PWN

Over PWN

De N.V. PWN Waterleidingbedrijf Noord-Holland (kortweg PWN) is een waterleidingbedrijf in de Nederlandse provincie Noord-Holland. Het bedrijf produceert drinkwater voor bijna 800.000 aansluitingen in de provincie Noord-Holland en beheert het waterleidingnet. De drinkwatervoorziening in Noord-Holland is in verschillende gebieden onderverdeeld. In het oostelijk deel boven het Noordzeekanaal wordt water dat in Andijk uit het IJsselmeer wordt gehaald, direct gezuiverd tot drinkwater. Voor het westelijk deel van Noord-Holland gebruikt men oppervlaktewater dat gedeeltelijk afkomstig is uit de Lek en gedeeltelijk uit het IJsselmeer. Dit water wordt bij Andijk en Nieuwegein opgepompt. Het is belangrijk dat dit via de PWN klantenservice goed door gecommuniceered wordt.

Veelgestelde vragen

Voor vragen over het bedrijf omtrent drinkwater kunt u terecht op de veelgestelde vragen pagina van de website. Zo kunt u hier vragen vinden over hoe u uw meterstand doorgeeft en wat u moet regelen als u gaat verhuizen. Ook vragen over de prijzen van drinkwater bij PWN komen hier omhoog, samen met de hardheid van uw water en wat een kookadvies is. Ook vragen over vers water en legionella komen opspelen. Denk bijvoorbeeld ook aan praktische zaken als het wijzigen van uw e-mailadres of wanneer u de jaarlijkse factuur van PWN binnen krijgt. Kunt u uw antwoorden hier niet vinden, dan kunt u contact opnemen met de PWN klantenservice.

Social Media

Indien u bij de veelgestelde vragen uw antwoord niet kon vinden, kunt u ook via social media contact opnemen met de PWN klantenservice. Zo kunt u uw vraag 24 uur per dag en 7 dagen per week aan de medewerkers stellen op de PWN Facebook. Deze manier van de PWN klantenservice is niet alleen op Facebook te gebruiken, maar ook op Twitter: u kunt PWN bereiken via @PWNWaterNatuur. Als de medewerkers van de PWN klantenservice zo druk zijn dat ze ook hier geen antwoord op uw vragen kunnen geven, kunt u het ook via de telefoon of op LinkedIN of YouTube proberen.

PWN Klantenservice

Daarnaast is het natuurlijk ook mogelijk om telefonisch contact op te nemen met de PWN klantenservice. Hiervoor belt u tijdens kantooruren naar het nummer 0900 405 07 00 voor al uw vragen. Dit nummer is van maandag tot en met vrijdag tussen 08:00 uur en 17:00 uur te bereiken en kost 35 eurocent per gesprek. Storingen kunt u echter 24 uur per dag en zeven dagen per week gratis melden op het nummer 0800 023 23 55.

Overige opties

Verder is het ook nog mogelijk om contact op te nemen met de PWN klantenservice via email. Dit doet u door een mailtje te sturen via het contactformulier. Ook kunt u een brief sturen naar het postadres van PWN voor klachten of tips. Dit doet u door een brief te sturen naar PWN, Afdeling Klantenservice, Postbus 2113, 1990 AC, Velserbroek.

Openingstijden PWN klantenservice

Nu bereikbaar.

Maandag
08:00 -17:00
Dinsdag
08:00 -17:00
Woensdag
08:00 -17:00
Donderdag
08:00 -17:00
Vrijdag
08:00 -17:00
Zaterdag
gesloten
Zondag
gesloten
PWN

Telefoonnummer PWN klantenservice

Telefoonnummer
0900 - 40 50 700
Belkosten
€ 0,30 per gesprek plus de gebruikelijke belkosten

Adres PWN klantenservice

Rijksweg 501
Velserbroek

E-mailadres PWN klantenservice

E-mailadres
onbekend

PWN opzeggen

PWN direct opzeggen? Dat kan via https://vandaagopzeggen.nl/pwn.

PWN ervaringen

2 ervaringen.

2 gedachten over “PWN”

  1. Hoofdkraan lekt en is verroest heb driemaal gebeld en is steeds na 20 minuten verbroken

  2. het klinkt misschien gek, maar ik vind dit echt het lekkerste water van Nederland. Ik proef echt verschil als ik op vakantie geweest ben.

Plaats een reactie