TAP Portugal

Over TAP Portugal

Transportes Aéreos Portugueses, oftwel TAP Portugal, is de nationale luchtvaartmaatschappij van Portugal. De thuisbasis van TAP Portugal ligt in Lissabon. TAP Portugal werd opgericht op 14 maart 1945 en een aantal maanden later, op 19 september 1946, vond de eerste vlucht plaats van TAP Portugal. Dit was een vlucht van Lissabon naar Madrid. TAP Portugal werd al snel een populaire luchtvaartmaatschappij. Dit was goed te zien aan het feit dat ongeveer 20 jaar na oprichting van TAP Portugal ze al hun miljoenste passagier mee mochten nemen. Op dit moment is TAP Portugal nog steeds een populaire luchtvaartmaatschappij. Zo heeft TAP Portugal ook een frequent flyer programma genaamd “Victoria”. Tevens is TAP Portugal lid van een alliantie, namelijk van Star Alliance. Op dit moment is Fernando Pinto de CEO van TAP Portugal en daarmee een van de belangrijkste sleutelfiguren. Wilt u meer algemene informatie weten over TAP Portugal? Dan kunt u contact opnemen met de TAP Portugal klantenservice.

Vloot en bestemmingen van TAP Portugal

TAP Portugal heeft een vloot van gemiddelde grootte. De vloot van TAP Portugal bestaat namelijk uit 71 verschillende vliegtuigen. TAP Portugal heeft vliegtuigen van een aantal verschillende merken in haar bezit, namelijk van Airbus, Embraer, Fokker en Beechcraft. Het grootste gedeelte van de vloot van TAP Portugal bestaat uit vliegtuigen van Airbus. TAP Portugal heeft verschillende modellen van Airbus in haar bezit. Met deze vliegtuigen vliegt TAP Portugal naar 61 verschillende locaties. TAP Portugal vliegt niet alleen binnen Europa, maar vliegt ook naar Noord-Amerika, Zuid-Amerika, Rusland en naar een aantal locaties in Afrika. Een van de landen waar TAP Portugal heen vliegt in Zuid-Amerika is Brazilië en binnen Noord-Europa vliegt TAP Portugal naar zo goed als elk land. Wilt u weten naar welke landen u precies kunt vliegen met TAP Portugal? Dan kunt u contact opnemen met de TAP Portugal klantenservice. De medewerkers van de TAP Portugal kunnen u precies vertellen naar welke landen TAP Portugal vliegt.

TAP Portugal klantenservice

Het is voor de klantentevredenheid van TAP Portugal erg belangrijk dat de TAP Portugal klantenservice goed in elkaar zit. Daarom is dit ook iets waar TAP Portugal veel waarde aan hecht. De TAP Portugal klantenservice is op een aantal verschillende manieren te bereiken en bestaat tevens uit een aantal verschillende afdelingen. De TAP Portugal klantenservice bestaat namelijk uit een contact center, een tickets sales office, een customer care afdeling en een gevonden voorwerpen afdeling. De meest gemakkelijke manier om de TAP Portugal klantenservice is door contact op te nemen met het contact center. Dit kan zowel telefonisch, per email als per fax. Het telefoonnummer van de TAP Portugal klantenservice is 0900 263 58 27. Telefonisch is de TAP Portugal klantenservice te bereiken van 09.00 in de ochtend tot en met 20.00 in de avond, elke dag.

Openingstijden TAP Portugal klantenservice

Niet bereikbaar op dit moment.

Maandag
gesloten
Dinsdag
gesloten
Woensdag
gesloten
Donderdag
gesloten
Vrijdag
gesloten
Zaterdag
gesloten
Zondag
gesloten
TAP Portugal

Telefoonnummer TAP Portugal klantenservice

Telefoonnummer
0900 - 263 58 27
Belkosten
lokaal tarief

Adres TAP Portugal klantenservice

Evert van de Beekstraat 25
Schiphol

E-mailadres TAP Portugal klantenservice

E-mailadres

TAP Portugal opzeggen

TAP Portugal direct opzeggen? Dat kan via https://vandaagopzeggen.nl/tap portugal.

TAP Portugal ervaringen

11 ervaringen.

11 gedachten over “TAP Portugal”

  1. Niet zoals afgesproken teruggebeld door manager TAP prortugal

    TAP heeft fout gemaakt met reservering. Ontdekte dat binnen 24 uur en heb nar 2 uur in de wacht eindelijk helpdesk aan de lijn gehad. Moest overleggen met manager en kwam uiteindelijk terug met de boodschap dat de manager mij zou bellen binnen 24 uur op mijn achter gelaten telefoon nummer. Na 72 uur niets gehoord weer gebeld maar nummer dat open zou staan tot 20:00 uur was niet bereikbaar. Weer gebeld met Portugal!!! weer 45 minuten gewacht geen contact (kosten inteernationaal???? voor mijn rekening) Heel slechte service.

Plaats een reactie