Primark Amsterdam klantenservice

Primark Amsterdam klantenservice bellen via KlantenserviceSpot

 

Heeft u een vraag over een artikel dat u aangeschaft heeft bij de Primark Amsterdam, of wilt u weten wat de openingstijden van de winkel zijn? KlantenserviceSpot.nl zet eenvoudig de contactgegevens van talrijke bedrijven voor u op een rij. Zo belt u binnen een paar seconden met de Hema klantenservice, vindt u het telefoonnummer om met de SVB te bellen of neemt u met Lufthansa contact op om uw vlucht te wijzigen. Veelal zetten bedrijven zelf namelijk niet overzichtelijk deze gegevens op uw website. KlantenserviceSpot.nl bespaart u veel tijd en moeite zodat u meteen het juiste telefoonnummer van Primark Amsterdam kunt bellen.

 

Contact met Primark Amsterdam: de voordelige winkelketen

 

In 1969 werd de eerste Primark winkel geopend in Dublin, Ierland onder de naam Penneys. Sindsdien heeft de budgetkledingketen een enorme groei doorgemaakt, met tegenwoordig 268 winkels verspreid over heel Europa. De eerste winkel in Nederland werd in 2008 in Rotterdam geopend. U winkelt nu echter in tientallen steden bij de Primark, zoals in Amsterdam, Eindhoven, Tilburg, Den Haag en Zwolle. Het succes van Primark schuilt in de goedkoopste kledingleveranciers, waarbij simpele stoffen en eenvoudige ontwerpen worden gemaakt. Centraal bij Primark staat voordelige Fair Trade kleding. Ook worden alle winkels, zoals de Primark Amsterdam, voorzien van groene energie. De klant staat centraal bij de Primark, waardoor de Primark Amsterdam klantenservice uitstekend bereikbaar is.

 

Bekijk de veelgestelde vragen voor contact met Primark Amsterdam klantenservice

 

Voordat u van plan bent om contact met de Primark Amsterdam klantenservice op te nemen, is het wellicht verstandig om op de website de lijst met veelgestelde vragen en antwoorden te onderzoeken. Hier vindt u onder meer informatie over artikelen ruilen en retourneren, het wassen en/of strijken van de kledingstukken en hoe u Primark-cadeaubonnen kunt inwisselen. Vindt u niet het gewenste antwoord op uw vraag? Dan kunt u uiteraard contact opnemen met de Primark Amsterdam klantenservice.

 

Primark Amsterdam bellen voor meer informatie

 

Om de Primark Amsterdam te bellen maakt u gebruik van het Primark Amsterdam telefoonnummer 020 604 1521. De Primark Amsterdam is op maandag, dinsdag, woensdag en vrijdag van 09:00 tot 20:00 uur geopend. Op donderdag en zaterdag is de Primark Amsterdam telefonisch te bereiken van 09:00 tot 21:00 uur, en op zondag van 10:00 uur tot 20:00 uur. Voor het bellen naar Primark Amsterdam betaalt u de reguliere belkosten.

 

Contact met Primark Amsterdam klantenservice via het contactformulier

 

Heeft u een vraag, opmerking of klacht, dan kunt u ook met de Primark Amsterdam klantenservice contact opnemen door het online contactformulier in te vullen. U geeft hierbij uw naam en e-mailadres op, zodat Primark uw vraag zo snel mogelijk kan beantwoorden. Ook kunt u Primark op Twitter en Facebook bereiken op het account @Primark.

 

De Primark Amsterdam klantenservice in de winkel bezoeken

 

Uiteraard kunt u voor uw vragen of klachten ook terecht bij de Primark Amsterdam klantenservice in de winkel. Het adres van de Primark Amsterdam is Damrak 77, 1012 LM Amsterdam.