Turkish Airlines

 klantenservice

Over Turkish Airlines

Turkish Airlines is een Turkse luchtvaartmaatschappij dat gevestigd is in Istanbul. Turkish Airlines is tevens de nationale luchtvaartmaatschappij van Turkije. Turkish Airlines vliegt naar een groot aantal bestemmingen in Europa, Azië, Afrika en de Verenigde Staten. De thuisbasis van Turkish Airlines is Luchthaven Istanbul Atatürk, dat in Istanbul ligt. Turkish Airlines is tevens een luchtvaartmaatschappij me een zeer goede reputatie. Het is dan ook niet vreemd dat Turkish Airlines in 2014 voor de vierde keer op rij werd uitgeroepen tot beste luchtvaartmaatschappij van Europa. Dit komt onder andere door de hoge klantentevredenheid dat Turkish Airlines heeft. Dit heeft Turkish Airlines onder andere te danken aan een zeer goedlopende Turkish Airlines klantenservice. Wat Turkish Airlines tevens populair maakt is het feit dat Turkish Airlines sinds 2010 sponsor is van FC Barcelona. Turkish Airlines is namelijk onder andere verantwoordelijk voor het vervoer van de spelers van FC Barcelona. Hiernaast sponsort Turkish Airlines ook Manchester United. Dit zijn gegevens waardoor Turkish Airlines zich steeds populairder maakt bij nieuwe potentiele reizigers en daarvoor dus nieuwe potentiele klanten.

Vloot van Turkish Airlines

Turkish Airlines is de nationale luchtvaartmaatschappij van Turkije en is daarom ook een erg belangrijke speler in de Turkse vliegmarkt. Het is dan ook niet vreemd dat Turkish Airlines een relatief grote vloot heeft met veel verschillende vliegtuigen. Op dit moment heeft Turkish Airlines verschillende vliegtuigen in bezit van het merk Boeing en van het merk Airbus. Om preciezer te zijn heeft Turkish Airlines een aantal vliegtuigen van het model Airbus A340 300, van het model Airbus A330 300, van het model Airbus A330 203, van het model Airbus A321 231/211, van het model Airbus A320 232, van het model A319 132, van het model Airbus A310 300F en van het model Airbus A330 200F. Hiernaast heeft Turkish Airlines ook een aantal vliegtuigen van het merk Boeing in bezit, namelijk de Boeing 777 300ER, de Boeing 737 900ER, de Boeing 737 800 en de Boeing 737 700. Als u wilt weten met welk van deze vliegtuigen van Turkish Airlines u uw reis zal maken, dan kunt u contact opnemen met de Turkish Airlines klantenservice. Zij kunnen u precies vertellen met welk vliegtuig u zal vliegen.

Turkish Airlines klantenservice

Turkish Airlines heeft een uitgebreide klantenservice. Een groot gedeelte van de Turkish Airlines klantenservice wordt uitgevoerd van de website van Turkish Airlines. De Turkish Airlines klantenservice is namelijk verdeeld in kantoren over de hele wereld. Er is dus ook een speciale Turkish Airlines klantenservice voor Nederland. Zo kunt u voor vragen over sales bellen met 020 405 96 36. U belt dan naar het hoofdkantoor op Schiphol. Wilt u liever een tip of klacht doorgeven aan de Turkish Airlines klantenservice? Dan kunt u bellen met de “Customer Relation” desk of een online formulier invullen. Het telefoonnummer hiervan is 0090 2124440849.

Contact met Turkish Airlines

Openingstijden Turkish Airlines klantenservice

De telefonische klantenservice is op dit moment niet bereikbaar.

Maandag
09:00 -17:00
Dinsdag
09:00 -17:00
Woensdag
09:00 -17:00
Donderdag
09:00 -17:00
Vrijdag
09:00 -17:00
Zaterdag
gesloten
Zondag
gesloten

Telefoonnummers Turkish Airlines klantenservice

Contact met Turkish AirlinesNummer
Algemeen020 - 405 96 36

Overige contactmogelijkheden Turkish Airlines klantenservice

Turkish Airlines opzeggen

Turkish Airlines direct opzeggen? Dat kan via https://vandaagopzeggen.nl/turkish airlines.

Turkish Airlines ervaringen

12 ervaringen.

Heb jij recent contact gehad met Turkish Airlines? Laat ons je ervaring met Turkish Airlines weten!
Beoordeel Turkish Airlines

Adres Turkish Airlines klantenservice

Evert van de Beekstraat 30
Schiphol
Rapportcijfer Turkish Airlines klantenservice: 3.8

Rapportcijfer is gebaseerd op 12 beoordelingen.

Laat ons je ervaring met de Turkish Airlines klantenservice weten!

Je ervaring wordt geplaatst op klantenservicespot.nl.

 • Vermeld in je reactie niet je persoonlijke gegevens zoals je telefoonnummer, adres of wachtwoord.
 • Je review wordt niet naar de Turkish Airlines klantenservice gestuurd maar alleen gedeeld op deze website.

Beoordeel Turkish Airlines Klantenservice

Welk cijfer geef jij aan de Turkish Airlines klantenservice?

12 reviews over “Turkish Airlines”

 1. Rapportcijfer: 5

  Klanten service niet te bereiken in Nederland niet te bereiken.

  Had vlucht bestaande uit 2 vluchten geboekt en stoelen gereserveerd , flink voor betaald. In totaal 100 euro per persoon en op beide vluchten de gereserveerde stoelen niet gekregen.
  Zeer frustrerend.
  Kreeg bij de balie te horen dat ik het maar bij thuiskomst moest regelen en declareren

 2. Rapportcijfer: 1

  Zeer slecht! Communicatie in het Nederlands niet mogelijk. Klachten worden niet serieus genomen en onterecht betaald geld willen ze niet terugbetalen!