Humanitas

 klantenservice

Humanitas is een non-profit stichting gericht op mensen die problemen hebben om het in hun eentje te redden. Leden kunnen steun krijgen door middel van meer dan 700 activiteiten. Deze activiteiten variëren van maatjescontacten bij inburgering tot bijvoorbeeld rouwverwerking. De activiteiten zijn verdeeld over zes thema’s: Eenzaamheid, opvoeden, opgroeien, detentie, thuisadministratie en verlies. De stichting heeft meer dan 13.000 vrijwilligers, begeleid door een team van professional van meer dan 300 mensen, die jaarlijks meer dan 52.000 mensen helpen om hun zelfvertrouwen terug te krijgen en op die manier hun leven zelf weer op te pakken. Elke vrijwilliger krijgt een uitgebreide training en daarna ook nog persoonlijke begeleiding. Deze trainingen worden georganiseerd door de Humanitas Academy. Alle projecten en activiteiten van Humanitas worden door lokale afdelingen in het hele land georganiseerd. De activiteiten zijn allemaal gratis en beschikbaar voor iedereen, ongeacht leeftijd, etniciteit, levensstijl of seksualiteit. Voor meer informatie over de activiteiten kunt u bellen met de Humanitas klantenservice. De organisatie is vlak na de Tweede Wereldoorlog opgericht op 31 Mei 1945, om support te leveren aan de bevolking van Nederland. Tegenwoordig zijn er 80 lokale afdelingen, verdeeld over 5 districten. Het hoofdkantoor bevindt zich in Amsterdam.

Waarden

De projecten van Humanitas zijn allemaal gebaseerd op vier waarden: Gelijkwaardigheid, verantwoordelijkheid, zelfbeschikking en betrokken en vraaggericht. Dat wordt op verschillende manieren doorgevoerd. Gelijkwaardigheid betekent voor Humanitas dat de medewerkers van de organisatie altijd gelijk zijn aan de hulpvrager. Ze staan dus niet erboven, maar ernaast. Met verantwoordelijkheid wil Humanitas duidelijk maken dat je niet alleen veranwoordelijk bent voor jezelf, maar ook voor andere mensen. Je wordt dus gestimuleerd om mensen te helpen. Zelfbeschikking houdt in dat Humanitas niet als doel heeft om de leiding over te nemen van de persoon die om hulp heeft gevraagd, maar alleen wil ondersteunen. Op die manier kan de persoon zo snel mogelijk weer zijn leven in eigen hand nemen. Dat de organisatie betrokken en vraaggericht is, betekent dat de deelnemer de vraag bepaalt. Humanitas staat altijd open voor nieuwe thema’s voor de activiteiten en zoekt altijd naar betere antwoorden en werkwijzen. Voor meer informatie hierover kunt u contact opnemen met de klantenservice van Humanitas.

Klantenservice

De Humanitas klantenservice is bereikbaar op verschillende manieren. U kunt bijvoorbeeld langsgaan op een afdeling bij u in de buurt, waar u geholpen kan worden met vragen, problemen of als u vrijwilliger wilt worden. Ook als u even een steuntje in de rug nodig hebt kunt u hier terecht. U kunt ook contact opnemen met het Landelijk Bureau van Humanitas. Hiervoor kunt u bellen naar het telefoonnummer 020 523 11 00. U kunt ook een mail sturen naar de organisatie met vragen of problemen. De klantenservice van Humanitas zal u dan zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.

Contact met Humanitas

Openingstijden Humanitas klantenservice

De telefonische klantenservice is op dit moment geopend.

Maandag
09:00 -17:00
Dinsdag
09:00 -17:00
Woensdag
09:00 -17:00
Donderdag
09:00 -17:00
Vrijdag
09:00 -17:00
Zaterdag
gesloten
Zondag
gesloten

Telefoonnummers Humanitas klantenservice

Contact met HumanitasNummer
Algemeen020 - 523 11 00

Overige contactmogelijkheden Humanitas klantenservice

Humanitas opzeggen

Humanitas direct opzeggen? Dat kan via https://vandaagopzeggen.nl/humanitas.

Humanitas ervaringen

Geen ervaringen.

Heb jij recent contact gehad met Humanitas? Laat ons je ervaring met Humanitas weten!
Beoordeel Humanitas

Adres Humanitas klantenservice

Sarphatistraat 4-6
Amsterdam

Laat ons je ervaring met de Humanitas klantenservice weten!

Je ervaring wordt geplaatst op klantenservicespot.nl.

  • Vermeld in je reactie niet je persoonlijke gegevens zoals je telefoonnummer, adres of wachtwoord.
  • Je review wordt niet naar de Humanitas klantenservice gestuurd maar alleen gedeeld op deze website.

Beoordeel Humanitas Klantenservice

Welk cijfer geef jij aan de Humanitas klantenservice?