Instituut Gak

 klantenservice

Over Instituut Gak

Instituut Gak is een vermogensfonds dat projecten op het terrein van sociale zekerheid en arbeidsmarktbeleid in Nederland financiële ondersteuning biedt. De stichting stelt subsidies beschikbaar voor wetenschappelijk onderzoek, maar heeft ook ruimte om de aanvraag van subsidies voor projecten te honoreren. Naast de subsidiëring van projecten en wetenschappelijk onderzoek stelt de stichting ook geld beschikbaar om bijzondere leerstoelen op het terrein van sociale zekerheid aan Nederlandse universiteiten in te stellen en in stand te houden.

Wetenschappelijk onderzoek

Instituut Gak geeft onderzoekers de mogelijkheid om onderzoek te doen op het terrein van sociale zekerheid en arbeidsmarkt in Nederland. Naast de langlopende en grootschalige onderzoeken zijn er ook onderzoeksvragen die met een kortlopende studie kunnen worden beantwoord.
De Raad van Advies van Instituut Gak adviseert het bestuur ieder jaar over belangrijke thema’s met betrekking tot nieuw onderzoek. Op die manier houdt het instituut zich bezig met relevante vragen uit de praktijk. In samenwerking met de Wetenschappelijke Raad vraagt het instituut vervolgens per thema aan meerdere onderzoekers om een onderzoeksvoorstel in te dienen. Onderzoeksinstituten kunnen dus niet zelf subsidieverzoeken indienen, maar worden altijd uitgenodigd om een voorstel in te dienen.

Projecten

Instituut Gak ondersteunt projecten in een vijftal categorieën: activering, bijdragen aan het publieke debat, ontwikkeling en evaluatie van instrumenten en methodieken, preventie en voorlichting. Wanneer u een aanvraag wilt indienen voor de financiële ondersteuning bij een project, dan kan dit alleen online. Voordat u de aanvraag indient, vraagt Instituut Gak of u eerste de quickscan wilt doen om te kijken of uw project voldoet aan de gestelde criteria. Als dit het geval is kunt u het aanvraagformulier voor uw project downloaden en invullen.

Leerstoelen

Instituut Gak wil een bijdrage leveren aan het wetenschappelijke onderwijs op het gebied van sociale zekerheid. De stichting stelt leerstoelen van sociale zekerheid in aan Nederlandse universiteiten en houdt deze leerstoelen ook in stand.

Contactgegevens

U kunt op verschillende manieren contact opnemen met Instituut Gak. De stichting is telefonisch bereikbaar op 035-6259040. Ook is het mogelijk om een e-mail te sturen naar info@instituutgak.nl.
Het bezoek- en postadres van de stichting is ’s-Gravelandseweg 49, 1217 EH Hilversum.

Contact met Instituut Gak

Openingstijden Instituut Gak klantenservice

De telefonische klantenservice is op dit moment geopend.

Maandag
09:00 -17:00
Dinsdag
09:00 -17:00
Woensdag
09:00 -17:00
Donderdag
09:00 -17:00
Vrijdag
09:00 -17:00
Zaterdag
gesloten
Zondag
gesloten

Telefoonnummers Instituut Gak klantenservice

Contact met Instituut GakNummer
Algemeen035 - 625 90 40

Overige contactmogelijkheden Instituut Gak klantenservice

Instituut Gak opzeggen

Instituut Gak direct opzeggen? Dat kan via https://vandaagopzeggen.nl/instituut gak.

Instituut Gak ervaringen

Geen ervaringen.

Heb jij recent contact gehad met Instituut Gak? Laat ons je ervaring met Instituut Gak weten!
Beoordeel Instituut Gak

Adres Instituut Gak klantenservice

‘s-Gravelandseweg 49
Hilversum

Laat ons je ervaring met de Instituut Gak klantenservice weten!

Je ervaring wordt geplaatst op klantenservicespot.nl.

  • Vermeld in je reactie niet je persoonlijke gegevens zoals je telefoonnummer, adres of wachtwoord.
  • Je review wordt niet naar de Instituut Gak klantenservice gestuurd maar alleen gedeeld op deze website.

Beoordeel Instituut Gak Klantenservice

Welk cijfer geef jij aan de Instituut Gak klantenservice?