Dijkhuis Vastgoed Management

 klantenservice

Over Dijkhuis Vastgoed Management

Dijkhuis Vastgoed Management is een bedrijf dat actief is in de vastgoedsector. Dijkhuis Vastgoed Management houdt zich voornamelijk bezig met de verhuur en het beheer van woonruimte aan particulieren. De panden van Dijkhuis Vastgoed Management zijn met name gevestigd in Amsterdam. Dijkhuis Vastgoed Management is actief in de stadsdelen Slotervaart, Overtoomseveld en Watergraafsmeer. Ook beschikt Dijkhuis Vastgoed Management over een aantal woningen die gevestigd zijn in Rotterdam.

Contact

Dijkhuis Vastgoed Management is gevestigd in Amsterdam, aan de Duivendrechtsekade 87-88. U kunt op verschillende manieren contact opnemen met Dijkhuis Vastgoed Management. Indien u het kantoor wilt bezoeken, kan dat op voornoemd adres. Ook kunt u het kantoor aanschrijven. U kunt uw brief adresseren aan Dijkhuis Vastgoed Management, Duivendrechtsekade 87-88, 1096 AJ Amsterdam.
Telefonisch is het kantoor te bereiken op het nummer 020-6922444. Ook kunt u per fax contact opnemen met Dijkhuis Vastgoed Management. Hiervoor kunt u het nummer 020-6630222 gebruiken. Indien u wilt emailen naar het kantoor, is dit ook mogelijk. U kunt uw email bericht sturen naar beheer@dvm-bv.nl. Op de website van Dijkhuis Vastgoed Management is een contactformulier opgenomen. U dient hier uw naam, e-mail adres en uw opmerking in te vullen. Vervolgens kunt u het contactformulier versturen en zal Dijkhuis Vastgoed Management zo snel mogelijk contact met u opnemen.
Op de website is tevens een overzicht opgenomen van bedrijven waaraan bewoners een reparatieverzoek kunnen indienen. De organisatie ontvangt dergelijke verzoeken het liefst schriftelijk. U kunt een reparatieverzoek indien per email. Uw email kunt u verzenden naar info@dvm-bv.nl. Ook kunt u Dijkhuis Vastgoed Management aanschrijven voor een dergelijk verzoek. U kunt uw brief adresseren aan Dijkhuis Vastgoed Management b.v., Postbus 94050, 1090 GB Amsterdam. Hier dient u uw naam, adres, telefoonnummer en een omschrijving van de klacht in te zetten. Indien u een spoedreparatie wenst, kunt u contact opnemen met verschillende bedrijven. Hiervan is een overzicht opgenomen op de website.
Indien u een klacht wilt indienen tegen Dijkhuis Vastgoed Management, kan dat tevens op de website. Bij de pagina “Formulieren” is een klachtenformulier opgenomen. Hier dient u uw volledige voornaam, achternaam, e-mail, adres, postcode en plaats, telefoonnummer en een volledige omschrijving van uw klacht in te dienen. Indien u dit ingevuld hebt, kunt u het formulier versturen. De organisatie zal dan zo snel mogelijk contact opnemen met u.

Contact met Dijkhuis Vastgoed Management

Openingstijden Dijkhuis Vastgoed Management klantenservice

De telefonische klantenservice is op dit moment geopend.

Maandag
09:00 -18:00
Dinsdag
09:00 -18:00
Woensdag
09:00 -18:00
Donderdag
09:00 -18:00
Vrijdag
09:00 -18:00
Zaterdag
09:00 -18:00
Zondag
09:00 -18:00

Telefoonnummers Dijkhuis Vastgoed Management klantenservice

Contact met Dijkhuis Vastgoed ManagementNummer
Algemeen020-6922444

Overige contactmogelijkheden Dijkhuis Vastgoed Management klantenservice

Dijkhuis Vastgoed Management opzeggen

Dijkhuis Vastgoed Management direct opzeggen? Dat kan via https://vandaagopzeggen.nl/dijkhuis vastgoed management.

Dijkhuis Vastgoed Management ervaringen

Geen ervaringen.

Heb jij recent contact gehad met Dijkhuis Vastgoed Management? Laat ons je ervaring met Dijkhuis Vastgoed Management weten!
Beoordeel Dijkhuis Vastgoed Management

Adres Dijkhuis Vastgoed Management klantenservice

Duivendrechtsekade 87-88
Amsterdam

  Laat ons je ervaring met de Dijkhuis Vastgoed Management klantenservice weten!

  Je ervaring wordt geplaatst op klantenservicespot.nl.

  • Vermeld in je reactie niet je persoonlijke gegevens zoals je telefoonnummer, adres of wachtwoord.
  • Je review wordt niet naar de Dijkhuis Vastgoed Management klantenservice gestuurd maar alleen gedeeld op deze website.

  Beoordeel Dijkhuis Vastgoed Management Klantenservice

  Welk cijfer geef jij aan de Dijkhuis Vastgoed Management klantenservice?