Colorland

Bent u op zoek naar een persoonlijk cadeau voor een vriend, familielid of collega? Of wilt u zelf een item creëren waarmee u aan een mooi moment kunt terugdenken? Dan bent u bij Colorland aan het juiste adres. Zo heeft u de keuze uit een ruim aanbod fotoboeken, fotoalbums, fotokalenders en fotocanvassen. Maar ook behoort een originele mok met een foto tot de mogelijkheden. Het afdrukken van losse foto’s in klassieke, retro of Instastijl kan ook.  Colorland geeft volledige garantie op de kwaliteit van de fotoproducten. Afhankelijk van het specifieke door u bestelde product neemt de productietijd een tot drie werkdagen in beslag.

De makkelijkste manier om fotoproducten online te ontwerpen

Geprinte fotografie en gepersonaliseerde fotoproducten worden door Colorland in hoge kwaliteit geleverd. Tot voor enkele jaren geleden was het bedrijf alleen nog maar in Duitsland en Polen actief. Nu is het echter in tal van andere Europese landen waaronder Nederland, maar ook overzees in Noord-Amerika en Brazilië te vinden. Met de online editor van Colorland kunt u uw foto’s bewerken, teksten toevoegen, achtergronden kiezen en nog veel meer. Dankzij de vele beschikbare templates wordt het ontwerpen nog makkelijker. Het downloaden van een programma is niet nodig aangezien alles online gebeurt. Colorland garandeert u foto’s en fotoproducten van de hoogste kwaliteit, zodat u een prachtig aandenken creëert

Contact met Colorland

Heeft u een vraag, opmerking of onverhoopt een klacht over Colorland of een specifiek product, dan kunt u middels 020 7941270 telefonisch contact opnemen met de klantenservice van het bedrijf. Voor het bellen naar dit nummer gelden de standaard gesprekskosten. De medewerkers zijn op werkdagen tussen 09.00 en 17.00 bereikbaar. Ook is het mogelijk het contactformulier op de website in te vullen.

Openingstijden Colorland klantenservice

Nu bereikbaar.

Maandag
09:00 -17:00
Dinsdag
09:00 -17:00
Woensdag
09:00 -17:00
Donderdag
09:00 -17:00
Vrijdag
09:00 -17:00
Zaterdag
gesloten
Zondag
gesloten
Colorland

Telefoonnummer Colorland klantenservice

Telefoonnummer
020 7941270
Belkosten
Lokaal tarief

Adres Colorland klantenservice

Colorland, Celsiusstraat 66
3817 XH Amersfoort

E-mailadres Colorland klantenservice

Colorland opzeggen

Colorland direct opzeggen? Dat kan via https://vandaagopzeggen.nl/colorland.

Colorland ervaringen

Geen ervaringen.

Plaats een reactie