Gereedschapcentrum.nl

Gereedschapcentrum.nl is een specialist in de verkoop van professioneel gereedschap aan zowel zakelijke klanten als hobbyisten. Het bedrijf is sinds 2007 actief en bestaat behalve uit een online shop ook uit een fysieke showroom, die zich in hetzelfde pand als het magazijn bevindt. Gereedschapcentrum weet u artikelen met scherpe prijzen te leveren vanwege een slim inkoopbeleid en het feit dat er niet vanuit een duur winkelpand wordt verkocht. Bovendien vindt het bedrijf het belangrijk om op een eerlijke manier zaken te doen en worden er lage winstmarges gehanteerd. Zo kunt u als klant optimaal profiteren.

Uw producten razendsnel in huis

Sinds de oprichting van Gereedschapcentrum.nl is het bedrijf wegens toenemende vraag al tweemaal verhuisd. De laatste keer was in 2018. Dankzij het grotere magazijn waarover de gereedschapspecialist nu beschikt, kunnen de producten nóg sneller bij u worden geleverd. Of u nu op zoek bent naar een kitspuit, een bouwradio, een hogedrukreiniger, stroomtang, boormachine of spijkers, bij Gereedschapcentrum.nl bent u aan het juiste adres. Heeft u advies over de aanschaf van een product nodig? De in de showroom aanwezige medewerkers kunnen u voorzien van deskundig advies.

Contact met Gereedschapcentrum

Gereedschapcentrum streeft ernaar u van elk product te kunnen voorzien waarnaar u op zoek bent en dat uiteraard tegen de scherpst mogelijke prijs. Is het Gereedschapcentrum.nl niet gelukt om u tevreden te stellen, of wilt u gewoonweg een vraag stellen over het product of het bedrijf zelf? Dan kunt u telefonisch contact opnemen met de klantenservice door te bellen naar 013 8894444. De medewerkers zijn op werkdagen tussen 08.30 en 18.00 bereikbaar en op zaterdag tussen 09.00 en 17.00. Tevens kunt u een e-mail versturen door gebruik te maken van het contactformulier op de website.

Openingstijden Gereedschapcentrum.nl klantenservice

Niet bereikbaar op dit moment.

Maandag
gesloten
Dinsdag
gesloten
Woensdag
gesloten
Donderdag
gesloten
Vrijdag
gesloten
Zaterdag
gesloten
Zondag
gesloten
Gereedschapcentrum.nl

Telefoonnummer Gereedschapcentrum.nl klantenservice

Telefoonnummer
013 8894444
Belkosten
Lokaal tarief

Adres Gereedschapcentrum.nl klantenservice

Jellingshausstraat 37
5048 AZ Tilburg

E-mailadres Gereedschapcentrum.nl klantenservice

Gereedschapcentrum.nl opzeggen

Gereedschapcentrum.nl direct opzeggen? Dat kan via https://vandaagopzeggen.nl/gereedschapcentrum.nl.

Gereedschapcentrum.nl ervaringen

3 ervaringen.

2 gedachten over “Gereedschapcentrum.nl”

  1. Ik ben bezig met de restauratie van een houten schip, ongelovelijk veel werk… maar het juiste gereedschap scheelt enorm. Ze leveren veel hogere kwaliteit dan de gemiddelde praxis/gamma

  2. Zojuist een grote bestelling geplaatst voor tuinartikelen. Ben erg benieuwd en kijk er naar uit. Groet!

  3. Handgrasmaaier besteld voor onze kleine tuin. Uitstekend verlopen, snelle levering.

Plaats een reactie