Tunisair

Over Tunisair

Tunisair is de nationale luchtvaartmaatschappij van Tunesië en is opgericht in 1948. Tunisair werd opgericht door Air France en de eerste vlucht van Tunisair vond plaats op 1 april in 1949.  Tunisair vliegt op zo’n 50 bestemmingen als lijndienst en op nog eens 80 bestemmingen als charter. Het hoofdkantoor van deze Tunesische luchtvaartmaatschappij is gevestigd op de luchthaven Tunis-Cathage. Op dit moment heeft Tunisair een succesvol frequent flyer programma genaamd Fidelys. Dit frequent flyer programma geeft mensen die vaak tot zeer vaak met Tunisair reizen de mogelijkheid te genieten van allerlei fijne voordelen, zoals het sparen van punten en de mogelijkheid tot upgraden naar een betere plek in het vliegtuig. Meer informatie over het frequent flyer programma van Tunisair kan verkregen worden bij de Tunisair klantenservice. Medewerkers van de Tunisair klantenservice kunnen u precies vertellen wat dit programma inhoudt en wanneer u ervoor in aanmerking komt.

Vloot en bestemmingen van Tunisair

Tunisair heeft een gemiddelde vloot met in totaal 37 vliegtuigen. Tunisair heeft vliegtuigen van verschillende typen. Zo heeft Tunisair een Airbus A300 600, een Airbus A319 100, een Airbus A320 200 en een Airbus A330 200 in haar bezit. Hiernaast vliegt Tunisair ook met vliegtuigen van het merk Boeing. Op dit moment heeft Tunisair 11 Boeing vliegtuigen in haar bezit, vier vliegtuigen van het type Boeing 737 500 en 7 vliegtuigen van het type Boeing 737 600. Tunisair vliegt met haar vloot naar verschillende bestemmingen in Afrika, Europa en zelfs in Azië. Tunisair vliegt naar onder andere Abidjan, Casablanca, Oran, Tripoli en Algiers in Afrika, naar onder andere Amsterdam, Athene, Keulen, Brussel, Frankfurt, Berlijn, Wenen, Nice, Lyon, Madrid en Rome in Europa en naar onder andere Amman, Doha, Dubai, Beiroet en Damascus in Azië. Wilt u weten waar Tunisair precies heen vliegt? Dan kunt u contact opnemen met de Tunisair klantenservice.

Tunisair klantenservice

Net zoals bij vele andere luchtvaartmaatschappijen is het voor Tunisair erg belangrijk dat haar klanten tevreden zijn over de diensten die Tunisair biedt. De Tunisair klantenservice helpt Tunisair een zo groot mogelijke klantentevredenheid te bereiken. Daarom is het voor Tunisair zeer belangrijk dat haar klantenservice goed in elkaar zit. Gelukkig is dat bij Tunisair ook het geval. De Tunisair klantenservice is op verschillende manieren te bereiken. De gemakkelijkste manier is via de telefoon of via de mail. Het telefoonnummer van Tunisair is voor Nederland 0031 207 219 102. Hiernaast kan er ook gemaild worden naar de Tunisair klantenservice. Mailen naar de Tunisair klantenservice kunt u doen naar het mailadres callcenter@tunisair.com.tn. De medewerkers van de Tunisair klantenservice zullen u zo snel mogelijk een antwoord geven. Op de website van Tunisair, www.tunisair.com, kunt u meer informatie vinden over de Tunisair klantenservice, zoals bijvoorbeeld alle verschillende nummer die klanten uit andere landen kunnen bellen.

Openingstijden Tunisair klantenservice

Niet bereikbaar op dit moment.

Maandag
gesloten
Dinsdag
gesloten
Woensdag
gesloten
Donderdag
gesloten
Vrijdag
gesloten
Zaterdag
gesloten
Zondag
gesloten
Tunisair

Telefoonnummer Tunisair klantenservice

Telefoonnummer
020 - 721 91 02
Belkosten
lokaal tarief

Adres Tunisair klantenservice

Schiphol Boulevard 219
Schiphol

Tunisair opzeggen

Tunisair direct opzeggen? Dat kan via https://vandaagopzeggen.nl/tunisair.

Tunisair ervaringen

Geen ervaringen.

Plaats een reactie