GLS

Over GLS

GLS is een internationale pakketdienst. GLS, General Logistics Systems, is in 1999 opgericht. In enkele jaren tijd is dit bedrijf uitgegroeid tot een stabiel Europees pakketnetwerk. Tegenwoordig is GLS werkzaam in 41 Europese landen, mede dankzij vele overnames en partnerschappen.

Feiten en cijfers

De kernmarkt van de internationale pakketdienst is Europa, waar het bedrijf haar pakketdienst aanbiedt via dochter- of partnerbedrijven. Per jaar helpt GLS meer dan 200.000 klanten in 41 landen. Er zijn ongeveer 14.000 medewerkers werkzaam bij de pakketdienst en er wordt gebruik gemaakt van ongeveer 20.000 voertuigen. De omzet is ongeveer 2 miljard per jaar.
GLS houdt zich ook bezig met duurzaamheid en milieu. Het bedrijf richt zich op de sociale, economische en ecologische aspecten van maatschappelijk verantwoord ondernemen.

GLS Nederland

GLS Nederland is een dochterbedrijf van General Logistics Systems. Ook in dit dochterbedrijf staat topkwaliteit centraal, net als het beschikken over snelle doorlooptijden. Bij GLS Nederland kunnen er zowel nationale als internationale verzendingen worden gedaan. De verzendingen kunnen particulier, zakelijk of als vrachtvervoer verzonden worden. Een gespecialiseerd vrachtnetwerk in de Benelux, tussen de dochterbedrijven in Nederland, België en Luxemburg, zorgt er voor dat de doorlooptijd minder dan 24 uur bedraagt. Voor vrachtverzendingen naar bestemmingen elders in Europa is de doorlooptijd meestal tussen de 48 en 96 uur.
Voor de particuliere verzendingen maakt GLS een onderscheid tussen de regelmatige en incidentele verzendingen. Op deze manier houdt de pakketservice rekening met haar klanten, of ze nou veel of weinig pakketten moeten versturen.

Contactgegevens

U kunt op verschillende manieren contact opnemen met GLS Nederland. U kunt een e-mail sturen naar info@gls-netherlands.com. Ook is het mogelijk om via de website een offerte aan te vragen of het klachtenformulier in te vullen. Op de website kunt u ook verschillende veelgestelde vragen vinden.

GLS Nederland is gevestigd aan de Proostwetering 40, 3543 AG Utrecht.

Openingstijden GLS klantenservice

Niet bereikbaar op dit moment.

Maandag
gesloten
Dinsdag
gesloten
Woensdag
gesloten
Donderdag
gesloten
Vrijdag
gesloten
Zaterdag
gesloten
Zondag
gesloten
GLS

Telefoonnummer GLS klantenservice

Telefoonnummer
0900 - 11 166 60
Belkosten
€ 1,00 per gesprek

Adres GLS klantenservice

Proostwetering 40
Utrecht

GLS opzeggen

GLS direct opzeggen? Dat kan via https://vandaagopzeggen.nl/gls.

GLS ervaringen

Geen ervaringen.

1 gedachte over “GLS”

Plaats een reactie