Biesterbos Groep

Over Biesterbos Groep

Biesterbos Groep is een ontwikkelaar van binnenstedelijk vastgoed. Biesterbos Groep is in 1991 opgericht en is momenteel gevestigd in Limmen aan de Rijksweg 100. Het pand waarin het bedrijf, was eerst een restaurant.

Ted Biesterbos

Biesterbos Groep is opgezet door de heer Ted Biesterbos. Ted Biesterbos is Algemeen directeur bij Biesterbos Groep. Het bedrijf houdt zich bezig met de ontwikkeling van vastgoedprojecten in Noord-Holland. Het is een onafhankelijke en risicodragende vastgoedontwikkelaar. Daarbij hanteert de Biesterbos Groep de volgende kernwaarden: Nuchter, Idealistisch, Rebels en Creative Thinking. De ambitie van de vastgoed ontwikkelaar is het realiseren van een beleving door middel van kwalitatieve vastgoedontwikkeling. De gebruiker en omgeving staan daarbij altijd centraal voor de Biesterbos Groep.

Biesterbos Groep ontwikkelt bijzondere projecten. Daarbij combineert het programmering, architectuur en expertise op de juiste manier. Er wordt veel aandacht aan deze projecten besteed, ze zijn doordacht en eigenzinnig. Daarmee onderscheidt Biesterbos Groep zich van overige vastgoedontwikkelaars.
De ontwikkeling van de vastgoedprojecten gebeurt via een integrale en organische aanpak. Daarbij staan diverse invalshoeken centraal, zoals gebruiker, gebouw en omgeving. Ook streeft Biesterbos Groep ernaar om leefbare, boeiende en duurzame gebieden op te zetten. De gebieden dienen een eigen karakter, cultuur en sfeer uit te stralen. Ook dit is een van de uitgangspunten van de organisatie.

Contact

U kunt op verschillende manieren contact opnemen met de vastgoed ontwikkelaar. Het kantoor is gevestigd aan de Rijksweg 100, 1906 BK Limmen. Indien u per post contact wilt opnemen met Biesterbos Groep, kunt u uw brief adresseren aan Biesterbos Groep, Postbus 110, 1906 ZJ Limmen. Daarnaast is het mogelijk om telefonisch contact op te nemen met het bedrijf. Dit kan via het telefoonnummer 072-5024080. Mocht u liever willen faxen, kan dat naar het nummer 072-5024031. Tenslotte is het mogelijk om online contact op te nemen met Biesterbos Groep. U kunt een email sturen naar info@biesterbos.nl. Daarnaast kunt u contact opnemen via LinkedIn met Ted Biesterbos. Alle mogelijke manieren om contact op te nemen met Biesterbos Groep staan ook op de website: http://www.biesterbos.nl/#/contact-info.

Openingstijden Biesterbos Groep klantenservice

Niet bereikbaar op dit moment.

Maandag
gesloten
Dinsdag
gesloten
Woensdag
gesloten
Donderdag
gesloten
Vrijdag
gesloten
Zaterdag
gesloten
Zondag
gesloten
Biesterbos Groep

Telefoonnummer Biesterbos Groep klantenservice

Telefoonnummer
072-5024080
Belkosten
Lokaal tarief

Adres Biesterbos Groep klantenservice

Rijksweg 100
Limmen

E-mailadres Biesterbos Groep klantenservice

E-mailadres

Biesterbos Groep opzeggen

Biesterbos Groep direct opzeggen? Dat kan via https://vandaagopzeggen.nl/biesterbos groep.

Biesterbos Groep ervaringen

Geen ervaringen.

Plaats een reactie