Turkish Airlines

Over Turkish Airlines

Turkish Airlines is een Turkse luchtvaartmaatschappij dat gevestigd is in Istanbul. Turkish Airlines is tevens de nationale luchtvaartmaatschappij van Turkije. Turkish Airlines vliegt naar een groot aantal bestemmingen in Europa, Azië, Afrika en de Verenigde Staten. De thuisbasis van Turkish Airlines is Luchthaven Istanbul Atatürk, dat in Istanbul ligt. Turkish Airlines is tevens een luchtvaartmaatschappij me een zeer goede reputatie. Het is dan ook niet vreemd dat Turkish Airlines in 2014 voor de vierde keer op rij werd uitgeroepen tot beste luchtvaartmaatschappij van Europa. Dit komt onder andere door de hoge klantentevredenheid dat Turkish Airlines heeft. Dit heeft Turkish Airlines onder andere te danken aan een zeer goedlopende Turkish Airlines klantenservice. Wat Turkish Airlines tevens populair maakt is het feit dat Turkish Airlines sinds 2010 sponsor is van FC Barcelona. Turkish Airlines is namelijk onder andere verantwoordelijk voor het vervoer van de spelers van FC Barcelona. Hiernaast sponsort Turkish Airlines ook Manchester United. Dit zijn gegevens waardoor Turkish Airlines zich steeds populairder maakt bij nieuwe potentiele reizigers en daarvoor dus nieuwe potentiele klanten.

Vloot van Turkish Airlines

Turkish Airlines is de nationale luchtvaartmaatschappij van Turkije en is daarom ook een erg belangrijke speler in de Turkse vliegmarkt. Het is dan ook niet vreemd dat Turkish Airlines een relatief grote vloot heeft met veel verschillende vliegtuigen. Op dit moment heeft Turkish Airlines verschillende vliegtuigen in bezit van het merk Boeing en van het merk Airbus. Om preciezer te zijn heeft Turkish Airlines een aantal vliegtuigen van het model Airbus A340 300, van het model Airbus A330 300, van het model Airbus A330 203, van het model Airbus A321 231/211, van het model Airbus A320 232, van het model A319 132, van het model Airbus A310 300F en van het model Airbus A330 200F. Hiernaast heeft Turkish Airlines ook een aantal vliegtuigen van het merk Boeing in bezit, namelijk de Boeing 777 300ER, de Boeing 737 900ER, de Boeing 737 800 en de Boeing 737 700. Als u wilt weten met welk van deze vliegtuigen van Turkish Airlines u uw reis zal maken, dan kunt u contact opnemen met de Turkish Airlines klantenservice. Zij kunnen u precies vertellen met welk vliegtuig u zal vliegen.

Turkish Airlines klantenservice

Turkish Airlines heeft een uitgebreide klantenservice. Een groot gedeelte van de Turkish Airlines klantenservice wordt uitgevoerd van de website van Turkish Airlines. De Turkish Airlines klantenservice is namelijk verdeeld in kantoren over de hele wereld. Er is dus ook een speciale Turkish Airlines klantenservice voor Nederland. Zo kunt u voor vragen over sales bellen met 020 405 96 36. U belt dan naar het hoofdkantoor op Schiphol. Wilt u liever een tip of klacht doorgeven aan de Turkish Airlines klantenservice? Dan kunt u bellen met de “Customer Relation” desk of een online formulier invullen. Het telefoonnummer hiervan is 0090 2124440849.

Openingstijden Turkish Airlines klantenservice

Niet bereikbaar op dit moment.

Maandag
gesloten
Dinsdag
gesloten
Woensdag
gesloten
Donderdag
gesloten
Vrijdag
gesloten
Zaterdag
gesloten
Zondag
gesloten
Turkish Airlines

Telefoonnummer Turkish Airlines klantenservice

Telefoonnummer
020 - 405 96 36
Belkosten
lokaal tarief

Adres Turkish Airlines klantenservice

Evert van de Beekstraat 30
Schiphol

E-mailadres Turkish Airlines klantenservice

E-mailadres

Turkish Airlines opzeggen

Turkish Airlines direct opzeggen? Dat kan via https://vandaagopzeggen.nl/turkish airlines.

Turkish Airlines ervaringen

5 ervaringen.

5 gedachten over “Turkish Airlines”

 1. Hierbij heb ik een klacht over Turkisch Airlines. Het betreft dat ik aangevallen ben in een turksvliegtuig. door een medepassagier. de stewarts hebben me daarbij niet geholpen en ik kwam uit het vliegtuig met een grote buil op mijn hoofd en was bijna flauw gevallen. Graag wil ik dat er contact met me opgenomen wordt.
  Ik kan geen ander formulier vinden welke in dien te vullen..

 2. Regarding booking VCPS2J, ticketnr; TK235-3894321735. Passenger was allowed on board flight TK 1952 (08-07-2021) . he was in possesion of Registration Coronavaccination (check coronavaccinatie.nl) and a test made at AMS airport by CARE4HOMECARE, test and results covid-19. were negative . Result of this test 08-07-2021 at 09.38 nearly 2 hours before leaving TK 1952.
  At arrival he had to make again a new test at IST airport, He was refused by staff and missed flight IST/KRT and had to wait 28 (twentyeight) hours at the airport.. without any information/meals/drinks or overnight.
  Turkish Airways statement:;
  For All Transit Flight Passengers, do not have to present test result if they stay in-transit and not leaving it tll their next connecting flight, what passenger did!!!!
  To me it is very complex and unacceptable, , accepting a passenger at Amsterdam/Istanbul and refusing him for Istanbul/Khartoum at the same day?? Looking foreward for your reply

 3. Klantenservice die niet voor zijn klanten beschikbaar is. Schande!
  Ik hang nu bijna 1 uur aan de telefoon en nog in de wacht.

 4. Meermaals gebeld, maar steeds slecht te verstaan. Niet goed Engels sprekende mensen aan de lijn, die na lang zoeken en wachten niets kunnen betekenen. Uiteindelijk een mailadres gekregen (tk@globalairline.nl) dat ook niet werkt…

 5. Geen fijne ervaring en heb niet gekregen wat ik wil. Belde naar Turkish Airlines klantenservice voor Nederland (020 – 405 96 36). Met de hoop goed geholpen te worden. Vervolgens nam er iemand op die slecht te verstaan was en niet goed Engels kon. Ik hoop dat dit wordt opgelost en ik nog kan worden terug gebeld door eventueel een Nederlands iemand. Wat ik ook had verwacht…….

Plaats een reactie