Amivedi

 klantenservice

<h2>Over Amivedi</h2>

Stichting Amivedi is een vrijwilligersorganisatie die zich sinds 1933 inzet voor vermiste en gevonden huisdieren in Nederland. De naam Amivedi staat voor ‘amor est iustitia (liefde is gerechtigheid) en verzorging van dieren. Amivedi is een landelijk meldpunt voor huisdiereigenaren die hun huisdier als vermist willen opgeven en voor mensen die een huisdier gevonden hebben. Amivedi faciliteert de kosteloze registratie van deze dieren. Jaarlijks worden door het systeem van Amivedi duizenden huisdieren teruggevonden. Met als resultaat gelukkige huisdiereigenaren die hun hond, kat, vogel, knaagdier of ander huisdier weer mee naar huis kunnen nemen.

<h2>Werkwijze</h2>

Amivedi werkt vanuit ongeveer 110 meldpunten verspreid over heel Nederland. Elk meldpunt ontvangt meldingen uit een bepaald gebied en elk meldpunt wordt gerund door vrijwilligers. De huisdieren kunnen als vermist of gevonden worden gemeld via de website, per email of telefonisch. Deze meldingen worden altijd gecontroleerd door medewerkers van Amivedi, waarna ze na 24 uur op de website komen te staan. Elke melding wordt slechts geregisterd bij één meldpunt. Dit is het meldpunt waaronder de vind- of vermissingsplaats valt. Als u een huisdier meldt ontvangt u direct na een online melding op de website een bevestigingsmail met daarin het Amivedi meldingsnummer en de verdere gegevens over het huisdier dat door u is gemeld.

Amivedi zoekt in hun bestand naar vermiste en gevonden huisdieren om deze gauw weer met hun baasjes te herenigen. Tevens werkt Amivedi nauw samen met diverse instanties zoals dierenasiels, dierenartsen, dierenopvangcentra en dierenambulances. Er wordt zo snel mogelijk contact met u opgenomen als uw als vermist opgegeven huisdier weer terecht is.

<h2>Contact</h2>

De klantenservice van Amivedi is te bereiken via het telefoonnummer : 0900-2648334. Dit telefoonnummer is er voor algemene vragen en vragen over de meldpunten. Dit telefoonnummer is te bereiken van maandag tot en met zondag van 9:00 tot 21:00 uur. Als u wilt weten bij welk meldpunt u een melding kunt doen kunt u ook kijken op de meldpunten-pagina op de website van Amivedi. Als u een vraag of klacht heeft over een meldpunt kunt u er ook voor kiezen om op de website van Amivedi het contact fomulier in te vullen. Als u een vermist of gevonden huisdier wilt melden kan dit via de website of telefonisch. Wilt u via de website een gevonden of vermist dier melden, dan kunt u een formulier invullen en een foto uploaden. Als u vrijwilliger wilt worden voor Amivedi kunt u contact opnemen met de coördinator vrijwilligers. De contactgegevens vindt u op de website. Om op de hoogte te blijven van Amivedi kunt u zich inschrijven voor de nieuwsbrief. Ook kunt u hiervoor de Facebook of Twitter pagina bezoeken.

 

Contact met Amivedi

Openingstijden Amivedi klantenservice

De telefonische klantenservice is op dit moment geopend.

Maandag
09:00 -21:00
Dinsdag
09:00 -21:00
Woensdag
09:00 -21:00
Donderdag
09:00 -21:00
Vrijdag
09:00 -21:00
Zaterdag
09:00 -21:00
Zondag
09:00 -21:00

Telefoonnummers Amivedi klantenservice

Contact met AmivediNummer
Algemeen0900 - 264 83 34

Overige contactmogelijkheden Amivedi klantenservice

Amivedi opzeggen

Amivedi direct opzeggen? Dat kan via https://vandaagopzeggen.nl/amivedi.

Amivedi ervaringen

Geen ervaringen.

Heb jij recent contact gehad met Amivedi? Laat ons je ervaring met Amivedi weten!
Beoordeel Amivedi

Adres Amivedi klantenservice

Keizersgracht 10-C
Amsterdam

Laat ons je ervaring met de Amivedi klantenservice weten!

Je ervaring wordt geplaatst op klantenservicespot.nl.

  • Vermeld in je reactie niet je persoonlijke gegevens zoals je telefoonnummer, adres of wachtwoord.
  • Je review wordt niet naar de Amivedi klantenservice gestuurd maar alleen gedeeld op deze website.

Beoordeel Amivedi Klantenservice

Welk cijfer geef jij aan de Amivedi klantenservice?