiten op het gebied van onderwijs, sport, cultuur of welzijn. Denk bijvoorbeeld aan het meedoen aan schoolreisjes of lid worden bij de plaatselijke hockeyclub. Leergeld richt zich hierbij op kinderen van 4 tot 18 jaar. Hierdoor kunnen deze kinderen kennis en vaardigheden ontwikkelen die de ouders door schaarse financiële middelen niet kunnen bieden. De kinderen kunnen zich ontwikkelen en krijgen meer eigenwaarde. Het motto van Leergeld is: ‘Alle kinderen mogen meedoen, want nu meedoen is straks meetellen.’ De lange termijn ambitie van Leergeld is dat alle kinderen kunnen meedoen.

De Leergeld Formule

Om kinderen weer mee te laten doen aan binnen- en buitenschoolse activiteiten met hun leeftijdgenootjes, past Leergeld de Leergeld formule toe, dit is een werkwijze die bestaat uit vier stappen. De eerste stap is huisbezoek en inventarisatie. De gezinnen die een aanvraag hebben gedaan worden thuis bezocht en in een persoonlijk gesprek wordt de hulpbehoefte geïnventariseerd. De tweede stap is bemiddeling met de ouders of verzorgers, er wordt dan besproken wat de mogelijkheden zijn voor activiteiten die het kind kan gaan doen en wat er in de directe omgeving beschikbaar is. Stap 3 is het financieel vangnet. Als het nodig is kan Leergeld hulp bieden in de vorm van giften in natura of vergoeding van kosten aan clubs en scholen. De laatste stap van de Leergeld Formule is de follow-up en nazorg. Leergeld blijft in contact met de gezinnen. Elk jaar worden er met deze formule weer meer kinderen geholpen. In 2014 heeft Leergeld 68.619 kinderen in Nederland kunnen helpen.

Contact

De klantenservice van Leergeld is te bereiken op het telefoonnummer 013 545 1656. Dit telefoonnummer is te bereiken op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag van 9.00 tot 12.30 uur. Er zijn geen extra kosten verbonden aan dit telefoonnummer. Dit nummer is niet voor het doen van een aanvraag, verdere informatie daarover vindt u op de website. Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u ook contact op nemen door te mailen naar het e-mailadres info@leergeld.nl. Ook is het mogelijk om contact op te nemen met Leergeld door een brief te sturen. U kunt uw brief richten aan: Leergeld Nederland, Postbus 3086, 5003 DB Tilburg. Leergeld is ook actief op Facebook en Twitter, via deze social media kanalen kunt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws van Leergeld.

Contact met Leergeld

Openingstijden Leergeld klantenservice

De telefonische klantenservice is op dit moment niet bereikbaar.

Maandag
gesloten
Dinsdag
gesloten
Woensdag
gesloten
Donderdag
gesloten
Vrijdag
gesloten
Zaterdag
gesloten
Zondag
gesloten

Telefoonnummers Leergeld klantenservice

Contact met LeergeldNummer
Algemeen013 - 545 16 56

Overige contactmogelijkheden Leergeld klantenservice

Leergeld opzeggen

Leergeld direct opzeggen? Dat kan via https://vandaagopzeggen.nl/leergeld.

Leergeld ervaringen

Geen ervaringen.

Heb jij recent contact gehad met Leergeld? Laat ons je ervaring met Leergeld weten!
Beoordeel Leergeld

Adres Leergeld klantenservice

Sint Annastraat 20
Tilburg

Laat ons je ervaring met de Leergeld klantenservice weten!

Je ervaring wordt geplaatst op klantenservicespot.nl.

  • Vermeld in je reactie niet je persoonlijke gegevens zoals je telefoonnummer, adres of wachtwoord.
  • Je review wordt niet naar de Leergeld klantenservice gestuurd maar alleen gedeeld op deze website.

Beoordeel Leergeld Klantenservice

Welk cijfer geef jij aan de Leergeld klantenservice?