Only

Over Only

Only is een kledingwinkel die behoort tot de grote modeketen Bestseller. Onder Bestseller vallen tevens de merken VILA, Jack & Jones, Vero Moda, Noisy May, Pieces en Jacqueline de Jong, Little Pieces, LP Boys, Mamalicious, Minimize, Name it, Name it Limited, Adpt, First And I, JunaRose, Object Collectors Item, Only Play, Only & Sons, Outfitters Nation, Product, Selected, Y.A.S. en Y.A.S Sport.

Bestseller

Bestseller opende zijn deuren in 1975 in Denemarken en werd opgericht door Merete Bech Povlsen en Troels Holch Povlsen. De kleding die wordt gefabriceerd door Bestseller richt zich vooral op betaalbare mode voor vrouwen, mannen, tieners en kinderen. De producten zijn online verkrijgbaar, in warenhuizen en in de aparte winkels. In de aparte winkels wordt vaak maar een merk van Bestseller verkocht. Uiteindelijk werd ook Only onderdeel van het grotere merk Bestseller.

Wereldwijd

Momenteel worden de producten van Bestseller verkocht Europa, het Midden-Oosten, Canada en India. Ook wereldwijd is Bestseller bekend door de webshops die het bedrijf heeft opgezet. Er zijn meer dan 3000 winkels die behoren tot de winkelketen die wereldwijd gevestigd zijn. De producten worden in ongeveer 15.000 warenhuizen en modeafdelingen verkocht.
Only is gevestigd in meerdere landen. Only is onder meer gevestigd in Oostenrijk, België, Denemarken, Egypte, Finland, Duitsland, IJsland, Ierland, Nederland, Noorwegen, Polen, Spanje, Zweden, Zwitserland, het Verenigd Koninkrijk, Canada, de Tsjechische Republiek en India. In al deze landen zijn er meerdere vestigingen in verschillende steden. In Nederland zijn er meer dan vijftig verschillende vestigingen van Only. De kleding komt voornamelijk uit China, India, Bangladesh, Turkije en Italië. Bestseller werkt hier mee samen.
Only richt zich vooral op vrouwenmode. Zo heeft Only twee speciale lijnen opgezet, Only Girl en Only Play, maar ook Jacqueline de Jong maakt vrouwenkleding voor Only. Sinds kort heeft Only ook een mannenlijn. Only & Sons focust zich vooral op mannenkleding.

Contact

De klantenservice van Only is te bereiken op 020-8909410. Voor de winkels heeft Only een apart telefoonnummer, deze klantenservice is te bereiken op 033-4602020. Ook kan er via de mail contact worden opgenomen met de klantenservice van only via: info.nl@bestseller.com. Online is er de mogelijkheid om te chatten met de klantenservice van de online shop. Dit kan van maandag – donderdag van 9.00 tot 17.30 uur en vrijdag 9.00 tot 14.30 uur. De Online Klantenservice is te bereiken op 020-4564570 of via het emailadres customerservice@bestseller.com.
Naast de website is Only ook actief op Instagram, Twitter, Facebook en Pinterest.

Openingstijden Only klantenservice

Niet bereikbaar op dit moment.

Maandag
gesloten
Dinsdag
gesloten
Woensdag
gesloten
Donderdag
gesloten
Vrijdag
gesloten
Zaterdag
gesloten
Zondag
gesloten
Only

Telefoonnummer Only klantenservice

Telefoonnummer
020 - 89 09 410
Belkosten
lokaal tarief

Adres Only klantenservice

Vijzelstraat 68-78
Amsterdam

E-mailadres Only klantenservice

Only opzeggen

Only direct opzeggen? Dat kan via https://vandaagopzeggen.nl/only.

Only ervaringen

11 ervaringen.

11 gedachten over “Only”

  1. Bericht van Bestelling met track and tracé nummer ontvangen. Af te halen bij post nl servicepunt. Daarna geen bericht ontvangen met afhaalcode. Volgens post nl is pakje bij mijn huisadres aangeboden 10 dagen na bestelling en er zou voor getekend moeten worden. Ik was op die tijd thuis maar heb geen postbode gezien of gehoord.

    Het telefoonnummer is onbereikbaar!

    Vele mails naar ONLY gezonden waarop alleen automatische berichten.

    1 ster is nog te veel voor deze klantenservice.

    Ik wil mijn geld terug en nooit meer iets met ONLY te maken hebben.

Plaats een reactie