Vitens

 klantenservice

Zorg voor direct Vitens contact met KlantenserviceSpot.nl

Wilt u meer weten over uw drinkwatervoorziening bij Vitens, uw meterstanden doorgeven of kampt u met een storing? KlantenserviceSpot.nl maakt het mogelijk dat u binnen een mum van tijd met de juiste medewerker van de Vitens klantenservice spreekt. Bedrijven zetten namelijk veelal hun contactinformatie onhandig voor klanten op de website. De klantenservice bellen neemt hierdoor onnodig veel tijd en moeite in beslag. Op KlantenserviceSpot.nl vindt u op één centrale plek de correcte telefoonnummers en adressen van onder meer de NS klantenservice voor reisinformatie en de klantenservice van Ziggo om uw abonnement op te zeggen. Ook belt u met de PostNL klantenservice om te weten te komen waar uw pakket zich bevindt en helpt de klantenservice van ABN AMRO u met uw bankzaken. Lees snel verder hoe u met Vitens contact opneemt.

Contact met Vitens, een van de grootste drinkwaterleveranciers van Nederland

Vitens behoort tot een van de grootste waterleidingbedrijven van ons land. Zo biedt het bedrijf aan circa 5,5 miljoen klanten drinkwater, zowel aan particulieren als aan de zakelijke markt. Maar liefst 1400 medewerkers, een distributienetwerk van zo’n 50.000 kilometer en 96 productielocaties zorgen ervoor dat 330 miljoen m3 drinkwater voor de klanten in de provincies Flevoland, Friesland, Gelderland, Utrecht en Overijssel beschikbaar is. Vitens is hierbij gefuseerd met Nuon Water, Waterbedrijf, Gelderland, Waterleiding Maatschappij Overijssel, Hydron Flevoland en Hydron Midden-Nederland. Het waterleidingbedrijf behoort tot publiek goed en is dan ook in handen van de gemeentelijke overheden. De grote schaal waarop Vitens actief is, maakt dat het bedrijf veel waarde hecht aan de Vitens klantenservice om een goede dienstverlening af te leveren.

Met Vitens contact voor uw vragen via de website

Voordat u van plan bent om contact met de Vitens klantenservice op te nemen, is het raadzaam om eerst een kijkje te nemen op de website van Vitens. Hier vindt u namelijk allerlei informatie en een pagina met veelgestelde vragen. Zo leest u wat de tarieven zijn van het drinkwater, hoe de organisatie van het bedrijf in elkaar steekt, op welke manier Vitens bijdraagt aan een duurzaam milieu en met welke projecten Vitens zich bezighoudt. Daarnaast kunt u ook veel zaken zelf regelen. Zo geeft u uw meterstanden door, wijzigt u uw persoonlijke adresgegevens, bekijkt u uw jaarrekening of maakt u een afspraak voor een controle aan de drinkwaterinstallatie. Lukt het niet om uw kwestie op te lossen via de website van het waterleidingbedrijf, dan kunt u altijd met Vitens contact opnemen voor een persoonlijk antwoord.

Met Vitens contact door te bellen naar de klantenservice

Wilt u een algemene vraag stellen over uw contract met Vitens, dan kunt u met de Vitens klantenservice bellen op het telefoonnummer 0900 0650. Dit Vitens telefoonnummer is bereikbaar van maandag tot en met vrijdag tussen 08:00 en 17:00 uur. Ook voor Vitens opzeggen maakt u gebruik van dit telefoonnummer. Voor Vitens contact bellen betaalt u de gebruikelijke belkosten.

Bij een Vitens storing het juiste telefoonnummer bellen

Heeft u een lekkage, merkt u een aanzienlijk drukverschil of stroomt er geen of bruin water door uw leidingen? Voor een Vitens storing belt u naar het telefoonnummer 0800-0359. U kunt dit Vitens telefoonnummer 24 uur per dag, 7 dagen per week bellen. Voor Vitens contact bellen over een storing betaalt u geen belkosten. We raden u ook aan om eerst op de website van Vitens te kijken, aangezien hier een pagina met de actuele storingen wordt bijgehouden. Aan de hand van uw plaats, postcode of regio ziet u direct of er een storing of onderhoud is gemeld. Ook leest u wanneer er verwacht wordt dat deze storing is opgelost.

Met de Vitens klantenservice contact via Whatsapp

U kunt met de Vitens contact chat spreken via Whatsapp. Maak hiervoor gebruik van het Vitens telefoonnummer 06-82734859. De Vitens klantenservice streeft ernaar om uw vragen zo spoedig mogelijk te beantwoorden. Dit nummer is van 08:00 tot 17:00 uur beschikbaar. Zeker als u in het buitenland verblijft, raden wij u aan om van Whatsapp gebruik te maken, zodat u geen telefoonkosten hoeft te maken.

Met Vitens contact via de sociale media

Zoals vrijwel ieder bedrijf is de Vitens klantenservice actief op de sociale media om vragen van klanten te beantwoorden. Zo stelt u uw vragen 24 uur per dag, 7 dagen per week op zowel Facebook als Twitter op het account @Vitens. De medewerkers van de Vitens klantenservice beantwoorden uw vragen tussen 07:00 en 19:00 uur. Wilt u een dringend antwoord, dan raden wij u aan om meteen met de klantenservice van Vitens te bellen. Op de sociale media van Vitens vindt u bovendien het allerlaatste nieuws en actuele informatie over het waterleidingbedrijf.

Met Vitens contact via de e-mail of post

Heeft u een vraag, opmerking of klacht die u schriftelijk naar Vitens wilt sturen? U kunt dan met Vitens contact via de e-mail opnemen door een bericht te sturen via het online contactformulier op de website van Vitens. Ook is het mogelijk om een brief te schrijven aan het waterbedrijf. Hiervoor maakt u gebruik van het postadres Vitens N.V., Afdeling Klantenservice, Postbus 1205, 8001 BE, Zwolle.

Contact met Vitens

Openingstijden Vitens klantenservice

De telefonische klantenservice is op dit moment niet bereikbaar.

Maandag
gesloten
Dinsdag
gesloten
Woensdag
gesloten
Donderdag
gesloten
Vrijdag
gesloten
Zaterdag
gesloten
Zondag
gesloten

Telefoonnummers Vitens klantenservice

Contact met VitensNummer
Algemeen0900 - 06 50

Overige contactmogelijkheden Vitens klantenservice

Vitens opzeggen

Vitens direct opzeggen? Dat kan via https://vandaagopzeggen.nl/vitens.

Vitens ervaringen

7 ervaringen.

Heb jij recent contact gehad met Vitens? Laat ons je ervaring met Vitens weten!
Beoordeel Vitens

Adres Vitens klantenservice

Reactorweg 47
Utrecht
Rapportcijfer Vitens klantenservice: 6.3

Rapportcijfer is gebaseerd op 7 beoordelingen.

Laat ons je ervaring met de Vitens klantenservice weten!

Je ervaring wordt geplaatst op klantenservicespot.nl.

 • Vermeld in je reactie niet je persoonlijke gegevens zoals je telefoonnummer, adres of wachtwoord.
 • Je review wordt niet naar de Vitens klantenservice gestuurd maar alleen gedeeld op deze website.

Beoordeel Vitens Klantenservice

Welk cijfer geef jij aan de Vitens klantenservice?

7 reviews over “Vitens”

 1. Rapportcijfer: 2

  De bereikbaarheid is onbegrijpelijk, lees dit ook in uw review. Tijd om daar iets aan te doen.

  Geachte A.van Esch,
  is dit een serieuze jaarrekening en dan bedoel ik met name de krankzinnige verhoging van het maandbedrag? Graag uw reactie want ik snap deze percentuele verhoging niet. Klant nr: 10100068546. Van € 13 naar € 29 dat is meer dan een verdubbeling. Dit is toch te gek voor woorden!

  met vr.groet,
  H.L.Krikke

 2. Rapportcijfer: 8

  ik kan jullie niet bereiken m bakhuisis verhuisd 2003045758 is klant nummer waterstand 1672 voor huis 7667pj 65 zh11 reutum woon nu in bergentheim kerkstraat 66 ik stuur als eigenaar dit schrijven van boven genoemd adres

 3. Rapportcijfer: 8

  Hopeloos ben nu 30 minuten bezig met waterstand.alleen maar terug krijgen van de mail volgend jaar maar weer
  Een 1 voor de moeite

 4. Rapportcijfer: 8

  lekke waterleiding in de straat op Zoetendaal 7 in Buren , zeer snel hersteld na water overlast in de kelder van ons huis .
  45 minuten na mijn telefoontje waren ze er al straat open gegraven en gelijk gemaakt
  complimenten mannen namens mij en mijn vrouw

 5. Rapportcijfer: 8

  Wil een simpel e-mailtje sturen voor verandering gegevens van onze VVE.
  E-mail adres onbekend zie ik!?

 6. Rapportcijfer: 8

  Vitens is voor de gewone mens onbereikbaar slechte service telefoon nummers die niet te bereiken zijn enz enz al een uur bezig met het uitzoeken hoe ze te bereiken zijn