Tunisair

 klantenservice

Over Tunisair

Tunisair is de nationale luchtvaartmaatschappij van Tunesië en is opgericht in 1948. Tunisair werd opgericht door Air France en de eerste vlucht van Tunisair vond plaats op 1 april in 1949.  Tunisair vliegt op zo’n 50 bestemmingen als lijndienst en op nog eens 80 bestemmingen als charter. Het hoofdkantoor van deze Tunesische luchtvaartmaatschappij is gevestigd op de luchthaven Tunis-Cathage. Op dit moment heeft Tunisair een succesvol frequent flyer programma genaamd Fidelys. Dit frequent flyer programma geeft mensen die vaak tot zeer vaak met Tunisair reizen de mogelijkheid te genieten van allerlei fijne voordelen, zoals het sparen van punten en de mogelijkheid tot upgraden naar een betere plek in het vliegtuig. Meer informatie over het frequent flyer programma van Tunisair kan verkregen worden bij de Tunisair klantenservice. Medewerkers van de Tunisair klantenservice kunnen u precies vertellen wat dit programma inhoudt en wanneer u ervoor in aanmerking komt.

Vloot en bestemmingen van Tunisair

Tunisair heeft een gemiddelde vloot met in totaal 37 vliegtuigen. Tunisair heeft vliegtuigen van verschillende typen. Zo heeft Tunisair een Airbus A300 600, een Airbus A319 100, een Airbus A320 200 en een Airbus A330 200 in haar bezit. Hiernaast vliegt Tunisair ook met vliegtuigen van het merk Boeing. Op dit moment heeft Tunisair 11 Boeing vliegtuigen in haar bezit, vier vliegtuigen van het type Boeing 737 500 en 7 vliegtuigen van het type Boeing 737 600. Tunisair vliegt met haar vloot naar verschillende bestemmingen in Afrika, Europa en zelfs in Azië. Tunisair vliegt naar onder andere Abidjan, Casablanca, Oran, Tripoli en Algiers in Afrika, naar onder andere Amsterdam, Athene, Keulen, Brussel, Frankfurt, Berlijn, Wenen, Nice, Lyon, Madrid en Rome in Europa en naar onder andere Amman, Doha, Dubai, Beiroet en Damascus in Azië. Wilt u weten waar Tunisair precies heen vliegt? Dan kunt u contact opnemen met de Tunisair klantenservice.

Tunisair klantenservice

Net zoals bij vele andere luchtvaartmaatschappijen is het voor Tunisair erg belangrijk dat haar klanten tevreden zijn over de diensten die Tunisair biedt. De Tunisair klantenservice helpt Tunisair een zo groot mogelijke klantentevredenheid te bereiken. Daarom is het voor Tunisair zeer belangrijk dat haar klantenservice goed in elkaar zit. Gelukkig is dat bij Tunisair ook het geval. De Tunisair klantenservice is op verschillende manieren te bereiken. De gemakkelijkste manier is via de telefoon of via de mail. Het telefoonnummer van Tunisair is voor Nederland 0031 207 219 102. Hiernaast kan er ook gemaild worden naar de Tunisair klantenservice. Mailen naar de Tunisair klantenservice kunt u doen naar het mailadres callcenter@tunisair.com.tn. De medewerkers van de Tunisair klantenservice zullen u zo snel mogelijk een antwoord geven. Op de website van Tunisair, www.tunisair.com, kunt u meer informatie vinden over de Tunisair klantenservice, zoals bijvoorbeeld alle verschillende nummer die klanten uit andere landen kunnen bellen.

Contact met Tunisair

Openingstijden Tunisair klantenservice

De telefonische klantenservice is op dit moment geopend.

Maandag
09:00 -17:00
Dinsdag
09:00 -17:00
Woensdag
09:00 -17:00
Donderdag
09:00 -17:00
Vrijdag
09:00 -17:00
Zaterdag
gesloten
Zondag
gesloten

Telefoonnummers Tunisair klantenservice

Contact met TunisairNummer
Algemeen020 - 721 91 02

Overige contactmogelijkheden Tunisair klantenservice

Tunisair opzeggen

Tunisair direct opzeggen? Dat kan via https://vandaagopzeggen.nl/tunisair.

Tunisair ervaringen

Geen ervaringen.

Heb jij recent contact gehad met Tunisair? Laat ons je ervaring met Tunisair weten!
Beoordeel Tunisair

Adres Tunisair klantenservice

Schiphol Boulevard 219
Schiphol

Laat ons je ervaring met de Tunisair klantenservice weten!

Je ervaring wordt geplaatst op klantenservicespot.nl.

  • Vermeld in je reactie niet je persoonlijke gegevens zoals je telefoonnummer, adres of wachtwoord.
  • Je review wordt niet naar de Tunisair klantenservice gestuurd maar alleen gedeeld op deze website.

Beoordeel Tunisair Klantenservice

Welk cijfer geef jij aan de Tunisair klantenservice?