Marktplaats

Marktplaats Klantenservice

Marktplaats.nl is een website welke is opgericht in 1999. Het was in de beginperiode gratis om advertenties te plaatsen op Marktplaats. In tien jaar tijd is de website uitgegroeid tot Nederlands grootste online verkoop platform. In 2010 was het zelfs zo populair dat er per dag meer dan 250.000 nieuwe advertenties werden geplaatst. Wat veel mensen niet weten is dat Marktplaats in 2004 voor meer dan 200 miljoen euro was verkocht aan Ebay. Hoewel het adverteren in de beginperiode geheel gratis was kwamen er later steeds meer rubrieken op marktplaats.nl waarvoor je moest betalen om hier een advertentie in te mogen zetten. Op deze manier werd marktplaats.nl winstgevend. Buiten het feit dat marktplaats.nl een online verkoop platform is, zijn ze sinds 2008 ook begonnen met het ‘aanbieden’ van allerlei andere diensten zoals het boeken van vakanties of het aanbieden van huizen. Voor meer informatie over marktplaats.nl kunt u natuurlijk altijd terecht bij de klantenservice Marktplaats.

Kopen en verkopen op Marktplaats.nl

Indien men er voor kiest een product te kopen of te verkopen op marktplaats.nl zult u een flink vertrouwen moeten hebben in de kopen en/of verkoper. Omdat u deze persoon vaak niet face-to-face ontmoet moet u er op geloven dat u bij het overmaken van het geld ook daadwerkelijk de spullen zult ontvangen. Toch is het niet altijd zo dat u de verkopen of koper niet ziet. Want met name bij het verkopen van grotere producten komen de kopers graag langs om het product eerst in het echt te bekijken. Dan kunt u ook kennismaken met elkaar en kunt u bij uzelf afvragen of u de verkoper vertrouwd. Er hoeft dus niet perse per elektronische betaling te worden betaald, want dit kan ook ‘handje contantje’. Indien u geïnteresseerd bent in een product op marktplaats.nl kunt u hiervoor bieden. De koper bepaalt dan uiteindelijk wanneer hij het bod hoog genoeg vindt om het te accepteren en zijn/haar product te verkopen. Voor meer vragen hierover kunt u contact opnemen met de klantenservice Marktplaats.

Klantenservice Marktplaats.nl

Indien u vragen heeft over de verschillende services van marktplaats dan kunt u natuurlijk altijd contact opnemen met klantenservice marktplaats.nl. Ook indien u een opmerking of klacht heeft is het mogelijk om dit telefonisch aan marktplaats door te geven. U kunt ze bereiken op het nummer 088-0082626. Van maandag tot en met vrijdag is de klantenservice markplaats te bereiken van 8:30 tot 18:00 en in het weekend is de klantenservice alleen op zaterdag te bereiken van 10:00 tot 16:00. Indien u liever niet belt kunt u ook een contact formulier invullen waarbij u uw vraag stelt of een opmerking doorgeeft. Toch is telefonisch contact altijd beter omdat u dan direct advies of antwoord op uw vraag krijgt.

Openingstijden Marktplaats klantenservice

Niet bereikbaar op dit moment.

Maandag
gesloten
Dinsdag
gesloten
Woensdag
gesloten
Donderdag
gesloten
Vrijdag
gesloten
Zaterdag
gesloten
Zondag
gesloten
Marktplaats

Telefoonnummer Marktplaats klantenservice

Telefoonnummer
088 - 008 26 26
Belkosten
lokaal tarief

Adres Marktplaats klantenservice

Wibautstraat 224
Amsterdam

E-mailadres Marktplaats klantenservice

E-mailadres
onbekend

Marktplaats opzeggen

Marktplaats direct opzeggen? Dat kan via https://vandaagopzeggen.nl/marktplaats.

Marktplaats ervaringen

6 ervaringen.

6 gedachten over “Marktplaats”

 1. Begin deze maand heb ik een advertentie geplaatst voor verkoop aanhangwagen.
  Ik wilde 2 advertentie’s plaatsen . Waarvan ik er 1 op een verkeerde rubriek plaatste.
  Ik heb voor de goede rubriek 17 euro betaald.
  Op de verkeerde rubriek 10 euro betaald. Die heeft u verwijderd. Ik heb er verder niets
  meer aan gedaan. Die 10 euro wil ik graag terug hebben. Ben al zo lang bij marktplaats. Nooit problemen gehad.
  De aanhanger is inmiddels verkocht.
  Gaarne een berichtje van u.
  Vriendelijke groet.

 2. Goedemorgen ik ben mohammed alsaleh Je hebt 25 van mijn rekening afgeschreven, waarom heb je de auto verkocht?

 3. De klantenservice is gewoon niet bereikbaar. Ben hier al een middag mee bezig.
  Van het kastje naar de muur sturen heet dit. Waardeloos.

 4. hoe kunt u me helpen om de foto bij de advertentie te krijgen ,voorheen altijd gelukt.

 5. Klantenservice van marktplaats is slecht bereikbaar.
  Verstoppertje spelen heet dat.

 6. Zeer matig de klantenservice, ik durf in mijn geval gewoon te zeggen, slechte klantenservice van Marktplaats, om onduidelijke reden mijn account geblokkeerd, ongewenste berichten, van wie? echt niet te geloven! voorlopig zet ik even door.

Plaats een reactie