Envida

 klantenservice

Over Envida

Envida biedt diensten aan op het gebied van wonen, welzijn en zorg aan cliënten, vooral chronisch zieken en ouderen, in Zuid Limburg. Zij stellen de cliënt in staat om beter het leven te kunnen leiden dat hij wenst binnen de mogelijkheden die hij heeft. De cliënt voert zelf regie over en is zelf verantwoordelijk voor de kwaliteit van het leven dat hij leidt. Envida ondersteunt en faciliteert de cliënt en zijn sociale omgeving om zolang mogelijk redzaam te blijven. Mocht de cliënt de essentiële aspecten van zijn leven, namelijk zorg, wonen en/of welzijn, niet meer voor zichzelf kunnen regelen dan ondersteunen zij de cliënt en zijn sociale omgeving daarbij. Zij werken mee aan een samenleving die zelfredzaam is en trachten deze zelfredzaamheid zo goed mogelijk te ondersteunen en te faciliteren. De ervaren kwaliteit van de dienstverlening door onze cliënten en het werkplezier van de medewerkers worden bepaald door de relatie tussen de cliënt en de medewerker. Zij stellen Envida ten doel deze relatie optimaal te faciliteren. Envida respecteert ieder individu, de wijze waarop hij zijn leven invult, zijn levensovertuiging of religie en houden hier in de dienstverlening rekening mee. Zij zijn een betrouwbare professionele samenwerkingspartner in de keten van wonen, welzijn en zorg. Zij streven naar een krachtige samenwerking met overheden, verzekeraars en collega-aanbieders op het gebied van wonen, welzijn en zorg. Zij ondernemen maatschappelijk verantwoord. Dit betekent dat zij activiteiten en diensten uitvoeren met respect voor mens en milieu. Daarbij richten zij zich op de pijlers cliëntfocus, focus op medewerker, kwaliteit, wijkgericht en levensloopbestendig diensten- en productenaanbod, aantrekkelijke werkgever, sparringpartner en maatschappelijk ondernemer.

Envida klantenservice

De klantenservice van Envida biedt u een uitgebreid dienstenpakket op het gebied van wonen, zorg en welzijn, waarmee het leven thuis vergemakkelijkt wordt. U kunt bij hen terecht voor aanvullende zorg en gemak aan huis, maar ook voor gezondheidstrainingen en bewegingsactiviteiten. Inwoners van de volgende gemeenten kunnen lid worden en gebruik maken van de dienstverlening van Service van Envida: Beek, Eijsden, Gulpen-Wittem, Maastricht, Margraten, Meerssen, Schinnen, Sittard-Geleen, Stein, Susteren, Valkenburg en Vaals. Contact? Bel 043- 3690610 of mail via service@envida.nl.

Overige opties

De klantenservice van Envida kunt u telefonisch bereiken, maar ook via de website. Zo kunt u op verschillende manieren eenvoudig antwoord krijgen op uw vragen. Op de website vindt u door het tabblad ‘contact’ aan te klikken het contactformulier van de klantenservice.  Hier kunt u uw bericht achterlaten, de klantenservice van Envida neemt zo spoedig mogelijk contact met u op. Het postadres van Envida is: Postbus 241, 6200 AE Maastricht en het bezoekadres is Abtstraat 2A, 6211 LS Maastricht. Per e-mail is de klantenservice bereikbaar via het adres: info@envida.nl. Envida is ook via Twitter en Facebook bereikbaar. Dit kan via https://twitter.com/Envida en https://nl-nl.facebook.com/Envida.

Contact met Envida

Openingstijden Envida klantenservice

De telefonische klantenservice is op dit moment geopend.

Maandag
00:00 -24:00
Dinsdag
00:00 -24:00
Woensdag
00:00 -24:00
Donderdag
00:00 -24:00
Vrijdag
00:00 -24:00
Zaterdag
00:00 -24:00
Zondag
00:00 -24:00

Telefoonnummers Envida klantenservice

Contact met EnvidaNummer
Algemeen0900 - 22 33 440

Overige contactmogelijkheden Envida klantenservice

Envida opzeggen

Envida direct opzeggen? Dat kan via https://vandaagopzeggen.nl/envida.

Envida ervaringen

Geen ervaringen.

Heb jij recent contact gehad met Envida? Laat ons je ervaring met Envida weten!
Beoordeel Envida

Adres Envida klantenservice

Abtstraat 2A
Maastricht

Laat ons je ervaring met de Envida klantenservice weten!

Je ervaring wordt geplaatst op klantenservicespot.nl.

  • Vermeld in je reactie niet je persoonlijke gegevens zoals je telefoonnummer, adres of wachtwoord.
  • Je review wordt niet naar de Envida klantenservice gestuurd maar alleen gedeeld op deze website.

Beoordeel Envida Klantenservice

Welk cijfer geef jij aan de Envida klantenservice?