Abvakabo FNV

 klantenservice

Over ABVAKABO FNV

Abvakabo FNV is een Nederlandse vakbond die deel uitmaakt van de vakcentrale FNV. De organisatie is in haar huidige vorm ontstaan in 1982 uit een fusie van de Algemene Bond van Ambtenaren (ABVA) en de Katholieke Bond van Overheidspersoneel (KABO) en is verreweg de grootste vakbond in de publieke sector. De 345.318 leden zijn onder meer werkzaam bij overheden, in de zorg, het welzijnswerk, onderwijs, sociale werkvoorziening, nutsbedrijven en post en telecommunicatie.
De Abvakabo FNV heeft als hoofdtaken collectieve belangenbehartiging voor werknemers (cao’s afsluiten, deelname in ondernemingsraden, pensioenen beheren enz.), en de individuele belangenbehartiging van leden (service, rechtsbijstand enz.).  Zoals iedere vakbond kan Abvakabo leden bijstaan die met problemen op het werk kampen. In sommige gevallen worden daarbij juridische experts ingeschakeld. De belastingservice voor de leden wordt verleend door FNV Belastingservice. De Abvakabo FNV is een vereniging. Deze vereniging is verder onderverdeeld in de volgende sectoren: Energie, water, afval en milieu, kinderopvang, onderwijs, overheid, post, sociale werkvoorziening, verkeer en vervoer, welzijn, werk en inkomen en zorg. Om sterker te staan voor onze leden, willen zij nog groter worden. Zij zetten zich in voor de belangen van werknemers in verschillende beroepen: van ziekenhuizen tot postkantoren, van universiteit tot openbaar vervoer. Abvakabo FNV is dé expert als het gaat om werk en inkomen.

ABVAKABO Klantenservice

De klantenservice van Abvakabo FNV kunt u telefonisch bereiken, maar ook via de website. Zo kunt u eenvoudig antwoord krijgen op uw vragen. Op de website kunt u verschillende categorieën aanklikken als u een vraagt hebt voor de klantenservice van de vakbond. Deze categorieën zijn : Mijn werk, Inkomen en verlof, diversiteit, staken en over Abvakabo FNV. Als het antwoord niet bij de veelgestelde vragen staan, kunt als lid van de vakbond bellen met de deskundige medewerkers van het Juridisch Adviescentrum van Abvakabo FNV: (0900) 228 25 22, (lokaal tarief). Zij zitten op werkdagen tussen 8.30 en 17.00 uur klaar om alle vragen te beantwoorden en nemen hun tijd om elke vraag en elk probleem grondig uit te zoeken. Dat geldt voor alles wat met werk te maken heeft, van pauzeregelingen en reiskostenvergoedingen tot pensioenen en ontslag. Als u uw lidmaatschapsnummer bij de hand houdt, kunnen zij je nog sneller van dienst zijn. Jaarlijks beantwoorden medewerkers van de klantenservice van ABVAKABO FNV  tienduizenden persoonlijke vragen van leden. Hoe verweer ik me tegen een ontslag? Kan ik meer verlof krijgen nu mijn zoontje naar het ziekenhuis moet? Zij voorzien u graag van het antwoord.

Bent u geen lid? Dan kunt u een eenmalig kort antwoord op uw vraag of een eenmalig kort advies krijgen. U moet u dan wel aanmelden als lid. Op de website kunt u meer lezen over de voordelen van het lidmaatschap van Abvakabo FNV. Als u in het buitenland woont en contact wil opnemen met de klantenservice van Abvakabo FNV kunt u uw telefoonnummer achterlaten via het formulier ‘Bel me terug’. De vakbond neemt dan direct contact met u op.

Overige opties

Abvakabo FNV is ook via Twitter en Facebook bereikbaar. Dit kan via @ABVAKABOFNV en https://nl-nl.facebook.com/abvakabofnv. Een filmpje over de vakbond kunt u vinden op You Tube: https://www.youtube.com/user/ABVAKABOFNV

 

Contact met Abvakabo FNV

Openingstijden Abvakabo FNV klantenservice

De telefonische klantenservice is op dit moment geopend.

Maandag
08:30 -17:00
Dinsdag
08:30 -17:00
Woensdag
08:30 -17:00
Donderdag
08:30 -17:00
Vrijdag
08:30 -17:30
Zaterdag
gesloten
Zondag
gesloten

Telefoonnummers Abvakabo FNV klantenservice

Contact met Abvakabo FNVNummer
Algemeen0900 - 22 825 22

Overige contactmogelijkheden Abvakabo FNV klantenservice

Abvakabo FNV opzeggen

Abvakabo FNV direct opzeggen? Dat kan via https://vandaagopzeggen.nl/abvakabo fnv.

Abvakabo FNV ervaringen

1 ervaringen.

Heb jij recent contact gehad met Abvakabo FNV? Laat ons je ervaring met Abvakabo FNV weten!
Beoordeel Abvakabo FNV

Adres Abvakabo FNV klantenservice

Boerhaavelaan 1
Zoetermeer
Rapportcijfer Abvakabo FNV klantenservice: 6

Rapportcijfer is gebaseerd op 1 beoordelingen.

Laat ons je ervaring met de Abvakabo FNV klantenservice weten!

Je ervaring wordt geplaatst op klantenservicespot.nl.

 • Vermeld in je reactie niet je persoonlijke gegevens zoals je telefoonnummer, adres of wachtwoord.
 • Je review wordt niet naar de Abvakabo FNV klantenservice gestuurd maar alleen gedeeld op deze website.

Beoordeel Abvakabo FNV Klantenservice

Welk cijfer geef jij aan de Abvakabo FNV klantenservice?

1 reviews over “Abvakabo FNV”

 1. Rapportcijfer: 6

  Bij Deze zeg ik mijn lidmaatschap van abva kabo fnv voor uitkeringsgerechtigden. Dit per direct.
  Ik vind het vreemd dat ik daarvoor een brief moet versturen als het ook op deze manier kan.
  we leven in een digitaal tijdperk.
  Graag per omgaande een bevestiging.
  J.Ewalt
  geb/ 01-06-1960

  lidnr. 2187427