Greenpeace

 klantenservice

In 1979 werd in Canada Greenpeace opgericht, origineel onder de naam ‘Don’t make a wave Committee’. Deze non-profitorganisatie heeft als eerste en voornaamste doel om grootschalige milieuproblemen voor de wereld bekend te maken. De organisatie is wereldwijd actief en heeft kantoren in 40 landen. Het hoofdkantoor van Greenpeace bevindt zich in Amsterdam. Door middel van lobbyen en geweldloze acties proberen ze de milieuproblemen in de politiek duidelijk te maken. Spectaculaire acties zorgen ervoor dat de organisatie altijd kan rekenen op media-aandacht. Greenpeace staat inmiddels bekend om deze opvallende, mediazoekende protesten. Het eerste protest van de organisatie was tegen de overheid van de Verenigde Staten, die een atoombomproef wilden doen op een klein eilandje voor de kust van Alaska. Ze hebben toen kleine bootjes het testgebied in laten varen met de protestanten erop. Een van deze bootjes werd ‘Greenpeace’ gedoopt.  Echt populair werd Greenpeace echter door de protesten tegen de jacht op zeehonden en walvissen. De jacht op zeehonden was vooral een probleem in Canada en de jacht op walvissen was een probleem in de oceanen. Er zijn echter mensen die vinden dat Greenpeace niet genoeg doet om de jacht op de walvis te stoppen. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de Greenpeace klantenservice.

Doelen

Greenpeace zet zich heel breed in voor het milieu. Een van de dingen waar Greenpeace zich voor inzet is bijvoorbeeld schone energie. Ze zeggen dat het mogelijk is dat de wereld compleet op schone energie kan draaien. Als iedereen schone energie zou gaan gebruiken, zouden we klimaatverandering tegen kunnen gaan. Het doel is dus om zo veel mogelijk in te zetten op wind, zon en water. Ook zet Greenpeace zich in voor sterke bossen. Bossen zijn noodzakelijk voor de ecosystemen op de wereld. Toch worden er steeds meer bossen gekapt, waardoor de ecosystemen verdwijnen en zowel mensen als dieren hun huis verliezen. Het leidt ook tot het vrijkomen van CO2, waardoor de situatie van de klimaatverandering verslechtert. Greenpeace probeert om uiterlijk in 2015 de ontbossing in de tropische regenwouden te hebben gestopt. Ook oceanen zijn belangrijk voor de organisatie. De oceanen zijn niet alleen vol met schoonheid, maar ze zijn ook nog eens de bron van ons bestaan. Overbevissing bedreigt dit. Greenpeace en andere wetenschappers proberen om 40% van de oceanen tot zeereservaat uit te roepen en daarbuiten uitsluitend duurzaam te vissen. Als u meer wilt weten kunt u bellen met de Greenpeace klantenservice.

Klantenservice

De Greenpeace klantenservice is zeer uitgebreid. U kunt voor al uw vragen, problemen, klachten en wijzigingen terecht op de website of bij de klantenservice via een telefoonnummer. U kunt gratis bellen naar 0800-4223344 om meteen met iemand te spreken, maar u kunt ook op de website een formulier invullen, waar u reactie op zal krijgen via de e-mail. Het is mogelijk om op deze manier bijvoorbeeld adreswijzigingen of andere wijzigingen door te geven, klachten door te geven of vrijwilliger te worden.

Contact met Greenpeace

Openingstijden Greenpeace klantenservice

De telefonische klantenservice is op dit moment geopend.

Maandag
09:00 -17:00
Dinsdag
09:00 -17:00
Woensdag
09:00 -17:00
Donderdag
09:00 -17:00
Vrijdag
09:00 -17:00
Zaterdag
gesloten
Zondag
gesloten

Telefoonnummers Greenpeace klantenservice

Contact met GreenpeaceNummer
Algemeen0800 - 422 33 44

Overige contactmogelijkheden Greenpeace klantenservice

Greenpeace opzeggen

Greenpeace direct opzeggen? Dat kan via https://vandaagopzeggen.nl/greenpeace.

Greenpeace ervaringen

Geen ervaringen.

Heb jij recent contact gehad met Greenpeace? Laat ons je ervaring met Greenpeace weten!
Beoordeel Greenpeace

Adres Greenpeace klantenservice

NDSM-Plein 32
Amsterdam

Laat ons je ervaring met de Greenpeace klantenservice weten!

Je ervaring wordt geplaatst op klantenservicespot.nl.

  • Vermeld in je reactie niet je persoonlijke gegevens zoals je telefoonnummer, adres of wachtwoord.
  • Je review wordt niet naar de Greenpeace klantenservice gestuurd maar alleen gedeeld op deze website.

Beoordeel Greenpeace Klantenservice

Welk cijfer geef jij aan de Greenpeace klantenservice?