Rakuten contact

Neem met Rakuten contact op via KlantenserviceSpot

 

Heeft u vragen over de streamingsdienst Rakuten of wilt u uw abonnement wijzigen? KlantenserviceSpot zet voor u de contact informatie van bedrijven en organisaties overzichtelijk op een rij. Van de Aldi klantenservice tot de Simpel contact gegevens, van de gemeente Utrecht contact informatie tot de klantenservice om de SVB te bellen. Bedrijven zetten de contact informatie veelal onoverzichtelijk op hun websites, waardoor het u onnodig veel moeite kost om de juiste telefoonnummers of e-mailadressen te vinden. Dankzij KlantenserviceSpot bespaart u kostbare tijd en moeite, waardoor u sneller antwoorden op uw vragen heeft. Bekijk meteen onze website voor de Rakuten contact gegevens.

 

Met Rakuten contact: de populaire streamingsdienst

 

Rakuten is een streamingsdienst die op 7 februari 1997 door Hiroshi Mikitani werd opgericht. Rakuten betekent in het Japans optimisme. Het Japanse bedrijf werkt onder het motto ´Walk Together´ aan het bouwen van een positieve, optimistische toekomst voor individuen, bedrijven en samenlevingen om samen hun dromen te realiseren. Continu werkt de streamingsdienst aan innovatieve oplossingen om het streamen nog gestroomlijnder te laten verlopen. U kunt met een Rakuten zowel films per stuk kopen, als een abonnement afsluiten waarbij u voor een vast bedrag per maand de vrije keuze heeft om allerlei films te bekijken. Ook is er een derde optie, waarbij u kosteloos films kunt afspelen met tussendoor reclames. De streamingsdienst Rakuten zendt nu met name films uit, maar dankzij onder meer Starzplay zijn er wel steeds meer series verkrijgbaar. Ook biedt Rakuten 90 televisiezenders aan die u met advertenties kunt bekijken. Deze zenders zijn niet on-demand, en werken met een programmering. U bekijkt onder meer zenders als GQ, Wired, Vogue, The Hollywood Reporter en Bloomberg.

 

Met de klantenservice van Rakuten contact opnemen

 

Voor Rakuten is een prettige ervaring met de streamingsdienst voor hun klanten essentieel. Daarom beschikt de website van RakutenTV over een Hulp centrum waar u allerlei veelgestelde vragen met daarbij behorende antwoorden terug vindt. U selecteert hierbij het soort apparaat dat u gebruikt (SMART TVs, PCs & MACs, Tablets & Smartphones of Streamingapparaten) en heeft de keuze uit verschillende merken, zoals Apple, Microsoft, Sony en Panasonic. Per onderwerp vindt u een lijst met meest voorkomende vragen, onder meer over welke internetbandbreedte u nodig heeft, hoe u uw PayPal account bij Rakuten Tv kunt toepassen en welke invloed de advertenties hebben op uw privacy. Rakuten bellen met een Rakuten telefoonnummer is niet beschikbaar, maar u kunt wel een online contactformulier invullen om met Rakuten contact op te nemen. U geeft hierbij een gedetailleerde beschrijving over het onderwerp, het apparaat dat u gebruikt en kunt eventuele bijlagen toevoegen. De medewerkers van de Rakuten klantenservice antwoorden vervolgens zo snel mogelijk om het probleem te verhelpen