TAP Portugal

 klantenservice

Over TAP Portugal

Transportes Aéreos Portugueses, oftwel TAP Portugal, is de nationale luchtvaartmaatschappij van Portugal. De thuisbasis van TAP Portugal ligt in Lissabon. TAP Portugal werd opgericht op 14 maart 1945 en een aantal maanden later, op 19 september 1946, vond de eerste vlucht plaats van TAP Portugal. Dit was een vlucht van Lissabon naar Madrid. TAP Portugal werd al snel een populaire luchtvaartmaatschappij. Dit was goed te zien aan het feit dat ongeveer 20 jaar na oprichting van TAP Portugal ze al hun miljoenste passagier mee mochten nemen. Op dit moment is TAP Portugal nog steeds een populaire luchtvaartmaatschappij. Zo heeft TAP Portugal ook een frequent flyer programma genaamd “Victoria”. Tevens is TAP Portugal lid van een alliantie, namelijk van Star Alliance. Op dit moment is Fernando Pinto de CEO van TAP Portugal en daarmee een van de belangrijkste sleutelfiguren. Wilt u meer algemene informatie weten over TAP Portugal? Dan kunt u contact opnemen met de TAP Portugal klantenservice.

Vloot en bestemmingen van TAP Portugal

TAP Portugal heeft een vloot van gemiddelde grootte. De vloot van TAP Portugal bestaat namelijk uit 71 verschillende vliegtuigen. TAP Portugal heeft vliegtuigen van een aantal verschillende merken in haar bezit, namelijk van Airbus, Embraer, Fokker en Beechcraft. Het grootste gedeelte van de vloot van TAP Portugal bestaat uit vliegtuigen van Airbus. TAP Portugal heeft verschillende modellen van Airbus in haar bezit. Met deze vliegtuigen vliegt TAP Portugal naar 61 verschillende locaties. TAP Portugal vliegt niet alleen binnen Europa, maar vliegt ook naar Noord-Amerika, Zuid-Amerika, Rusland en naar een aantal locaties in Afrika. Een van de landen waar TAP Portugal heen vliegt in Zuid-Amerika is Brazilië en binnen Noord-Europa vliegt TAP Portugal naar zo goed als elk land. Wilt u weten naar welke landen u precies kunt vliegen met TAP Portugal? Dan kunt u contact opnemen met de TAP Portugal klantenservice. De medewerkers van de TAP Portugal kunnen u precies vertellen naar welke landen TAP Portugal vliegt.

TAP Portugal klantenservice

Het is voor de klantentevredenheid van TAP Portugal erg belangrijk dat de TAP Portugal klantenservice goed in elkaar zit. Daarom is dit ook iets waar TAP Portugal veel waarde aan hecht. De TAP Portugal klantenservice is op een aantal verschillende manieren te bereiken en bestaat tevens uit een aantal verschillende afdelingen. De TAP Portugal klantenservice bestaat namelijk uit een contact center, een tickets sales office, een customer care afdeling en een gevonden voorwerpen afdeling. De meest gemakkelijke manier om de TAP Portugal klantenservice is door contact op te nemen met het contact center. Dit kan zowel telefonisch, per email als per fax. Het telefoonnummer van de TAP Portugal klantenservice is 0900 263 58 27. Telefonisch is de TAP Portugal klantenservice te bereiken van 09.00 in de ochtend tot en met 20.00 in de avond, elke dag.

Contact met TAP Portugal

Openingstijden TAP Portugal klantenservice

De telefonische klantenservice is op dit moment niet bereikbaar.

Maandag
gesloten
Dinsdag
gesloten
Woensdag
gesloten
Donderdag
gesloten
Vrijdag
gesloten
Zaterdag
gesloten
Zondag
gesloten

Telefoonnummers TAP Portugal klantenservice

Contact met TAP PortugalNummer
Algemeen0900 - 263 58 27

Overige contactmogelijkheden TAP Portugal klantenservice

TAP Portugal opzeggen

TAP Portugal direct opzeggen? Dat kan via https://vandaagopzeggen.nl/tap portugal.

TAP Portugal ervaringen

16 ervaringen.

Heb jij recent contact gehad met TAP Portugal? Laat ons je ervaring met TAP Portugal weten!
Beoordeel TAP Portugal

Adres TAP Portugal klantenservice

Evert van de Beekstraat 25
Schiphol
Rapportcijfer TAP Portugal klantenservice: 4.8

Rapportcijfer is gebaseerd op 16 beoordelingen.

Laat ons je ervaring met de TAP Portugal klantenservice weten!

Je ervaring wordt geplaatst op klantenservicespot.nl.

 • Vermeld in je reactie niet je persoonlijke gegevens zoals je telefoonnummer, adres of wachtwoord.
 • Je review wordt niet naar de TAP Portugal klantenservice gestuurd maar alleen gedeeld op deze website.

Beoordeel TAP Portugal Klantenservice

Welk cijfer geef jij aan de TAP Portugal klantenservice?

16 reviews over “TAP Portugal”

 1. Rapportcijfer: 2

  Op 16 december 2022 terug gekomen van mijn reis en mijn ruimbagage zat er niet bij en tot op heden 29 december 2022 nog geen ruimbagage binnen gekregen. Diverse meldingen gedaan en nummer klantenservice is niet in gebruik ook geen ander telefoonnummer gevonden om navraag te doen.

 2. Rapportcijfer: 8

  meer dan slecht, niet te bereiken, tel en email adres op deze site kloppen dus ook niet

 3. Rapportcijfer: 8

  moeilijk om in contact te komen om zitplaats reservering voor vlucht op 7 december 2022

 4. Rapportcijfer: 2

  Een grote klote zooi!Niks klopt, niemand weet wat, personeel communiceert niet! Als het kon zou ik min 1 ster geven.

 5. Rapportcijfer: 2

  afgelopen donderdag 9 juni gevlogen van Lissabon naar Brussel , kwamen vanuit New York .
  hadden net geen 20 tijd om over te stappen , nu er stond 1 iemand om ons verder te begeleiden naar de gate , in de mensen massa die stond te wachten voor de paspoort controle .
  verder héél onvriendelijk mensen daar op de airport . dan uiteindelijk nog een half uur vertraging eer we in Brussel waren , nu niet dat het zo een ramp is , last but not least , hebben die lamzakken daar mijn koffer vergeten mee te geven, en probeer nu contact te maken , maar via mail gaat niet en bellen doe ik ook niet is internationaal nummer .wat mij betreft , NOOIT VLIEG IK NOG MET TAPAIRLINE. wat een k&é””tmaaatschappij .

 6. Rapportcijfer: 2

  TAP heeft fout gemaakt met reservering. Ontdekte dat binnen 24 uur en heb nar 2 uur in de wacht eindelijk helpdesk aan de lijn gehad. Moest overleggen met manager en kwam uiteindelijk terug met de boodschap dat de manager mij zou bellen binnen 24 uur op mijn achter gelaten telefoon nummer. Na 72 uur niets gehoord weer gebeld maar nummer dat open zou staan tot 20:00 uur was niet bereikbaar. Weer gebeld met Portugal!!! weer 45 minuten gewacht geen contact (kosten inteernationaal???? voor mijn rekening) Heel slechte service.