Air Transat

 klantenservice

Over Air Transat

Met hubs gelegen in Montreal, Toronto en Vancouver is Air Transat een echte Canadese luchtvaartmaatschappij. Naast een hub ligt tevens het hoofdkantoor gelegen in Montreal. Het moederbedrijf van Air Transat is Transat A.T en het bedrijf is opgericht in 1986. De eerste vlucht van de luchtvaartmaatschappij was in 1987, één jaar na de oprichting. Het bedrijf is opgericht door werknemers van een andere luchtvaartmaatschappij, Quebecair en groeide uit tot één van de grootste luchtvaartmaatschappijen van Canada. Air Transat staat voornamelijk bekend door de vluchten die het tussen Europa en Canada maakt tijdens de zomerperiode. Canadese reizigers bezoeken Europa graag tijdens de warmere dagen van het jaar en zo is het ook andersom. Om een goed overzicht te krijgen van het aanbod van Air Transat is er een website voor het bedrijf ogpezet, www.airtransat.com. Op deze website kan men verschillende informatie bemachtigen; er zijn kopjes met reisinformatie, bagage, vluchtstatus en vluchtschema, bestemmingen, hotels, autohuur en speciale aanbiedingen. De beginpagina biedt direct de mogelijkheid goedkope vluchten te boeken.

Klantenservice van Air Transat

Zoals vaker staat op de website van het bedrijf veel vermeld over de Air Transat klantenservice. In dit geval is reeds op de beginpagina een telefoonnummer gezetv, dit is 00800-872-672-88. Dit nummer is gratis vanaf een vaste telefoon. Voor mobiele telefoons is er een apart nummer opgesteld: +31 (0)20 655 11 11. Deze nummers kunnen voornamelijk worden bereikt voor informatie en reserveringen. Er kan van maandag tot en met vrijdag worden gebeld, de werktijden zijn vanaf 9 uur ’s ochtends tot half 6 in de avond. De klant of reiziger kan ook contact opnemen met het bedrijf via de sociale media. De Air Transat klantenservice opereert via Facebook, Twitter, Instagram, Youtube en Google+. Door contact te leggen via één van deze platformen kan er een gepersonaliseerd antwoord worden gegeven op een specifieke vraag. Verder kan er, bij het kopje ‘contact’ op de website, het land van herkomst worden geselecteerd waarna een lijst aan telefoonnummers voor de klant wordt gesuggereerd. Al deze telefoonnummers worden onderverdeeld in verschillende categorieën; algemene informatie, aankomst en vertrek, bagageclaims en meer. Het algemene e-mailadres is info@airtransat.nl. De reguliere klantenservice heeft tele;foonnummer 00800-872 672 88. Er kan ook worden gemaild naar customerservice@airtransat.nl of een online formulier worden ingevuld over de (positieve of negatieve) ervaring van de klant.

Ander contact

Voor reserveringen kan men bellen naar 00800-872 672 88 of 31 (0)20 655 11 11. Deze nummers zijn bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 9 uur in de ochtend tot half 6 ’s avonds. Bagageclaims kunnen worden bereikt op +1-514-906-5379. Ook is hier een e-mailadres voor beschikbaar; customerservice@airtransat.nl. Voor vragen over groepsarrangementen kan er worden gemaild naar groepen@airtransat.nl. De kantoortijden die bij dit e-mailadres horen zijn hetzelfde als de voorgenoemde. Voor mediadienst is ook een apart telefoonnummer ingesteld, 31-206551135. Ook is hier op de website van Air Transat veel informatie over te vinden.

Contact met Air Transat

Openingstijden Air Transat klantenservice

De telefonische klantenservice is op dit moment geopend.

Maandag
00:00 -24:00
Dinsdag
00:00 -24:00
Woensdag
00:00 -24:00
Donderdag
00:00 -24:00
Vrijdag
00:00 -24:00
Zaterdag
00:00 -24:00
Zondag
00:00 -24:00

Telefoonnummers Air Transat klantenservice

Contact met Air TransatNummer
Algemeen00800 - 872 672 88

Overige contactmogelijkheden Air Transat klantenservice

Air Transat opzeggen

Air Transat direct opzeggen? Dat kan via https://vandaagopzeggen.nl/air transat.

Air Transat ervaringen

1 ervaringen.

Heb jij recent contact gehad met Air Transat? Laat ons je ervaring met Air Transat weten!
Beoordeel Air Transat

Adres Air Transat klantenservice

Boeingavenue 11
Schiphol-Rijk
Rapportcijfer Air Transat klantenservice: 8

Rapportcijfer is gebaseerd op 1 beoordelingen.

Laat ons je ervaring met de Air Transat klantenservice weten!

Je ervaring wordt geplaatst op klantenservicespot.nl.

  • Vermeld in je reactie niet je persoonlijke gegevens zoals je telefoonnummer, adres of wachtwoord.
  • Je review wordt niet naar de Air Transat klantenservice gestuurd maar alleen gedeeld op deze website.

Beoordeel Air Transat Klantenservice

Welk cijfer geef jij aan de Air Transat klantenservice?

1 reviews over “Air Transat”