Schipholtickets.nl

Schipholtickets is een onafhankelijke aanbieder van vliegtickets. De online reisagent koopt de tickets grootschalig in en kan ze daardoor goedkoop weer aanbieden aan u als klant. Alle luchtvaartmaatschappijen, inclusief de lowcost varianten, zijn op de website vertegenwoordigd. Schipholtickets.nl biedt vluchten aan op bestemmingen over de hele wereld. Het enige wat u dus hoeft te doen, is uw zoekopdracht in te voeren en binnen enkele seconden verschijnt een overzicht van alle mogelijkheden. Zo kunt u zelf alle luchtvaartmaatschappijen met elkaar vergelijken.

Maak via Schipholtickets.nl uw reis compleet

Tevens kunt u uw reis via deze website helemaal compleet maken. Zo kunt u namelijk ook uw autohuur en hotelovernachting regelen. Maar ook een taxi van en naar de luchthaven, een parkeerplaats op het vliegveld en uw reis- en annuleringsverzekering. Wanneer u alles via Schipholtickets.nl boekt, voorkomt u voor uzelf een hoop gedoe. Al uw boekingen legt u in één keer vast en u ontvangt daar een duidelijk overzicht van. Zo bent u optimaal voorbereid alvorens u het vliegtuig instapt. Laat u overigens niet verwarren door de naam van de reisagent. Deze doet wellicht vermoeden dat het alleen vliegtickets vanaf Amsterdam betreft. De werkelijkheid is echter, dat u ook kunt zoeken naar vliegtickets vanaf andere vertrekluchthavens in Nederland.

Contact

Schipholtickets.nl streeft naar een zo duidelijk en gebruiksvriendelijk mogelijke website en optimale klantenservice. Mocht u desondanks toch een klacht hebben, of heeft u een vraag over Schipholtickets.nl of één van de producten die het aanbiedt, dan kunt u telefonisch contact opnemen met de klantenservice. Dit doet u door te bellen naar het telefoonnummer 020 2052150. De klantenservice is op werkdagen bereikbaar van 09.00-22.00 en in de weekenden en gedurende feestdagen van 09.00-17.30. Voor het bellen naar dit telefoonnummer geldt een lokaal tarief.

Openingstijden Schipholtickets.nl klantenservice

Nu bereikbaar.

Maandag
09:00 -22.00
Dinsdag
09:00 -22.0
Woensdag
09:00 -22.0
Donderdag
09:00 -22.0
Vrijdag
09:00 -22.0
Zaterdag
09:00 -17:30
Zondag
09:00 -17:30
Schipholtickets.nl

Telefoonnummer Schipholtickets.nl klantenservice

Telefoonnummer
020 808 2817
Belkosten
Lokaal tarief

Adres Schipholtickets.nl klantenservice

Suikersilo-West 41
1165 MS Halfweg

E-mailadres Schipholtickets.nl klantenservice

Schipholtickets.nl opzeggen

Schipholtickets.nl direct opzeggen? Dat kan via https://vandaagopzeggen.nl/schipholtickets.nl.

Schipholtickets.nl ervaringen

34 ervaringen.

34 gedachten over “Schipholtickets.nl”

 1. Niet bereikbaar, schandalig dat dit bedrijf nog tickets mag aanbieden! Reageren nergens op

  Op geen enkele wijze contact mee te krijgen. Schandalig gedrag, geen enkel respect richting klanten. Je bent je geld kwijt als je met dit bedrijf in zee gaat.

 2. Quick solved

  Na boeking klopte mijn retourdatum niet, heb 2x gebeld ( eens 1 min en 17 min wachttijd ) en was opgelost, dus vindt dit toch wel positief ….

 3. Heel slecht bedrijf een slecht ervaring

  mensen trap niet in ze zijn oplichters en zijn ze niet bereikbaar. Heb slecht ervaring met dit bedrijf.

 4. Heel slecht bedrijf een slecht ervaring

  mensen trap niet in ze zijn oplichters en zijn ze niet bereikbaar. Heb slecht ervaring met dit bedrijf.

Plaats een reactie