Vitens

Zorg voor direct Vitens contact met KlantenserviceSpot.nl

Wilt u meer weten over uw drinkwatervoorziening bij Vitens, uw meterstanden doorgeven of kampt u met een storing? KlantenserviceSpot.nl maakt het mogelijk dat u binnen een mum van tijd met de juiste medewerker van de Vitens klantenservice spreekt. Bedrijven zetten namelijk veelal hun contactinformatie onhandig voor klanten op de website. De klantenservice bellen neemt hierdoor onnodig veel tijd en moeite in beslag. Op KlantenserviceSpot.nl vindt u op één centrale plek de correcte telefoonnummers en adressen van onder meer de NS klantenservice voor reisinformatie en de klantenservice van Ziggo om uw abonnement op te zeggen. Ook belt u met de PostNL klantenservice om te weten te komen waar uw pakket zich bevindt en helpt de klantenservice van ABN AMRO u met uw bankzaken. Lees snel verder hoe u met Vitens contact opneemt.

Contact met Vitens, een van de grootste drinkwaterleveranciers van Nederland

Vitens behoort tot een van de grootste waterleidingbedrijven van ons land. Zo biedt het bedrijf aan circa 5,5 miljoen klanten drinkwater, zowel aan particulieren als aan de zakelijke markt. Maar liefst 1400 medewerkers, een distributienetwerk van zo’n 50.000 kilometer en 96 productielocaties zorgen ervoor dat 330 miljoen m3 drinkwater voor de klanten in de provincies Flevoland, Friesland, Gelderland, Utrecht en Overijssel beschikbaar is. Vitens is hierbij gefuseerd met Nuon Water, Waterbedrijf, Gelderland, Waterleiding Maatschappij Overijssel, Hydron Flevoland en Hydron Midden-Nederland. Het waterleidingbedrijf behoort tot publiek goed en is dan ook in handen van de gemeentelijke overheden. De grote schaal waarop Vitens actief is, maakt dat het bedrijf veel waarde hecht aan de Vitens klantenservice om een goede dienstverlening af te leveren.

Met Vitens contact voor uw vragen via de website

Voordat u van plan bent om contact met de Vitens klantenservice op te nemen, is het raadzaam om eerst een kijkje te nemen op de website van Vitens. Hier vindt u namelijk allerlei informatie en een pagina met veelgestelde vragen. Zo leest u wat de tarieven zijn van het drinkwater, hoe de organisatie van het bedrijf in elkaar steekt, op welke manier Vitens bijdraagt aan een duurzaam milieu en met welke projecten Vitens zich bezighoudt. Daarnaast kunt u ook veel zaken zelf regelen. Zo geeft u uw meterstanden door, wijzigt u uw persoonlijke adresgegevens, bekijkt u uw jaarrekening of maakt u een afspraak voor een controle aan de drinkwaterinstallatie. Lukt het niet om uw kwestie op te lossen via de website van het waterleidingbedrijf, dan kunt u altijd met Vitens contact opnemen voor een persoonlijk antwoord.

Met Vitens contact door te bellen naar de klantenservice

Wilt u een algemene vraag stellen over uw contract met Vitens, dan kunt u met de Vitens klantenservice bellen op het telefoonnummer 0900 0650. Dit Vitens telefoonnummer is bereikbaar van maandag tot en met vrijdag tussen 08:00 en 17:00 uur. Ook voor Vitens opzeggen maakt u gebruik van dit telefoonnummer. Voor Vitens contact bellen betaalt u de gebruikelijke belkosten.

Bij een Vitens storing het juiste telefoonnummer bellen

Heeft u een lekkage, merkt u een aanzienlijk drukverschil of stroomt er geen of bruin water door uw leidingen? Voor een Vitens storing belt u naar het telefoonnummer 0800-0359. U kunt dit Vitens telefoonnummer 24 uur per dag, 7 dagen per week bellen. Voor Vitens contact bellen over een storing betaalt u geen belkosten. We raden u ook aan om eerst op de website van Vitens te kijken, aangezien hier een pagina met de actuele storingen wordt bijgehouden. Aan de hand van uw plaats, postcode of regio ziet u direct of er een storing of onderhoud is gemeld. Ook leest u wanneer er verwacht wordt dat deze storing is opgelost.

Met de Vitens klantenservice contact via Whatsapp

U kunt met de Vitens contact chat spreken via Whatsapp. Maak hiervoor gebruik van het Vitens telefoonnummer 06-82734859. De Vitens klantenservice streeft ernaar om uw vragen zo spoedig mogelijk te beantwoorden. Dit nummer is van 08:00 tot 17:00 uur beschikbaar. Zeker als u in het buitenland verblijft, raden wij u aan om van Whatsapp gebruik te maken, zodat u geen telefoonkosten hoeft te maken.

Met Vitens contact via de sociale media

Zoals vrijwel ieder bedrijf is de Vitens klantenservice actief op de sociale media om vragen van klanten te beantwoorden. Zo stelt u uw vragen 24 uur per dag, 7 dagen per week op zowel Facebook als Twitter op het account @Vitens. De medewerkers van de Vitens klantenservice beantwoorden uw vragen tussen 07:00 en 19:00 uur. Wilt u een dringend antwoord, dan raden wij u aan om meteen met de klantenservice van Vitens te bellen. Op de sociale media van Vitens vindt u bovendien het allerlaatste nieuws en actuele informatie over het waterleidingbedrijf.

Met Vitens contact via de e-mail of post

Heeft u een vraag, opmerking of klacht die u schriftelijk naar Vitens wilt sturen? U kunt dan met Vitens contact via de e-mail opnemen door een bericht te sturen via het online contactformulier op de website van Vitens. Ook is het mogelijk om een brief te schrijven aan het waterbedrijf. Hiervoor maakt u gebruik van het postadres Vitens N.V., Afdeling Klantenservice, Postbus 1205, 8001 BE, Zwolle.

Openingstijden Vitens klantenservice

Nu bereikbaar.

Maandag
08:00 -17:00
Dinsdag
08:00 -17:00
Woensdag
08:00 -17:00
Donderdag
08:00 -17:00
Vrijdag
08:00 -17:00
Zaterdag
gesloten
Zondag
gesloten
Vitens

Telefoonnummer Vitens klantenservice

Telefoonnummer
0900 - 06 50
Belkosten
lokaal tarief

Adres Vitens klantenservice

Reactorweg 47
Utrecht

E-mailadres Vitens klantenservice

E-mailadres
onbekend

Vitens opzeggen

Vitens direct opzeggen? Dat kan via https://vandaagopzeggen.nl/vitens.

Vitens ervaringen

2 ervaringen.

2 gedachten over “Vitens”

  1. supergoede ervaring met Vitens

    lekke waterleiding in de straat op Zoetendaal 7 in Buren , zeer snel hersteld na water overlast in de kelder van ons huis .
    45 minuten na mijn telefoontje waren ze er al straat open gegraven en gelijk gemaakt
    complimenten mannen namens mij en mijn vrouw

  2. Wil een simpel e-mailtje sturen voor verandering gegevens van onze VVE.
    E-mail adres onbekend zie ik!?

Plaats een reactie