Leen Bakker

 klantenservice

Over Leen Bakker

Leen Bakker is een Nederlandse winkelketen van meubel- en interieurwinkels. Met meer dan 100 filialen in Nederland, bijna 60 in België en 10 in Luxemburg, behoort Leen Bakker tot één van de grotere meubel- en interieurketens. De winkelketen stamt oorspronkelijk uit het jaar 1928. In dat jaar opende de heer Cornelis Bakker in Rotterdam een winkel voor stoffen en garen. Pas toen zijn zoon, Leen Bakker, in 1953 de toenmalige winkel veranderde, werd de basis voor een nieuw winkelconcept gelegd. In 1988 werd Leen Bakker onderdeel van Blokker Holding.
Leen Bakker staat voor gemak en kwaliteit voor een lage prijs, maar vooral ook voor producten voor een modern interieur. Van linnenkasten voor in de slaapkamer tot woonkamerdecoratie tot verlichting voor in de tuin, met een breed assortiment aan artikelen is er altijd voor ieder wat wils. Daarbij gaat Leen Bakker altijd een stapje verder en kunt u bijvoorbeeld gemakkelijk uw nieuwe gordijnen op maat laten maken of uw nieuw gekozen vloerbedekking bij u thuis laten leggen.
Bovendien is het milieubewustzijn een belangrijk aandachtspunt voor Leen Bakker. Daarom is de winkelketen een partner van Wecycle geworden. Dit betekent dat u bij alle filialen van Leen Bakker uw oude lampen, elektrische apparaten en lege batterijen kunt inleveren. Vervolgens zullen deze worden overgedragen aan Wecycle. Wecycle zorgt er daarna voor dat deze producten optimaal worden gerecycled.
Tenslotte is Leen Bakker aangesloten bij Thuiswinkel.org, dit is een speciaal keurmerk voor betrouwbaar online winkelen en wordt door de Consumentenbond gesteund.
Om altijd op de hoogte te blijven van de acties van Leen Bakker kunt u zich inschrijven voor de nieuwsbrief via de website. Via de nieuwsbrief ontvangt u dan als eerste de aanbiedingen van Leen Bakker in uw mailbox.

Contact

De klantenservice van Leen Bakker is van maandag tot en met vrijdag tussen 9.00 en 18.00 uur te bereiken op het telefoonnummer 088 78 60 200 (lokaal tarief). Tevens kunt u de klantenservice van Leen Bakker digitaal bereiken via het contactformulier dat vermeld staat op de website, of via de sociale media. Leen Bakker is actief op zowel Facebook als Twitter. Helaas heeft de klantenservice geen algemeen e-mailadres.
U kunt ook altijd de rubrieken Betalen, Bezorgen Garantie en natuurlijk de Veel Gestelde Vragen op de website raadplegen. Indien u een klacht over een artikel heeft kunt u het beste naar uw dichtstbijzijnde filiaal van Leen Bakker gaan met de aankoopbon of bestelbevestiging.

Leen Bakker klantenservice

Heeft u een vraag over uw bestelling bij Leen Bakker of over de winkelvoorraad van een product? Heeft u advies nodig over het opmeten van gordijnen of over de afmetingen van een bed dat u op het oog heeft? Neem dan contact op met de Leen Bakker klantenservice. Via het Leen Bakker telefoonnummer 088-7860200, waarvoor u, net als bij de klantenservice van Hema , uw gebruikelijke belkosten betaalt, neemt u snel en eenvoudig contact op met de klantenservice. De klantenservice is telefonisch bereikbaar van maandag tot en met vrijdag tussen 09.00u en 18.00u en op zaterdag tussen 09.00u en 17.00u. Door de Leen Bakker klantenservice te bellen, kunt u eenvoudig en uitgebreid uw klacht of vraag formuleren en bent u gegarandeerd van een snel antwoord. Zo kunnen er geen misverstanden ontstaan, die bij schriftelijke communicatie wel eens voorkomen. Het nadeel is dat u achteraf geen transcript van de conversatie heeft en dus niets op papier heeft staan waarnaar u zou kunnen verwijzen in geval van verdere problemen.

Als u de Leen Bakker klantenservice belt, krijgt u een keuzemenu te horen. Hieronder vindt u een overzicht van dit keuzemenu zodat u snel en eenvoudig de optie kunt kiezen die bij uw vraag past. Indien u over een bestelling belt, is het aangeraden om uw ordernummer erbij te nemen. Zo kan de medewerker u sneller en correcter verder helpen.

Leen Bakker keuzemenu
U hoort eerst een waarschuwing dat het gesprek wordt opgenomen voor kwaliteitsdoeleinden. Daarna heeft u de keuze uit de volgende toetsen:
Toets 1 – Informatie over de producten en hun beschikbaarheid
Toets 2 – Vragen over de acties
Toets 3 – Vragen over de bezorgtijd van uw bestelling
Toets 4 – Wijzigen van een bestelling
Toets 5 – Retourneren van een bestelling
Toets 6 – Problemen met artikelen of dienstverlening

Heeft u geen dringende vraag of wenst u liever geen telefonisch contact op te nemen met de Leen Bakker klantenservice? Dan heeft u nog enkele andere mogelijkheden om in contact te treden met de klantenservice. Op social media Facebook en Twitter kunt u de klantenservice een privébericht sturen. U krijgt dan binnen 48 uur een antwoord. Op de website kunt u ook een contactformulier invullen. Hier dient u al uw gegevens, zoals naam en adres, in te vullen alvorens een vraag te kunnen stellen. Indien gewenst kunt u ook een foto of een ander bestand meesturen om uw vraag of klacht te ondersteunen. De Leen Bakker klantenservice streeft ernaar om uw bericht binnen 2 weken te beantwoorden.

Als u een specifieke vraag heeft voor een bepaalde winkel van Leen Bakker dan is het aangeraden om rechtstreeks contact op te nemen met de winkel. Op de website vindt u een overzicht van alle winkels en hun respectievelijke telefoonnummers. U kunt tijdens de openingstijden van de winkel telefonisch contact opnemen voor een snel en duidelijk antwoord op uw vraag. Ook heeft u de mogelijkheid om via de optie “App direct” uw bestelling via WhatsApp te plaatsen bij een winkelmedewerker. Niet veel later ligt uw bestelling klaar in de winkel van uw keuze.

Contact met Leen Bakker

Openingstijden Leen Bakker klantenservice

De telefonische klantenservice is op dit moment niet bereikbaar.

Maandag
gesloten
Dinsdag
gesloten
Woensdag
gesloten
Donderdag
gesloten
Vrijdag
gesloten
Zaterdag
gesloten
Zondag
gesloten

Telefoonnummers Leen Bakker klantenservice

Contact met Leen BakkerNummer
Algemeen088-78 60 200

Overige contactmogelijkheden Leen Bakker klantenservice

Leen Bakker opzeggen

Leen Bakker direct opzeggen? Dat kan via https://vandaagopzeggen.nl/leen bakker.

Leen Bakker ervaringen

2 ervaringen.

Heb jij recent contact gehad met Leen Bakker? Laat ons je ervaring met Leen Bakker weten!
Beoordeel Leen Bakker

Adres Leen Bakker klantenservice

Karperweg 3
Raamsdonksveer
Rapportcijfer Leen Bakker klantenservice: 5

Rapportcijfer is gebaseerd op 2 beoordelingen.

Laat ons je ervaring met de Leen Bakker klantenservice weten!

Je ervaring wordt geplaatst op klantenservicespot.nl.

 • Vermeld in je reactie niet je persoonlijke gegevens zoals je telefoonnummer, adres of wachtwoord.
 • Je review wordt niet naar de Leen Bakker klantenservice gestuurd maar alleen gedeeld op deze website.

Beoordeel Leen Bakker Klantenservice

Welk cijfer geef jij aan de Leen Bakker klantenservice?

2 reviews over “Leen Bakker”

 1. Rapportcijfer: 2

  Super super slecht bedrijf bestel hier nooit meer wat.
  Bankstel besteld in de winkel vervolgens voor optie gekozen om te laten bezorgen.
  De afspraak word 2x verplaatst en de 3de keer komen ze maar 1 deel van de totaal 3 delen brengen.
  Nooit zo’n slechte klantenservice meegemaakt.
  In een dag 2x gebeld en totaal 45 min in de wacht gestaan vervolgens wil je een persoon spreken die van betekenis is en men is niet thuis!
  Totaal nu meer dan 2 maanden wachten op een bankstel en mega veel stress verder echt een aanrader die Leenbakker (NOT) heel boos en teleurgesteld.
  Leenbakker zelf probeert je af te schepen met een cadeaubon maar daar ga ik niet mee akkoord dit verhaal gaat verder.

  MENSEN NOOIT IETS BESTELLEN OF KOPEN BIJ LEENBAKKER!

  Doe je voordeel met mijn verstrekte info.

  En Leenbakker….. mocht je meelezen super bedankt voor de mega goede zorgen…….

 2. Rapportcijfer: 8

  Beste,

  Ik heb mij net voor de vierde keer uitgeschreven op jullie nieuwsbrieven. Ik zou graag hebben dat ik op alles uitgeschreven wordt want ik wil dit niet ontvangen.