Dierenambulance

Over de Dierenambulance

De Dierenambulance verleent eerste hulp aan gewonde en zieke dieren. Dit is niet de enige taak van de ambulancedienst. De ambulance vervoert deze gewonde of zieke dieren ook naar de dichtstbijzijnde dierenarts of kliniek. Naast deze taken brengt de ambulance ook overleden dieren naar een huisdierencrematorium, begraafplaats of destructiepunt wanneer dat gewenst is. Ook kunnen de ambulancemedewerkers eigenaren van overleden huisdieren begeleiden en adviseren bij het afscheid nemen van hun huisdier. Een andere taak van de Dierenambulance is het vervoeren van geopereerde dieren van de dierenarts of kliniek naar een gewenste bestemming. Als laatste halen de ambulancemedewerkers ook de overleden dieren op die langs de weg liggen. Niet iedere dierenambulance in Nederland voert alle taken uit. Voor vragen over het uitvoeren van eventuele taken kunt u contact opnemen met de Dierenambulance.

De Dierenambulance is opgericht op 1 oktober 1988. Deze hulpverlening voor dieren is een stichting en heeft geen winstoogmerk. De ambulance krijgt geen overheidssubsidies en is geheel afhankelijk van donateurs en sponsoren.

Contactgegevens

De Dierenambulance is gevestigd aan de Cartesiusstraat 88, 3076 DD Rotterdam. Voor informatie, vragen of opmerkingen kunt u een e-mail sturen naar info@dierenambulance.nl. Ook is het mogelijk om het contactformulier op de website in te vullen. Dit contactformulier is niet bedoeld voor meldingen, maar voor overige vragen of opmerkingen. Telefonisch kunt u de ambulance bereiken op 0900-0245. Dit is het landelijke telefoonnummer voor dierenhulpdiensten in Nederland. Heeft u een ambulance nodig voor een gewond, ziek of overleden (huis)dier? Dan belt u ook naar 0900-0245. De Dierenambulance beschikt ook over een eigen app, waarop veel informatie te vinden is.

Wilt u doneren aan de Dierenambulance? Op de website kunt u direct geld overmaken naar de Dierenambulance. Daarnaast is het ook mogelijk om maandelijks een vast bedrag te doneren.

Openingstijden Dierenambulance klantenservice

Nu bereikbaar.

Maandag
00:00 -24:00
Dinsdag
00:00 -24:00
Woensdag
00:00 -24:00
Donderdag
00:00 -24:00
Vrijdag
00:00 -24:00
Zaterdag
00:00 -24:00
Zondag
00:00 -24:00
Dierenambulance

Telefoonnummer Dierenambulance klantenservice

Telefoonnummer
0900 - 02 45
Belkosten
lokaal tarief

Adres Dierenambulance klantenservice

Cartesiusstraat 88
Rotterdam

Dierenambulance opzeggen

Dierenambulance direct opzeggen? Dat kan via https://vandaagopzeggen.nl/dierenambulance.

Dierenambulance ervaringen

Geen ervaringen.

Plaats een reactie