Evides

 klantenservice

Direct met Evides contact dankzij Klantenservicespot.nl

Heeft u een vraag over de tarieven van uw waterrekening bij Evides of zoekt u de beste manier om een storing bij Evides te verhelpen? KlantenserviceSpot.nl helpt u met het vinden van de juiste contactgegevens om bedrijven te bereiken. Organisaties maken het soms onnodig lastig voor klanten om hen te bellen, doordat de telefoonnummers of adressen niet eenvoudig op de website te vinden zijn. KlantenserviceSpot.nl heeft daarom een centrale verzamelportal opgericht, waarin u binnen een paar seconden de juiste contactgegevens vindt. Zo belt u met de Schiphol klantenservice voor vragen over uw reis, neemt u met de Trouw klantenservice contact op om uw kranten abonnement op te zeggen of belt u met de T-Mobile klantenservice voor het wijzigen van uw smartphone abonnement. Bekijk direct hoe u met Evides contact op kunt nemen.

Met Evides contact, een van de grootste drinkwaterleveranciers van Nederland

Sinds de fusie in 2004 tussen het Rotterdamse Waterbedrijf Europoort (WBE) en het Zeeuwse Delta Water Bedrijf (DWB) behoort Evides tot een van de grootste waterbedrijven van Nederland. Gemeentelijk Bezit Evides en DELTA N.V. beschikken ieder over een belang van 50 procent in het bedrijf, waardoor meerdere gemeenten in de provincie Zuid-Holland beheren over het drinkwater. Na Vitens is Evides tegenwoordig de grootste producent van drinkwater in Nederland. Doordat Evides de activiteiten rondom het drinkwater en industriewater heeft gesplitst, is er meer transparantie in de financiële activiteiten van het bedrijf ontstaan. De werkzaamheden die te maken hebben met het drinkwater vallen onder de Drinkwaterregulering, maar hebben geen betrekking op het industriewater. Zo is Evides Industriewater B.V. onder meer verantwoordelijk voor het zuiveren van afvalwater. Met een dergelijk groot bedrijf is de Evides klantenservice van groot belang, zodat u meteen uw vragen kunt stellen aan het bedrijf.

Met Evides contact via de website

Heeft u een vraag over de opbouw van uw factuur, vraagt u zich af uit welke gebieden Evides het drinkwater wint of wilt u weten wat de actuele tarieven voor het water zijn? De website van Evides staat boordevol informatie over allerlei onderwerpen rondom het drinkwater. Daarnaast is er een pagina met veelgestelde vragen aanwezig, die zijn gecategoriseerd in onder meer ‘Betalen’, ‘Facturen’ en ‘Verhuizen’. Op deze wijze kunt u snel het gewenste antwoord vinden op uw vraag, voordat u met Evides contact opneemt.

Zelf zaken regelen voor Evides contact

Bij Evides staat praktische en efficiënte dienstverlening centraal. Daarom kunt u als klant ook zelf veel zaken regelen rondom uw contract. Zo geeft u uw meterstanden door via de website, laat u het weten wanneer u verhuist naar een ander adres, past u uw termijnbedrag aan binnen uw account of zegt u uw contract op. Bovendien zijn er mogelijkheden voor hulp bij betalen. De Evides klantenservice bekijkt in dat geval of een passende betalingsregeling mogelijk is met een actieplan om uw schulden in zes stappen op te lossen. Daarnaast bevindt zich op de website van Evides een chat waar u al uw vragen kunt stellen aan de Evides klantenservice.

Evides bellen voor uw vragen

Lukt het niet om online uw vragen op te lossen, dan kunt u uiteraard telefonisch contact opnemen met de Evides klantenservice. U kunt hiervoor Evides bellen op het Evides telefoonnummer 0900 0787. Dit telefoonnummer is bereikbaar van maandag tot en met vrijdag tussen 08:00 en 17:00 uur. U betaalt hierbij de gebruikelijke belkosten.

Bellen voor een storing bij Evides

Heeft u een waterstoring bij Evides? Als u kampt met een storing bij Evides, heeft u bijvoorbeeld lekkage, geen of bruin water of is de waterdruk extreem laag. In dat geval neemt u met het Evides waterbedrijf contact op via het bovenstaande telefoonnummer 0900 0787. U kiest vervolgens optie 1 voor storingen. Het telefoonnummer is voor waterstoringen bij Evides 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar.

Met Evides contact via Whatsapp

U kunt niet alleen bellen met het waterbedrijf, ook is het mogelijk om uw vragen aan Evides contact via Whatsapp te stellen. Het Whatsapp nummer voor de Evides klantenservice is 06-20089861. U kunt via dit nummer met Evides contact opnemen van maandag tot en met vrijdag tussen 08:00 en 21:00 uur.

Met Evides contact via de sociale media

Evides is net als andere bedrijven vertegenwoordigd op de sociale media. Zo spreekt u met de Evides klantenservice op Facebook onder het account @Evideswaterbedrijf en op Twitter onder het account @Evideswaterbedr. De medewerkers streven ernaar om zo snel mogelijk uw kwestie op te lossen.

Met de Evides klantenservice contact via de mail of post

Wilt u uw vragen, opmerkingen of klachten schriftelijk indienen, dan kunt u uw vragen stellen via de e-mail via het online contactformulier op de website van Evides. Gemiddeld krijgt u binnen 5 tot 10 werkdagen antwoord op uw mail. Als u een brief wilt schrijven naar het waterbedrijf, verstuurt u de post naar het adres Evides waterbedrijf Afdeling Klantenservice Postbus 44135 3006 HC Rotterdam. Leveranciers of zakelijke relaties maken gebruik van het postadres Evides waterbedrijf Leveranciers/Zakelijke relaties Postbus 4472 3006 AL Rotterdam.

Contact met Evides

Openingstijden Evides klantenservice

De telefonische klantenservice is op dit moment geopend.

Maandag
00:00 -24:00
Dinsdag
00:00 -24:00
Woensdag
00:00 -24:00
Donderdag
00:00 -24:00
Vrijdag
00:00 -24:00
Zaterdag
00:00 -24:00
Zondag
00:00 -24:00

Telefoonnummers Evides klantenservice

Contact met EvidesNummer
Algemeen0900 - 07 87

Overige contactmogelijkheden Evides klantenservice

Evides opzeggen

Evides direct opzeggen? Dat kan via https://vandaagopzeggen.nl/evides.

Evides ervaringen

Geen ervaringen.

Heb jij recent contact gehad met Evides? Laat ons je ervaring met Evides weten!
Beoordeel Evides

Adres Evides klantenservice

Schaardijk 150
Rotterdam

Laat ons je ervaring met de Evides klantenservice weten!

Je ervaring wordt geplaatst op klantenservicespot.nl.

  • Vermeld in je reactie niet je persoonlijke gegevens zoals je telefoonnummer, adres of wachtwoord.
  • Je review wordt niet naar de Evides klantenservice gestuurd maar alleen gedeeld op deze website.

Beoordeel Evides Klantenservice

Welk cijfer geef jij aan de Evides klantenservice?