Marktplaats

 klantenservice

Marktplaats Klantenservice

Marktplaats.nl is een website welke is opgericht in 1999. Het was in de beginperiode gratis om advertenties te plaatsen op Marktplaats. In tien jaar tijd is de website uitgegroeid tot Nederlands grootste online verkoop platform. In 2010 was het zelfs zo populair dat er per dag meer dan 250.000 nieuwe advertenties werden geplaatst. Wat veel mensen niet weten is dat Marktplaats in 2004 voor meer dan 200 miljoen euro was verkocht aan Ebay. Hoewel het adverteren in de beginperiode geheel gratis was kwamen er later steeds meer rubrieken op marktplaats.nl waarvoor je moest betalen om hier een advertentie in te mogen zetten. Op deze manier werd marktplaats.nl winstgevend. Buiten het feit dat marktplaats.nl een online verkoop platform is, zijn ze sinds 2008 ook begonnen met het ‘aanbieden’ van allerlei andere diensten zoals het boeken van vakanties of het aanbieden van huizen. Voor meer informatie over marktplaats.nl kunt u natuurlijk altijd terecht bij de klantenservice Marktplaats.

Kopen en verkopen op Marktplaats.nl

Indien men er voor kiest een product te kopen of te verkopen op marktplaats.nl zult u een flink vertrouwen moeten hebben in de kopen en/of verkoper. Omdat u deze persoon vaak niet face-to-face ontmoet moet u er op geloven dat u bij het overmaken van het geld ook daadwerkelijk de spullen zult ontvangen. Toch is het niet altijd zo dat u de verkopen of koper niet ziet. Want met name bij het verkopen van grotere producten komen de kopers graag langs om het product eerst in het echt te bekijken. Dan kunt u ook kennismaken met elkaar en kunt u bij uzelf afvragen of u de verkoper vertrouwd. Er hoeft dus niet perse per elektronische betaling te worden betaald, want dit kan ook ‘handje contantje’. Indien u geïnteresseerd bent in een product op marktplaats.nl kunt u hiervoor bieden. De koper bepaalt dan uiteindelijk wanneer hij het bod hoog genoeg vindt om het te accepteren en zijn/haar product te verkopen. Voor meer vragen hierover kunt u contact opnemen met de klantenservice Marktplaats.

Klantenservice Marktplaats.nl

Indien u vragen heeft over de verschillende services van marktplaats dan kunt u natuurlijk altijd contact opnemen met klantenservice marktplaats.nl. Ook indien u een opmerking of klacht heeft is het mogelijk om dit telefonisch aan marktplaats door te geven. U kunt ze bereiken op het nummer 088-0082626. Van maandag tot en met vrijdag is de klantenservice markplaats te bereiken van 8:30 tot 18:00 en in het weekend is de klantenservice alleen op zaterdag te bereiken van 10:00 tot 16:00. Indien u liever niet belt kunt u ook een contact formulier invullen waarbij u uw vraag stelt of een opmerking doorgeeft. Toch is telefonisch contact altijd beter omdat u dan direct advies of antwoord op uw vraag krijgt.

Met de klantenservice van Marktplaats zakelijk contact opnemen?

Marktplaats is ook zakelijk te gebruiken. Doet u dit ook en wilt u de klantenservice spreken? Dan kunt u bij de zogeheten Ondernemersdesk terecht. Deze zakelijke klantenservice van Marktplaats is te bereiken op het telefoonnummer: 088 – 008 26 26 (lokaal tarief), op werkdagen van 08:30 uur – 18:00 uur. Als u in het weekend belt, dan kunt u dit op zaterdag van 10:00 uur – 16:00 uur doen. Overigens hoeft u niet meteen te bellen als u een vraag heeft of met een probleem zit, want u kunt ook in uw account inloggen en Marktplaats zakelijk contact via de chat zoeken. Verder biedt de pagina met veel gestelde vragen uiteraard ook veel informatie als u met een vraag over Marktplaats zakelijk contact zit!

Ook contact opnemen met andere klantenservices?

Heeft u voor uw bedrijf ook te maken met andere instanties en wilt u daar contact mee opnemen? Dan kunt u altijd KlantenserviceSpot raadplegen. Hier vind u namelijk op één overzichtelijke plek alle relevante informatie over de desbetreffende klantenservice. Heeft u bijvoorbeeld vragen aan uw zakelijke bank, dan vind u bij KlantenserviceSpot op welke manier u ING, Rabobank of ABN AMRO zakelijk contact kunt opnemen. Daarnaast is zakelijke bereikbaarheid ook erg belangrijk, dus leest u hier ook hoe u Ziggo zakelijk contact of KPN zakelijk contact kunt opnemen als u bijvoorbeeld met een storing zit.

Contact met Marktplaats

Openingstijden Marktplaats klantenservice

De telefonische klantenservice is op dit moment geopend.

Maandag
08:30 -18:00
Dinsdag
08:30 -18:00
Woensdag
08:30 -18:00
Donderdag
08:30 -18:00
Vrijdag
08:30 -18:00
Zaterdag
10:00 -16:00
Zondag
gesloten

Telefoonnummers Marktplaats klantenservice

Contact met MarktplaatsNummer
Algemeen088 - 008 26 26

Overige contactmogelijkheden Marktplaats klantenservice

Marktplaats opzeggen

Marktplaats direct opzeggen? Dat kan via https://vandaagopzeggen.nl/marktplaats.

Marktplaats ervaringen

39 ervaringen.

Heb jij recent contact gehad met Marktplaats? Laat ons je ervaring met Marktplaats weten!
Beoordeel Marktplaats

Adres Marktplaats klantenservice

Wibautstraat 224
Amsterdam
Rapportcijfer Marktplaats klantenservice: 4.3

Rapportcijfer is gebaseerd op 39 beoordelingen.

Laat ons je ervaring met de Marktplaats klantenservice weten!

Je ervaring wordt geplaatst op klantenservicespot.nl.

 • Vermeld in je reactie niet je persoonlijke gegevens zoals je telefoonnummer, adres of wachtwoord.
 • Je review wordt niet naar de Marktplaats klantenservice gestuurd maar alleen gedeeld op deze website.

Beoordeel Marktplaats Klantenservice

Welk cijfer geef jij aan de Marktplaats klantenservice?

39 reviews over “Marktplaats”

 1. Rapportcijfer: 1

  oeverloos probeer ik sinds december 2023 in te loggen. Tevergeefs!! Het gesodemieter met gebruikersnaam & wachtwoord(en) hangt me mijlenver de keel uit.
  Voor mijn advertentie betaalde ik in november extra, ten einde deze 3 weken bovenaan te laten verschijnen. Daarvan klopte helemaal niets. Al na 2 dagen stond deze op pagina 10 en na een week verder dan pagina 30. Geld-uit-de-zak-klopperij!
  Ik heb de fiets inmiddels particulier verkocht en ik had desondanks nog het fatsoen dit bij Marktplaats te willen melden.
  Maar de onneembare barrière van inloggen weerhoudt me ervan dit nog te proberen. Het laat zich raden, wat ik (niet) ga doen, als ik nog eens iets wil verkopen.
  Robert de Kok / Den Helder

 2. Rapportcijfer: 1

  waarom jullie zijn onbereikbaar en de oplossing bestaat niet op de site, ik wil een bestand account verwijderen, om daarna mijn oude emailadres te kunnen wijzigen, maar dan krijg ik melding bestaat al, maar ik kan hem niet verwijderen hoor waardeloos echt waar.
  totaal niet bereikbaar jullie ook niet telefonisch ik ben 69 jaar, maar als marktplaats zo doet, pfff, wat een site zeg, een totale blokkade is er , dan die stomme klote computer nou wat een waardeloze oplossing dus, nee dus .

  ik word nu verplicht wat ik niet wil dus om voor marktplaats een hele nieuwe naam te nemen bij gmail, om dan alles te kunnen doorvoeren zeg bah en nog een sbah over de totale onbereikbaarheid van marktplaats, ook niet per telfoon. doei

 3. Rapportcijfer: 1

  LP’s verkocht, track & treace code nummer doorgegeven een koper, koper geeft een negatieve beoordeling, NOOIT IETS ONTVANGEN, volgens postNL was het pakket niet afleverbaar, staat daarna 9 dagen op ophalen te wachten bij een postagentschap bij koper in de buurt, koper heeft hiervan bericht ontvangen van postNL. koper weigert de negatieve beoordeling te verwijderen en geeft als commentaar “zoek het uit” Marktplaats doet niets, wil deze volkomen onterechte en valse beoordeling niet verwijderen zolang koper daar niet mee akkoord gaat, kortom Marktplaats doet helemaal niets. 38 minuten via de chatbot bezig geweest, te triest voor woorden. als er aantoonbaar een valse beoordeling wordt geplaatst moet het toch mogelijk zijn deze te laten verwijderen.

 4. Rapportcijfer: 1

  Marktplaats chanteert haar gebruikers tot het verplicht indienen van biometrische gegevens anders betaald ze haar klanten niet uit.
  Marktplaats maakt deel uit van de nieuwe censuur en controle maatschappij.

 5. Rapportcijfer: 1

  Ik kan helemaal niets meer.
  Chatten werkt niet.
  Telefonisch onbereikbaar.
  Klantenservice 000
  En wat nu ??

 6. Rapportcijfer: 1

  marktplaats blokkeert mijn marktplaats site zonde communicatie af, na een week chatten ,mailen en chatbot adviezen opvolgen nog geen fatsoenlijk antwoord, menselijk contact of werkende marktplaats site……erg slechte service, erg frustrerend!

 7. Rapportcijfer: 3

  Slechte bereikbaarheid.
  Met de chat bot is niet te werken en wordt niet als klantvriendelijk ervaren. Roept alleen irritaties op.
  Je kunt ook niks inspreken

 8. Rapportcijfer: 1

  Ondanks meerdere klachten en het feit dat dit niet wordt opgepakt maak ik hem openbaar. Sinds een paar weken kan ik geen review meer plaatsen bij de kopers van mijn producten. Ondanks het veelvuldig contact pakt markplaats een random persoon waar ik eenmalig contact mee heb gehad. Schandalig!! Hoe kan ik nu blijven aantonen dat ik een betrouwbare verkoper ben en dat mijn kopers ook betrouwbaar zijn. Als dit zo blijft zoek ik een ander platform om op te verkopen want op deze manier is het onbetrouwbaar voor mij en kopers op het platform!!!

 9. Rapportcijfer: 1

  Jullie willen mijn nieuw gsm nummer niet wijzigen of aanvaarden!!!!!😡