XS4ALL

 klantenservice

Eenvoudig met XS4ALL contact dankzij KlantenserviceSpot.nl

Wilt u met XS4ALL contact voor uw internetabonnement? Of zoekt u oplossingen om een storing bij XS4ALL op te lossen? KlantenserviceSpot.nl brengt u gemakkelijk en snel in contact met de XS4ALL klantenservice. Organisaties maken het veelal onnodig moeilijk om met hen in contact te komen. Telefoonnummers staan niet goed vermeld op de website, of u kunt geen adres vinden om een brief naartoe te verzenden. KlantenserviceSpot.nl is daarom in het leven geroepen. Op onze website vindt u een uitgebreide database met adressen, telefoonnummers en andere contactgegevens van de meest uiteenlopende bedrijven. Zo neemt u contact op met de klantenservice van ABN AMRO voor uw bankzaken, belt u de NS klantenservice om reisinformatie op te vragen over uw treinreizen en vraagt u bij het Interpolis zorgverzekering contact nummer hoe u kunt overstappen naar een andere verzekeraar. Lees verder hoe u eenvoudig met XS4ALL contact opneemt voor uw vragen.

Contact met XS4ALL, een van de bekendste internetproviders van Nederland

In 1993 richtten Felipe Rodriquez, Rop Gonggrijp, Paul Jongsma en Cor Bosman in Amsterdam het bedrijf XS4ALL op. Oorspronkelijk was de internetprovider opgezet door een hackersorganisatie, maar al snel bleek het bedrijf veel populairder te zijn dan aanvankelijk werd gedacht. Daarom werd besloten om internet aan te gaan bieden als eigen onderneming. XS4ALL bekent ‘Access for all’, en staat dus ook voor toegang voor iedereen. De eigenwijze en karakteristieke onderneming biedt hoge kwaliteit internet voor een aantrekkelijke prijs. Vanaf 1998 is XS4ALL een onderdeel van KPN, waarbij in 2022 is besloten om het bedrijf volledig in KPN te integreren. Op deze manier ontstaat er volop ruimte voor innovatie en investeringen in moderne, nieuwe technologie waardoor de beste dienstverlening geleverd kan worden. Bij het verlenen van een service van kwaliteit kan een goede XS4ALL klantenservice niet ontbreken. Het bedrijf doet er dan ook alles aan om het XS4ALL contact zo eenvoudig mogelijk te maken voor de klanten.

Veel zaken zelf regelen bij XS4ALL

Bij XS4ALL contact staat voorop dat de klanten zelf van alles kunnen regelen, zodat zij van de diensten genieten op de manier die het hen uitkomt. Zo kunt u op de website van XS4ALL op uw eigen account onder meer uw facturen inzien, persoonlijke adresgegevens wijzigen bij een verhuizing of uw verbruik beheren, zonder dat u hiervoor direct contact met XS4ALL moet opnemen. Verder kunt u binnen uw account de instellingen wijzigen voor uw internetverbinding of uw abonnement opzeggen.

Met XS4ALL contact via de website

Voordat u een vraag stelt aan de XS4ALL klantenservice, is het verstandig om eerst de website van XS4ALL en KPN te bezoeken. U vindt hier namelijk allerlei informatie en een pagina met veelgestelde vragen, waar wellicht uw kwestie al behandeld wordt. De hulpvragen zijn ingedeeld in verschillende categorieën, zodat u snel de juiste informatie kunt vinden. Zo vindt u bij het onderwerp ‘Administratie’ uitleg over uw factuur, leest u bij het onderwerp ‘Internet’ hoe u uw wifi kunt verbeteren, ziet u bij ‘Televisie’ wat de foutcodes bij uw tv betekenen en krijgt u bij ‘Bellen’ uitleg hoe u uw vaste telefoon moet aansluiten. Heeft u vragen die niet direct op te lossen zijn met de aanwezige informatie, dan kunt u via andere kanalen met XS4ALLcontact opnemen.

Een XS4ALL storing oplossen

Heeft u een internet storing bij XS4ALL waardoor het niet lukt om bepaalde pagina’s te laden? Of bent u niet bereikbaar door een XS4ALL storing bij het bellen? Zodra u te maken heeft met een storing bij XS4ALL, kijkt u op de website van XS4ALL of KPN voor de actuele XS4ALL storingen. U vult op de pagina uw postcode en huisnummer in, en ziet vervolgens direct of er een XS4ALLstoring in uw regio is. Is er geen storing bij XS4ALL of gepland onderhoud in uw buurt, maar ondervindt u wel problemen met de televisie, internet of bellen? Op de website van XS4ALL en KPN vindt u een handig stappenplan om te doorlopen, zodat u zo snel mogelijk weer van de XS4ALL diensten gebruik kunt maken. Lukt het echter nog steeds niet om de XS4ALL storing op te lossen, dan kunt u uiteraard contact met de XS4ALL klantenservice opnemen.

XS4ALL bellen voor antwoord op uw vragen

Heeft u een vraag over uw abonnement bij XS4ALL of wilt u een storing met uw XS4ALL internet oplossen, dan belt u voor persoonlijk telefonisch contact het XS4ALL telefoonnummer 020 398 76 66. De XS4ALL klantenservice openingstijden zijn van maandag tot en met vrijdag tussen 08:00 en 20:00 uur, en op zaterdag van 10:00 tot 17:00 uur. Heeft u een vraag waarvoor u technische ondersteuning nodig heeft, dan belt u naar hetzelfde XS4ALL telefoonnummer. U kunt voor technische vragen bij de XS4ALL klantenservice terecht tot 22:00 uur. Daarnaast kunt u het telefoonnummer van XS4ALL 020 398 70 07 bellen voor de InternetVraagbaak. U kunt hier terecht voor al uw kwesties rondom het internet. Dit telefoonnummer van XS4ALL is iedere dag tussen 08:00 en 22:00 uur bereikbaar.

Via de sociale media met XS4ALL contact

Het webcare team van XS4ALL staat voor u klaar om uw problemen op te lossen rondom het bellen, internetten of televisie kijken. Op Facebook en Twitter kunt u op ieder moment van de dag uw vragen stellen op het account @XS4ALL. Voor actuele XS4ALL storing updates kijkt u op Twitter bij het account @XS4ALL_storing. De medewerkers van de XS4ALL klantenservice proberen uw vragen, opmerkingen of klachten zo snel mogelijk op te lossen. Bij een dringende vraag, waarop u direct een antwoord verwacht, kunt u het beste contact opnemen met het XS4ALL telefoonnummer. Verder vindt u op het YouTube kanaal van XS4ALL allerlei handige adviezen voor het gebruik van de XS4ALL diensten. Zo leert u over fingerprinting, fishing en een beter wifi bereik.

Met XS4ALL contact via de mail

Wilt u liever schriftelijk uw vragen, opmerkingen of klachten indienen bij XS4ALL? Dan vult u op de website van XS4ALL het online contactformulier in. Op het formulier geeft u uw naam, e-mailadres, relatienummer en onderwerp door. Vervolgens heeft u alle ruimte om uw vragen aan het internetbedrijf te stellen. Ook is het mogelijk om bestanden mee te sturen, zodat u uw standpunten beter kunt toelichten aan de XS4ALL klantenservice. Gemiddeld reageert de XS4ALL binnen vijf werkdagen op uw mail.

De KPN winkels bezoeken voor uw XS4ALL vragen

Aangezien XS4ALL tot KPN toebehoort, kunt u ook langsgaan bij een van de KPN winkels om vragen over uw XS4ALL abonnement te stellen. Op de website van KPN vindt u een uitgebreid overzicht van alle KPN winkels in Nederland. Aangezien er ongeveer 140 filialen over het land verspreid zijn, is er vrijwel altijd een KPN winkel in uw buurt bereikbaar. De experts in de winkel nemen vervolgens alle tijd om uw kwestie op te lossen. Benieuwd naar andere contactgegevens van bedrijven, zoals het Menzis telefoonnummer, de Greenchoice contact gegevens of de Evides contact informatie? Met een paar klikken op de knop heeft u bij KlantenserviceSpot.nl binnen een handomdraai de juiste medewerker aan de lijn!

Contact met XS4ALL

Openingstijden XS4ALL klantenservice

De telefonische klantenservice is op dit moment geopend.

Maandag
08:00 -20:00
Dinsdag
08:00 -20:00
Woensdag
08:00 -20:00
Donderdag
08:00 -20:00
Vrijdag
08:00 -20:00
Zaterdag
10:00 -17:00
Zondag
gesloten

Telefoonnummers XS4ALL klantenservice

Contact met XS4ALLNummer
Algemeen020 - 398 76 66

Overige contactmogelijkheden XS4ALL klantenservice

XS4ALL opzeggen

XS4ALL direct opzeggen? Dat kan via https://vandaagopzeggen.nl/xs4all.

XS4ALL ervaringen

Geen ervaringen.

Heb jij recent contact gehad met XS4ALL? Laat ons je ervaring met XS4ALL weten!
Beoordeel XS4ALL

Adres XS4ALL klantenservice

Teleport Boulevard 121
Amsterdam

Laat ons je ervaring met de XS4ALL klantenservice weten!

Je ervaring wordt geplaatst op klantenservicespot.nl.

  • Vermeld in je reactie niet je persoonlijke gegevens zoals je telefoonnummer, adres of wachtwoord.
  • Je review wordt niet naar de XS4ALL klantenservice gestuurd maar alleen gedeeld op deze website.

Beoordeel XS4ALL Klantenservice

Welk cijfer geef jij aan de XS4ALL klantenservice?