Fleurop

 klantenservice

Over Fleurop

Fleurop is een online bloemenverzendservice. Het idee ontstond in 1908 in Duitsland en waaide in 1921 over naar Nederland. Inmiddels werkt Fleurop samen met meer dan 40.000 bloemisten wereldwijd en kunt u 24 uur per dag de door u gekozen bloemen met een persoonlijke boodschap in zo’n 140 landen laten bezorgen. Internationaal staat Fleurop voornamelijk bekend onder de naam Interflora.
Sinds de jaren ’90 kunt u via de website van Fleurop online uw bestelopdracht plaatsen. Het assortiment bestaat uit een ruime selectie aan boeketten, bloemstukken, losse bloemen, planten en tevens rouwwerken. U kunt uw ‘bloemengroet’ compleet maken door er bijvoorbeeld ook een fles wijn of een doos chocolade bij te laten afleveren. Alle bij Fleurop aangesloten bloemisten hebben een vakdiploma, waardoor u er dus vanuit kunt gaan dat de door u bij Fleurop bestelde bloemen van de beste kwaliteit zijn en zeer vakkundig worden gebonden.
Elke bestelling die op werkdagen vóór 12.00 uur wordt geplaatst, wordt dezelfde dag nog bij de ontvanger afgeleverd (met uitzondering van zon- en feestdagen). Tevens garandeert Fleurop een vaasgarantie van 7 dagen, waarbij de boeketten in ieder geval 7 dagen mooi op vaas zullen staan.

Contact

De klantenservice van Fleurop is via de Fleurop Bloemenlijn per telefoon bereikbaar op telefoonnummer 0900 – 1501. U kunt de klantenservice van maandag tot en met vrijdag tussen 8.30 en 17.00 uur en op zaterdag tussen 8.30 en 12.30 bereiken. In het geval dat u uw vragen liever per e-mail wilt stellen, kunt u dit doen door een e-mailbericht te sturen naar info@fleurop.nl. Tevens kunt u altijd de Veel gestelde vragen-sectie op de website raadplegen, of het online contact formulier op de website invullen. Fleurop probeert uw bericht binnen maximaal 3 werkdagen te beantwoorden. Zorg ervoor dat u altijd uw ordernummer bij de hand heeft als u contact opneemt met de klantenservice van Fleurop, zo kan zij u het beste van dienst zijn.
U kunt het hoofdkantoor van Fleurop contacteren door te bellen naar telefoonnummer 0318 – 588100 (bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 8.30 tot 17.00 uur en op zaterdag van 8.30 tot 12.30 uur), of door een faxbericht te sturen naar faxnummer 0318 – 520140. Indien u het hoofdkantoor per post wenst te contacteren, kunt u dit doen door uw brief te adresseren aan Fleurop Interflora Nederland bv, De Schutterij 1, 3905 PJ Veenendaal. Het hoofdkantoor is tevens op ditzelfde adres gevestigd.
Tenslotte kunt u uw vragen stellen via de sociale media. Fleurop is actief op zowel Facebook als Twitter.

Contact met Fleurop

Openingstijden Fleurop klantenservice

De telefonische klantenservice is op dit moment geopend.

Maandag
08:30 -17:00
Dinsdag
08:30 -17:00
Woensdag
08:30 -17:00
Donderdag
08:30 -17:00
Vrijdag
08:30 -17:00
Zaterdag
08:30 -12:30
Zondag
gesloten

Telefoonnummers Fleurop klantenservice

Contact met FleuropNummer
Algemeen0900 15 01

Overige contactmogelijkheden Fleurop klantenservice

Fleurop opzeggen

Fleurop direct opzeggen? Dat kan via https://vandaagopzeggen.nl/fleurop.

Fleurop ervaringen

Geen ervaringen.

Heb jij recent contact gehad met Fleurop? Laat ons je ervaring met Fleurop weten!
Beoordeel Fleurop

Adres Fleurop klantenservice

De Schutterij 1
Veenendaal

Laat ons je ervaring met de Fleurop klantenservice weten!

Je ervaring wordt geplaatst op klantenservicespot.nl.

  • Vermeld in je reactie niet je persoonlijke gegevens zoals je telefoonnummer, adres of wachtwoord.
  • Je review wordt niet naar de Fleurop klantenservice gestuurd maar alleen gedeeld op deze website.

Beoordeel Fleurop Klantenservice

Welk cijfer geef jij aan de Fleurop klantenservice?