KiKa

 klantenservice

Sinds 2002 zet Stichting Kinderen Kankervrij, beter bekend als KiKa zich in om de genezingskans voor kinderen met kanker te vergroten. De stichting gaat zelfs zo ver dat ze als doel hebben om de genezingskans in 2025 naar 95% te vergroten. Hiervoor is veel (duur) onderzoek nodig. Informatie uit een afgerond onderzoek laat echter zien dat het zeker mogelijk is. Er zou een nieuwe behandelingsmethode mogelijk moeten zijn die kinderkanker vaker geneest een ook nog op een minder agressieve manier dan tot nu toe het geval is. Om dit te realiseren is vernieuwend onderzoek, specifiek gericht op kinderkanker, noodzakelijk. KiKa is druk om fondsen te werven voor deze bijzondere onderzoeken. Sinds 2002 is de overlevingskans voor kinderen met kanker van 70% naar 75% gestegen. Op de kwaliteit van de genezingen valt echter nog wel wat aan te merken. De chemobehandeling die vandaag de dag nog wordt gebruikt, is enorm agressief. Zo agressief zelfs, dat het kan leiden tot bepaalde orgaanproblemen op latere leeftijd. Al vanaf haar eerste jaar, haalt de stichting veel geld op om dit tegen te gaan. In dit eerste jaar werd al 35.000 euro opgehaald, waarna KiKa besloot om fondsen te gaan werven voor alle zeven academische centra waar kinderen met kanker worden behandeld. In 2003 en 2004 werd er veel aandacht besteed aan de naamsbekendheid van KiKa. Door middel van gratis reclamespotjes met Inge de Bruijn en acties zoals de KiKa Run ontstond er veel enthousiasme onder de bevolking voor de Stichting Kinderen Kankervrij. De KiKa klantenservice kan u meer vertellen over de stichting.

Doelstellingen

KiKa heeft als voornaamste doel om geld op te halen voor onderzoeken die de behandelingen van kinderkanker verdraaglijker en beter maken. Ook richten ze zich op het geven van voorlichting. Omdat meer dan 95% van de kankerfondsen zich op kanker voor volwassenen richt, is KiKa extra belangrijk voor de zeldzame kinderen die kanker krijgen. Kinderkanker heeft apart onderzoek nodig dan kanker bij volwassenen. Het onderzoek moet gericht zijn op de specifieke genetische eigenschappen van kinderkanker. Hiervoor vragen zij extra steun. Om dit onderzoek te stimuleren werkt KiKa samen met alle zeven academische kindercentra in Nederland. Zij hebben hun onderzoeksactiviteiten op elkaar afgestemd, om zo een zo breed mogelijk onderzoek te krijgen. Door in 2016 ook samen te gaan werken met het Prinses Máxima Centrum voor Kinderoncologie hoopt KiKa om in 2025 een genezingskans van 95% te behalen. Voor meer informatie kunt u bellen met de klantenservice van Kika.

Klantenservice

Wanneer u vragen of problemen heeft, kun u een e-mail sturen naar info@kika.nl. De KiKa klantenservice zal dan zo snel mogelijk reageren en helpen. Ook kunt u tijdens kantooruren bellen naar het telefoonnummer van KiKa: 0900 4000888. Als u uw donatie wil wijzigen of opzeggen of andere gegevens wilt wijzigen kunt u ook een wijzigingsformulier invullen op de website van KiKa. Ook kunt u in dat geval een e-mail sturen naar info@kika.nl.

Contact met KiKa

Openingstijden KiKa klantenservice

De telefonische klantenservice is op dit moment niet bereikbaar.

Maandag
gesloten
Dinsdag
gesloten
Woensdag
gesloten
Donderdag
gesloten
Vrijdag
gesloten
Zaterdag
gesloten
Zondag
gesloten

Telefoonnummers KiKa klantenservice

Contact met KiKaNummer
Algemeen0900 - 40 00 888

Overige contactmogelijkheden KiKa klantenservice

KiKa opzeggen

KiKa direct opzeggen? Dat kan via https://vandaagopzeggen.nl/kika.

KiKa ervaringen

Geen ervaringen.

Heb jij recent contact gehad met KiKa? Laat ons je ervaring met KiKa weten!
Beoordeel KiKa

Adres KiKa klantenservice

Groen van Prinstererlaan 99
Amstelveen

Laat ons je ervaring met de KiKa klantenservice weten!

Je ervaring wordt geplaatst op klantenservicespot.nl.

  • Vermeld in je reactie niet je persoonlijke gegevens zoals je telefoonnummer, adres of wachtwoord.
  • Je review wordt niet naar de KiKa klantenservice gestuurd maar alleen gedeeld op deze website.

Beoordeel KiKa Klantenservice

Welk cijfer geef jij aan de KiKa klantenservice?