Arcade Wonen

Over Arcade Wonen

Arcade Wonen is een woningcorporatie in de omgeving van Westland, de grootste verhuurder is deze regio. Arcade Wonen bezit woningen in Ter Heijde, Monster, ’s-Gravenzande, Heenweg, Poeldijk, Naaldwijk, De Lier en Den Haag. Arcade Wonen verhuurt voornamelijk sociale huurwoningen. Met 55 medewerkers wordt er gewerkt aan passende en betaalbare woonruimte voor jongeren, senioren en mensen met een lager inkomen. Arcade Wonen investeert in huisvesting van mensen met een beperking. Het doel hierbij is om producten en diensten te leveren die de zelfstandigheid en zelfredzaamheid van deze mensen verbeteren of versterken. Daarnaast zet Arcade Wonen zich in voor projecten in de zorg, de kinderopvang en scholenbouw. Om dit allemaal te realiseren wordt er samen gewerkt met vele andere corporaties, zoals gemeenten. In juli 2014 bestond Arcade Wonen alweer honderd jaar.

Woningaanbod

In totaal bezit Arcade Wonen ongeveer 8.000 verhuureenheden. Dit zijn onder andere eengezinswoningen, appartementen, seniorenwoningen, beneden- en bovenwoningen, garages, winkelpanden, maisonnettes en bedrijfsruimtes. Jaarlijks komen er ongeveer 350 verhuureenheden vrij van Arcade Wonen. Op de website van Arcade Woning vindt u een overzicht van alle woningen die te huur zijn. U vindt hier foto’s, plattegronden en andere gegevens over de woning en de omgeving.
Naast het verhuren van woningen heeft Arcade Wonen ook enkele woningen te koop. Een aantal van de huurwoningen van Arcade Wonen heeft een verkooplabel, de huidige huurder heeft dan de mogelijkheid om deze woning te kopen. Deze koopwoningen staan apart vermeld op de website. Met de opbrengst van deze verkopen worden projecten van Arcade Wonen gefinancierd. Dit zijn voornamelijk nieuwbouwprojecten maar ook renovatieprojecten.

Contact

De klantenservice van Arcade Wonen is te bereiken op het telefoonnummer 0174 – 28 23 00 van maandag tot en met donderdag van 8:30 tot 16.30 uur, en op vrijdag van 8.30 tot 12.30 uur.
Als u vragen, opmerkingen of klachten heeft kunt u ook contact opnemen door een email te sturen naar info@arcadewonen.nl. Indien u een vraag heeft, kunt u er ook voor kiezen gebruik te maken van het contactformulier op de website van Arcade Wonen. U ontvangt dan zo snel mogelijk een reactie van een medewerker van Arcade Wonen. Reparatieverzoeken kunt u digitaal indienen op de website door middel van een speciaal hiervoor bestemd formulier.
Ook is het mogelijk om schriftelijk contact op te nemen, u kunt uw brief richten aan: Arcade Wonen, Postbus 138 , 2670 AC, Naaldwijk. Het bezoekadres van Arcade Wonen is Stokdijkkade 26, 2671 GX in Naaldwijk. Een routebeschrijving naar het bezoekadres is op de website te vinden.

Openingstijden Arcade Wonen klantenservice

Niet bereikbaar op dit moment.

Maandag
gesloten
Dinsdag
gesloten
Woensdag
gesloten
Donderdag
gesloten
Vrijdag
gesloten
Zaterdag
gesloten
Zondag
gesloten
Arcade Wonen

Telefoonnummer Arcade Wonen klantenservice

Telefoonnummer
0174 - 28 23 00
Belkosten
lokaal tarief

Adres Arcade Wonen klantenservice

Stokdijkkade 26
Naaldwijk

E-mailadres Arcade Wonen klantenservice

E-mailadres

Arcade Wonen opzeggen

Arcade Wonen direct opzeggen? Dat kan via https://vandaagopzeggen.nl/arcade wonen.

Arcade Wonen ervaringen

Geen ervaringen.

Plaats een reactie