88Mobile

 klantenservice

Over 88mobile

88mobile is een mobiele provider die zich richt op de internationale bellers in Nederland. 88mobile is interessant voor met name de Chinese gemeenschap, door de volledige ondersteuning van het Kantonees en Mandarijn. De naam heeft een Chinese oorsprong. 88 staat binnen de Chinese cultuur symbool voor fortuin, welvaart, geluk en blijdschap. Waarbij het cijfer 8 gezien wordt als een groot geluksgetal en 88 als het grootste geluksgetal. De provider maakt gebruik van het betrouwbare en kwalitatief goede telecomnetwerk van T-Mobile. Buitenlandse gesprekken gaan via het geavanceerde netwerk van ElephantTalk.

Diensten

88mobile heeft een aantrekkelijk tariefplan, uitgebreide dienstverlening en levert internationale verbindingen van hoge kwaliteit.Alle kosten gaan uit één tegoed: dus bellen, internetten en sms’en in Nederland en in het buitenland. Daarnaast hanteert 88mobile buiten de bundel dezelfde voordelige bel- en sms-tarieven als binnen de bundel. Verder betalen klanten geen starttarief bij gesprekken binnen Nederland. De provider kent tevens een belplafond. Klanten kunnen per maand niet meer verbruiken dan dit plafond. Ook is het mogelijk uw beltegoed te behouden. Het beltegoed wordt dan omgezet naar borg en bepaalt de hoogte van het belplafond. 88Mobile accepteert iedere klant en doet geen kredietcheck.

Contact

88mobile is op verschillende manieren te bereiken. De klantenservice is op maandag van 12.00 uur tot 18.00 uur en van dinsdag tot en met vrijdag van 10.00 uur tot 18.00 uur bereikbaar op het telefoonnummer: 088-888 88 55. Klanten van 88mobile kunnen de klantenservice van 88mobile vanaf hun mobiele telefoon bereiken door het telefoonnummer: 1200 te bellen. Als u vanuit het buitenland belt en de klantenservice van 88mobile wilt bereiken, kunt u het best naar +31632281200 bellen. Daarnaast is het mogelijk om te e-mailen. U kunt uw e-mail richten aan info@88mobile.nl. Ook heeft 88mobile een apart e-mailadres voor de pers, dit luidt: pers@88mobile.nl. Verder kunt u het contactformulier van de pagina ‘Contact’ invullen. De klantenservice is volledig ondersteunt in het Nederlands, Engels, Kantonees en Mandarijn. Voor algemene vragen is het raadzaam om op de website te kijken. Bij Veel gestelde Vragen staan antwoorden op de meest voorkomende vragen. Onder het tabblad ‘Contact’ onderaan de website vindt u ook de link naar de pagina die gaat over het instellen van mobiel internet op uw mobiele telefoon. Het is bovendien mogelijk om een brief te sturen. Het postadres van 88mobile is: postbus 18635, 2502 EP ’s-Gravenhage. Ook is 88mobile op social media actief. 88Mobile heeft een facebook account: https://www.facebook.com/88mobileNL. De klantenservice van 88mobile streeft ernaar om uw bericht zo snel mogelijk te beantwoorden.

Contact met 88Mobile

Openingstijden 88Mobile klantenservice

De telefonische klantenservice is op dit moment niet bereikbaar.

Maandag
gesloten
Dinsdag
gesloten
Woensdag
gesloten
Donderdag
gesloten
Vrijdag
gesloten
Zaterdag
gesloten
Zondag
gesloten

Telefoonnummers 88Mobile klantenservice

Contact met 88MobileNummer
Algemeen088-8888855

Overige contactmogelijkheden 88Mobile klantenservice

88Mobile opzeggen

88Mobile direct opzeggen? Dat kan via https://vandaagopzeggen.nl/88mobile.

88Mobile ervaringen

1 ervaringen.

Heb jij recent contact gehad met 88Mobile? Laat ons je ervaring met 88Mobile weten!
Beoordeel 88Mobile

Adres 88Mobile klantenservice

Postbus 18635
’s-Gravenhage
Rapportcijfer 88Mobile klantenservice: 2

Rapportcijfer is gebaseerd op 1 beoordelingen.

Laat ons je ervaring met de 88Mobile klantenservice weten!

Je ervaring wordt geplaatst op klantenservicespot.nl.

  • Vermeld in je reactie niet je persoonlijke gegevens zoals je telefoonnummer, adres of wachtwoord.
  • Je review wordt niet naar de 88Mobile klantenservice gestuurd maar alleen gedeeld op deze website.

Beoordeel 88Mobile Klantenservice

Welk cijfer geef jij aan de 88Mobile klantenservice?

1 reviews over “88Mobile”

  1. Rapportcijfer: 2

    WAARDELOOS

    een zogenaamde klantenservice die je belt maar die je afpoeiert om het via mail te regelen
    schandalige organisatie