Instituut Gak

Over Instituut Gak

Instituut Gak is een vermogensfonds dat projecten op het terrein van sociale zekerheid en arbeidsmarktbeleid in Nederland financiële ondersteuning biedt. De stichting stelt subsidies beschikbaar voor wetenschappelijk onderzoek, maar heeft ook ruimte om de aanvraag van subsidies voor projecten te honoreren. Naast de subsidiëring van projecten en wetenschappelijk onderzoek stelt de stichting ook geld beschikbaar om bijzondere leerstoelen op het terrein van sociale zekerheid aan Nederlandse universiteiten in te stellen en in stand te houden.

Wetenschappelijk onderzoek

Instituut Gak geeft onderzoekers de mogelijkheid om onderzoek te doen op het terrein van sociale zekerheid en arbeidsmarkt in Nederland. Naast de langlopende en grootschalige onderzoeken zijn er ook onderzoeksvragen die met een kortlopende studie kunnen worden beantwoord.
De Raad van Advies van Instituut Gak adviseert het bestuur ieder jaar over belangrijke thema’s met betrekking tot nieuw onderzoek. Op die manier houdt het instituut zich bezig met relevante vragen uit de praktijk. In samenwerking met de Wetenschappelijke Raad vraagt het instituut vervolgens per thema aan meerdere onderzoekers om een onderzoeksvoorstel in te dienen. Onderzoeksinstituten kunnen dus niet zelf subsidieverzoeken indienen, maar worden altijd uitgenodigd om een voorstel in te dienen.

Projecten

Instituut Gak ondersteunt projecten in een vijftal categorieën: activering, bijdragen aan het publieke debat, ontwikkeling en evaluatie van instrumenten en methodieken, preventie en voorlichting. Wanneer u een aanvraag wilt indienen voor de financiële ondersteuning bij een project, dan kan dit alleen online. Voordat u de aanvraag indient, vraagt Instituut Gak of u eerste de quickscan wilt doen om te kijken of uw project voldoet aan de gestelde criteria. Als dit het geval is kunt u het aanvraagformulier voor uw project downloaden en invullen.

Leerstoelen

Instituut Gak wil een bijdrage leveren aan het wetenschappelijke onderwijs op het gebied van sociale zekerheid. De stichting stelt leerstoelen van sociale zekerheid in aan Nederlandse universiteiten en houdt deze leerstoelen ook in stand.

Contactgegevens

U kunt op verschillende manieren contact opnemen met Instituut Gak. De stichting is telefonisch bereikbaar op 035-6259040. Ook is het mogelijk om een e-mail te sturen naar info@instituutgak.nl.
Het bezoek- en postadres van de stichting is ’s-Gravelandseweg 49, 1217 EH Hilversum.

Openingstijden Instituut Gak klantenservice

Niet bereikbaar op dit moment.

Maandag
gesloten
Dinsdag
gesloten
Woensdag
gesloten
Donderdag
gesloten
Vrijdag
gesloten
Zaterdag
gesloten
Zondag
gesloten
Instituut Gak

Telefoonnummer Instituut Gak klantenservice

Telefoonnummer
035 - 625 90 40
Belkosten
lokaal tarief

Adres Instituut Gak klantenservice

‘s-Gravelandseweg 49
Hilversum

E-mailadres Instituut Gak klantenservice

Instituut Gak opzeggen

Instituut Gak direct opzeggen? Dat kan via https://vandaagopzeggen.nl/instituut gak.

Instituut Gak ervaringen

Geen ervaringen.

Plaats een reactie