Amnesty International

 klantenservice

Amnesty International is een wereldwijde organisatie, die zich bezig houdt in meer dan 150 landen. Het is een onafhankelijke beweging met ruim drie miljoen leden, die zich inzet voor slachtoffers van schending van mensenrechten. Twee miljoen van deze mensen steunen Amnesty financieel. Met dit grote aantal leden is Amnesty International de grootste mensenrechtenorganisatie op de wereld. De inkomsten van de organisatie komen vooral van de leden, Amnesty staat los van overheden. Van de vele problemen waar Amnesty zich mee bezig houdt, zijn gevangenschap, marteling en executie de belangrijkste onderwerpen. Hier houden ze zich het meeste mee bezig. De organisatie heeft al veel belangrijke overwinningen gekend. Vanaf de jaren ’90 zijn de doelstellingen van de organisatie enorm verspreid. Tegenwoordig zijn ook discriminatie, het recht op vrijheid van geweten en meningsuiting en het recht op geestelijke en lichamelijke onschendbaarheid belangrijke onderwerpen geworden binnen de organisatie. Dit leidde bijvoorbeeld tot de bescherming van alle seksuele aardheden. De informatie over de schending mensenrechten wordt onderzocht vanuit Londen, waar bijvoorbeeld getuigen (zoals ex-gevangenen) en familieleden worden ondervraagd. Voor meer informatie over Amesty International kunt u contact opnemen met de klantenservice.

Amnesty Nederland

De Nederlandse afdeling van Amnesty International is met 265.000 leden een van de grootste afdelingen van de organisatie. Amnesty Nederland is in 1968 opgericht. Het hoogste bestuursorgaan van deze vereniging is de Ledenraad. Deze vertegenwoordigt de leden en controleert het bestuur en kiest ook de leden van het bestuur. In Nederland worden vanuit het ‘Amnesty-huis’ de acties, voorlichtingen, mediawerk en ledenwerving geregeld door het Landelijk Secretariaat. Ze onderhouden ook het contact met het Internationale Secretariaat in Londen. Het Landelijk Secretariaat bestaat uit ongeveer 130 betaalde werknemers en 50 vrijwilligers. Het bestuur van Amnesty Nederland houdt toezicht op de uitvoering van de plannen van de Ledenraad. Ook veel vrijwilligers helpen actief mee in Nederland. Zo zijn er bijvoorbeeld actieve lokale Amnesty-groepen, studentengroepen en taakgroepen. Via de website is het mogelijk om een test te doen om te kijken wat voor steun het beste bij jou past. Ook kunt u contact opnemen met de Amnesty klantenservice als u wilt helpen.

Klantenservice

Wanneer u uw lidmaatschap wil wijzigen of annuleren kan u contact opnemen met de Amnesty International klantenservice. Tijdens kantooruren kan u bellen naar het telefoonnummer 020 53 52 110. Wanneer u andere vragen heeft of informatie zoekt, is er een bezoekadres beschikbaar waar u verder geholpen zal worden door de klantenservice van Amnesty International. Deze bevind zich in Amsterdam. Ook kan u, naast naar het Landelijk Secretariaat te gaan, een van de vijf regiokantoren gaan. Deze zijn te vinden in Groningen, Deventer, Amsterdam, Delft en Eindhoven. Ook is er een contactformulier op het internet in te vullen, waar u ook nog met vragen terecht kunt. Ook voor klachten, aanvraag van brochures en formulieren en afmeldingen is er een contactformulier te vinden op de website van Amnesty International.

Contact met Amnesty International

Openingstijden Amnesty International klantenservice

De telefonische klantenservice is op dit moment niet bereikbaar.

Maandag
gesloten
Dinsdag
gesloten
Woensdag
gesloten
Donderdag
gesloten
Vrijdag
gesloten
Zaterdag
gesloten
Zondag
gesloten

Telefoonnummers Amnesty International klantenservice

Contact met Amnesty InternationalNummer
Algemeen020-626 44 36

Overige contactmogelijkheden Amnesty International klantenservice

Amnesty International opzeggen

Amnesty International direct opzeggen? Dat kan via https://vandaagopzeggen.nl/amnesty international.

Amnesty International ervaringen

Geen ervaringen.

Heb jij recent contact gehad met Amnesty International? Laat ons je ervaring met Amnesty International weten!
Beoordeel Amnesty International

Adres Amnesty International klantenservice

Keizersgracht 177
Amsterdam

Laat ons je ervaring met de Amnesty International klantenservice weten!

Je ervaring wordt geplaatst op klantenservicespot.nl.

  • Vermeld in je reactie niet je persoonlijke gegevens zoals je telefoonnummer, adres of wachtwoord.
  • Je review wordt niet naar de Amnesty International klantenservice gestuurd maar alleen gedeeld op deze website.

Beoordeel Amnesty International Klantenservice

Welk cijfer geef jij aan de Amnesty International klantenservice?