Hartstichting

 klantenservice

Sinds 1964 zet de Hartstichting zich in voor de bestrijding van hart- en vaatziekten. Door middel van donaties zorgen zij voor wetenschappelijk onderzoek, voorlichting, preventie en belangen van patiënten. Als sinds de oprichting weet de organisatie veel geld binnen te halen voor deze doelen. De eerste collecte haalde al 150.000 gulden op en in 2014 hadden ze 10 miljoen euro voor 7 grote onderzoeksprojecten. De Hartstichting bestaat uit ongeveer 120 vaste medewerkers. Toch werken ze met nog meer mensen voor de strijd tegen hart- en vaatziekten. Ze werken vooral samen met mensen die zich op welke manier dan ook verbonden voelen bij de ziekten. De organisatie werkt ook samen met andere organisaties, zoals De Hart & Vaatgroep, dit is een patiëntenvereniging voor mensen met een hart- of vaatziekte. Mensen worden daar gestimuleerd om hun verhaal te delen met de Hartstichting en andere patiënten. Een voorbeeld van de acties die de Hartstichting organiseert, is de Dress Red Day, jaarlijks gehouden in september. Iedereen wordt aangemoedigd om op die dag rood te dragen en geld op te halen door middel van leuke acties. De Hartstichting is opgebouwd uit vier afdelingen: Patiënt, Publiek – Donateurs – Vrijwilligers, Onderzoekers – Professionals – Bestuurders en Bedrijfsvoering. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de Hartstichting klantenservice.

Onderzoek

De Hartstichting financiert, met behulp van donaties, wetenschappelijk onderzoek naar hart- en vaatziekten. Hierbij kijken ze eerst naar welke onderzoeksthema’s Nederland belangrijk vindt. Vervolgens wordt in deze thema’s geïnvesteerd. De komende jaren ligt de prioriteit bij vijf verschillende thema’s, gekozen door de Nederlandse bevolking. De thema’s zijn: Het eerder herkennen van hart- en vaatziekten; Hart- en vaatziekten bij vrouwen; Betere behandeling van hartfalen en hartritmestoornissen; Acute behandeling van beroertes; Nieuwe manieren om een gezonde leefstijl lang vol te houden. Verder steunt de Hartstichting ook andere lopende onderzoeken die gericht zijn op het eerder opsporen, beter behandelen of echt genezen van hart- en vaatziekten. Ze steunen bijvoorbeeld onderzoek door diverse beurzen en subsidievormen uit te geven. Zo zijn er persoonsgebonden beurzen, speciaal voor talentvolle onderzoekers, maar ook grote samenwerkingsprojecten met universiteiten, bedrijven en met de overheid. Voordat een onderzoeksproject echter geld krijgt, gaat het eerst door een strenge selectieprocedure. Als u meer wilt weten over het onderzoek van de Hartstichting kunt u bellen met de klantenservice.

Klantenservice

Wanneer u vragen heeft met betrekking tot de Hartstichting kunt u contact opnemen met de Hartstichting klantenservice. Hiervoor kunt u verschillende telefoonnummers bellen, afhangend van uw vraag of probleem. Voor vragen over hart- of vaatziekten kunt u bellen naar 0900 3000 300. Dit kan van maandag tot vrijdag van 09:00 – 13:00 uur. Wanneer u vragen heeft over uw donateurschap, kunt u een ander telefoonnummer van de Hartstichting bellen, dit is 0800 821 24 80. Dit nummer is bereikbaar op maandag tot vrijdag van 08:30 – 21:00 uur en zaterdag van 10:00 – 15:00 uur Voor al uw overige vragen kunt u van maandag tot vrijdag 09:00 – 17:00 uur bellen naar 070 315 55 55.

Contact met Hartstichting

Openingstijden Hartstichting klantenservice

De telefonische klantenservice is op dit moment geopend.

Maandag
09:00 -17:00
Dinsdag
09:00 -17:00
Woensdag
09:00 -17:00
Donderdag
09:00 -17:00
Vrijdag
09:00 -17:00
Zaterdag
gesloten
Zondag
gesloten

Telefoonnummers Hartstichting klantenservice

Contact met HartstichtingNummer
Algemeen070 - 315 55 55

Overige contactmogelijkheden Hartstichting klantenservice

Hartstichting opzeggen

Hartstichting direct opzeggen? Dat kan via https://vandaagopzeggen.nl/hartstichting.

Hartstichting ervaringen

Geen ervaringen.

Heb jij recent contact gehad met Hartstichting? Laat ons je ervaring met Hartstichting weten!
Beoordeel Hartstichting

Adres Hartstichting klantenservice

Prinses Catharina-Amaliastraat 10
Den Haag

Laat ons je ervaring met de Hartstichting klantenservice weten!

Je ervaring wordt geplaatst op klantenservicespot.nl.

  • Vermeld in je reactie niet je persoonlijke gegevens zoals je telefoonnummer, adres of wachtwoord.
  • Je review wordt niet naar de Hartstichting klantenservice gestuurd maar alleen gedeeld op deze website.

Beoordeel Hartstichting Klantenservice

Welk cijfer geef jij aan de Hartstichting klantenservice?