Delta Air Lines

 klantenservice

Over Delta Air Lines

Delta Air Lines is een van de grootste Amerikaanse vliegtuigmaatschappijen. In 1924 ging Delta nog het land door als Huff Daland Dusters. In 1928 werd Delta opgericht in Monroe. Vandaag de dag is de maatschappij een van ‘swerelds grootste vliegtuigmaatschappijen. Het bedrijf zorgt er voor dat ruim 160 miljoen reizigers per jaar op hun bestemming aankomen. Delta Air Lines is lid van het SkyTeam. Zowel internationaal als nationaal heeft Delta een ontzettend groot aandeel in het luchtverkeer. Een aantal van Delta’s bestemming is Noord-Amerika, Zuid-Amerika, Europa, Afrika, en Azie. De luchtvaartmaatschappij kent haar thuisbasis in Atlanta op het Atlanta International Airport, wat tevens de grootste luchthaven ter wereld is. Delta vliegt naar ruim 270 bestemmingen in meer dan 40 landen en kent daardoor een reusachtig routenetwerk. Voor verschillende binnenlandse vluchten heeft Delta Delta Shuttle en Delta Connection ingezet. Het bedrijf heeft ook verschillende fusies ondergaan, zoals de fusie in 2008 met Northwest Airlines. Delta nam deze luchtvaartmaatschappij destijds over. Later, in 2012, kocht Delta ook nog Virgin Atlantic Airways en Singapore Airlines over. De vloot van Delta Airlines telt meer dan 700 vliegtuigen en wordt geleid door CEO Gerald Grinstein. Over de hele wereld zet Delta personeel in om al haar klanten zo goed mogelijk van dienst te zijn. De klantenservice Delta Air Lines is daardoor ook zeer makkelijk te bereiken.

Klantenservice Delta Air Lines

De klantenservice Delta Air Lines is in verschillende landen op verschillende manieren te benaderen. In Nederland kunt u bellen naar het nummer 020 – 721 91 28. U belt naar deze klantenservice van Delta voor een lokaal tarief, er zijn dus geen extra kosten aan verbonden. Er zijn uiteraard verschillende soorten vragen waarvoor u de klantenservice Delta Air Lines kunt benaderen. Indien er vragen zijn over een geboekte vlucht doet u er goed aan om bovenstaand nummer te bellen. Zorg er in dat geval dan wel voor dat u al uw gegevens bij de hand heeft en dat u ook het boekingsnummer voor u heeft liggen. Maar niet alleen voor vragen over uw boekingen neemt u contact op met de klantenservice van Delta. Het is namelijk ook mogelijk om de klantenservice van Delta te bellen voor vragen over de faciliteiten aan boord zoals maaltijden, bagage en medische hulp aan boord. Indien u vragen heeft over extra begeleiding tijdens een vlucht voor u of voor bijvoorbeeld uw kind kunt u ook het beste contact opnemen met de klantenservice van Delta.

Meer bereikbaarheid Delta

Delta is naast de klantenservice ook bereikbaar op Twitter en Facebook. Uiteraard heeft Delta ook een website waar u heel eenvoudig een ticket kan boeken, om boeken, of andere informatie kunt opzoeken over de vliegtuigmaatschappij. Het is ook mogelijk om contact te leggen via email, echter is het natuurlijk altijd gemakkelijker en sneller om uw vraag telefonisch aan Delta Air Lines te stellen.

Contact met Delta Air Lines

Openingstijden Delta Air Lines klantenservice

De telefonische klantenservice is op dit moment niet bereikbaar.

Maandag
gesloten
Dinsdag
gesloten
Woensdag
gesloten
Donderdag
gesloten
Vrijdag
gesloten
Zaterdag
gesloten
Zondag
gesloten

Telefoonnummers Delta Air Lines klantenservice

Contact met Delta Air LinesNummer
Algemeen020 - 721 91 28

Overige contactmogelijkheden Delta Air Lines klantenservice

Delta Air Lines opzeggen

Delta Air Lines direct opzeggen? Dat kan via https://vandaagopzeggen.nl/delta air lines.

Delta Air Lines ervaringen

30 ervaringen.

Heb jij recent contact gehad met Delta Air Lines? Laat ons je ervaring met Delta Air Lines weten!
Beoordeel Delta Air Lines

Adres Delta Air Lines klantenservice

Vertrekpassage 2
Schiphol
Rapportcijfer Delta Air Lines klantenservice: 4.6

Rapportcijfer is gebaseerd op 30 beoordelingen.

Laat ons je ervaring met de Delta Air Lines klantenservice weten!

Je ervaring wordt geplaatst op klantenservicespot.nl.

 • Vermeld in je reactie niet je persoonlijke gegevens zoals je telefoonnummer, adres of wachtwoord.
 • Je review wordt niet naar de Delta Air Lines klantenservice gestuurd maar alleen gedeeld op deze website.

Beoordeel Delta Air Lines Klantenservice

Welk cijfer geef jij aan de Delta Air Lines klantenservice?

30 reviews over “Delta Air Lines”

 1. Rapportcijfer: 8

  Vandaag (6 juli ’23) telefonisch contact gehad met wat vragen over mijn boeking voor oktober, tickets zijn niet via delta geboekt maar meneer kon mij zo vinden en helpen. Ik las de eerdere negatieve reakties maar ik kan mij daar niet in vinden.
  Netjes en correct geholpen en zodra ik verbinding had kreeg ik keuze menu en gelijk een medewerker aan de lijn.

 2. Rapportcijfer: 2

  Delta is telefonisch niet bereikbaar. Weinig zin om het te proberen gezien alle reviews die op site staan. Ook ik heb bijna 20 minuten in de wacht gestaan luisterend naar een bandje met een trompetmuziek.

 3. Rapportcijfer: 2

  Zeer lange wachttijd, zonder enige informatie betreffende hoeveelheid wachtenden. Gedurende de hele wachttijd word de luisteraar lastig gevallen met irritant elektronisch lawaai. Zeer klant-onvriendelijk.

 4. Rapportcijfer: 2

  Moet me helaas aansluiten bij de vorige reacties. Klantenservice Delta is niet te bereiken, een irritant deuntje en een vrouwenstem die vraagt te wachten en na 3 opeenvolgende dagen 20 minuten bellen geen mens aan de lijn???

 5. Rapportcijfer: 2

  Ik sta al een half uur in de wachtrij en ik krijg geen gehoor. Zit er wel iemand die de telefoon gaat opnemen?

 6. Rapportcijfer: 8

  Wat een verschrikking, vaak gebeld maar krijg niemand aan de lijn alleen een irritant deuntje en een bandje met een vrouwenstem die vraagt om geduld te hebben, volgens mij zit er niemand

 7. Rapportcijfer: 8

  beste,
  ik probeer al enkele dagen via de Delta App een vlucht te boeken naar Las Vegas in maart maar telkens als ik de betaling doe krijg ik bericht dat voor deze vlucht alles is uitverkocht, als ik ga kijken naar de stoelen blijkt dat het vliegtuig leeg is?
  wat moet ik doen?
  alvast bedankt
  Math

 8. Rapportcijfer: 4

  Beste,

  Na 4 dagen geprobeerd te hebben om telefonisch contact te krijgen wat niet gelukt is bij elkaar ruim een uur in de wacht te hebben gestaan probeer ik het nu maar via de mail!!!
  Graag zou ik met jullie in contact willen komen voor informatie en hulp bij het verzilveren van een voucher die ik schijnt te hebben gekregen na het niet door gaan van mijn vlucht (ivm Corona) op datum 27-12-2020 naar Chilli.
  Zou heel graag weer een ticket willen boeken maar wordt van het kasje naar de muur gestuurd.
  dus hoop graag door jullie terug gebeld te worden.

 9. Rapportcijfer: 2

  goedemiddag,

  Ik probeer al 2 dagen telefonisch contact te krijgen met de klantenservice van delta airlines steeds met lange wachttijden tot wel een uur en dan hang ik maar op.

  Moet wel aangeven dat het woordje “service” hier niet echt van toepassing is., totaal niet zelfs.
  Kan me geen geen bedrijf voor me halen met zo een slechte klantenservice het lijkt wel of bij begin van de werkdag het automatisch bandje wordt ingesteld totdat iedereen weer na huis toegaat SCHANDALIG!!!