Vitens

Over Vitens

Vitens is een waterleidingbedrijf in Nederland. Het bedrijf levert aan 5,5 miljoen zakelijke en particuliere klanten drinkwater. Met ruim 1.400 medewerkers, 96 productielocaties en een distributienetwerk van 49.00 kilometer zorgt Vitens voor de levering van 330 miljoen m3 drinkwater in de provincies Flevoland, Friesland, Gelderland, Utrecht en Overijssel. Door een samenwerking en uiteindelijke fusie van Nuon Water, Waterbedrijf Gelderland en Waterleiding Maatschappij Overijssel. In 2006 fuseerde het bedrijf ook met Hydron Flevoland en Hydron Midden-Nederland. Het bedrijf is een publiek bedrijf en is in handen van gemeentelijke overheden. Door al die fusies hecht Vitens veel waarde aan de Vitens klantenservice.

Veelgestelde vragen

Voordat u contact opneemt met de Vitens klantenservice, kunt u kijken bij de veelgestelde vragen. Zo kunt u hier vragen vinden over hoe u uw meterstand doorgeeft en wat u moet regelen als u gaat verhuizen. Ook vragen over de prijzen van drinkwater bij Vitens komen hier omhoog, samen met de hardheid van uw water en wat een kookadvies is. Ook vragen over vers water en legionella komen opspelen. Denk bijvoorbeeld ook aan praktische zaken als het wijzigen van uw e-mailadres of wanneer u de jaarlijkse factuur van Vitens binnen krijgt. Kunt u uw antwoorden hier niet vinden, dan kunt u contact opnemen met de Vitens klantenservice.

Social Media

Indien u bij de veelgestelde vragen uw antwoord niet kon vinden, kunt u ook via social media contact opnemen met de Vitens klantenservice. Zo kunt u uw vraag 24 uur per dag en 7 dagen per week aan de medewerkers stellen op de Vitens Facebook. Deze manier van de Waternet klantenservice is niet alleen op Facebook te gebruiken, maar ook op Twitter: u kunt Vitens bereiken via @Vitens tussen 7.00 uur en 19.00 uur. Als de medewerkers van de Vitens klantenservice zo druk zijn dat ze ook hier geen antwoord op uw vragen kunnen geven, kunt u het ook via de telefoon proberen.

Vitens klantenservice

Daarnaast is het natuurlijk ook mogelijk om telefonisch contact op te nemen met de Vitens klantenservice. Hiervoor belt u tijdens kantooruren naar het nummer 0800 – 0359 voor al uw vragen of het melden van een storing. Dit nummer is 24 uur per dag en zeven dagen per week te bereiken. Voor specifiekere vragen kunt u terecht bij de Vitens klantenservice op 0900 – 0650 tussen 08.00 en 17.00 uur op werkdagen.

Overige opties

Verder is het ook nog mogelijk om contact op te nemen met de Vitens klantenservice via email. Dit doet u door een mailtje te sturen via het contactformulier. Ook kunt u een brief sturen naar het postadres van Vitens. Dit doet u door een brief te sturen naar Vitens N.V., Afdeling Klantenserivce, Postbus 1205, 8001 BE, Zwolle.

Openingstijden Vitens klantenservice

Nu bereikbaar.

Maandag
08:00 -17:00
Dinsdag
08:00 -17:00
Woensdag
08:00 -17:00
Donderdag
08:00 -17:00
Vrijdag
08:00 -17:00
Zaterdag
gesloten
Zondag
gesloten
Vitens

Telefoonnummer Vitens klantenservice

Telefoonnummer
0900 - 06 50
Belkosten
lokaal tarief

Adres Vitens klantenservice

Reactorweg 47
Utrecht

E-mailadres Vitens klantenservice

E-mailadres
onbekend

Vitens opzeggen

Vitens direct opzeggen? Dat kan via https://vandaagopzeggen.nl/vitens.

Vitens ervaringen

Geen ervaringen.

Plaats een reactie