Tarom

 klantenservice

Over Tarom

Tarom is de nationale luchtvaartmaatschappij van Roemenië. De naam van deze luchtvaartmaatschappij, Tarom, staat voor Transporturile Aeriene Romane. De thuisbasis van deze Roemeense luchtvaartmaatschappij staat in Boekarest. Tarom verzorgt zowel binnenlandse als buitenlandse internationale vluchten. Tarom vliegt dus naar zowel bestemmingen binnen Europa, als naar bestemmingen buiten Europa, zoals bijvoorbeeld Afrika en het Midden-Oosten. Op dit moment is Tarom nog steeds voor 95% in handen van de overheid van Roemenië. Dit heeft mede te maken met de interessante geschiedenis van Tarom. Tarom werd namelijk opgericht in 1945 als TARS, Transportture Aeriene Romana Sovietica. Voor de oprichting van TARS kregen ze hulp van de Sovjet Unie. Echter, na de verkoop van de Russische aandelen door de Roemeense overheid in 1954 verviel het Sovjet onderdeel van TARS en werd de naam TARS veranderd in Tarom. Op dit moment is Gabriela Bordea algemeen directeur van Tarom en is hun meest belangrijke luchthaven Henri Coanda International Airport in Roemenië. Als u meer informatie wilt hebben over de geschiedenis van Tarom, dan kunt u contact opnemen met de Tarom klantenservice.

Vloot van Tarom

Tarom is een luchtvaartmaatschappij met een vloot van gemiddelde grootte. Tarom heeft namelijk op dit moment vierentwintig vliegtuigen in bezit van verschillende modellen en typen. Tarom heeft onder andere vliegtuigen van het model Airbus A310 300, van het model Airbus A318 100, van het model ATR 42 500 en ATR 72 500. Hiernaast bezit Tarom ook vliegtuigen van het merk Boeing. De Boeing vliegtuigen die Tarom bezit zijn de Boeing 737 300, de Boeing 737 300 en de Boeing 737 800. Met al deze vliegtuigen vliegt Tarom niet enkel naar bestemmingen binnen Europa, maar ook naar bestemmingen in Afrika en in het Midden-Oosten. Voor meer informatie over de exacte bestemmingen waar Tarom naar toe vliegt kunt u contact opnemen met de Tarom klantenservice.

Tarom klantenservice

Het is voor de luchtvaartmaatschappij Tarom erg belangrijk dat haar klanten tevreden zijn over de diensten die zij bieden. Klantentevredenheid staat dus hoog in het vaandel bij Tarom. Daarom heeft Tarom ook een goedlopende klantenservice. Deze Tarom klantenservice is op verschillende manieren te bereiken. De gemakkelijkste manier om de Tarom klantenservice te bereiken is telefonisch. De medewerkers van de Tarom klantenservice staan maandag tot en met vrijdag van 08.00 in de ochtend tot en met 20.00 in de avond, en op zaterdag van 09.00 in de ochtend tot en met 14.00 in de middag voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden. Ook met klachten, tips of opmerkingen kunt u terecht bij de Tarom klantenservice. Natuurlijk kunt u ook op een andere manier contact opnemen met de Tarom klantenservice. Dit kan bijvoorbeeld ook via email. Medewerkers van de Tarom klantenservice zullen dan zo snel mogelijk een reactie geven.

Contact met Tarom

Openingstijden Tarom klantenservice

De telefonische klantenservice is op dit moment geopend.

Maandag
09:00 -18:00
Dinsdag
09:00 -18:00
Woensdag
09:00 -18:00
Donderdag
09:00 -18:00
Vrijdag
09:00 -18:00
Zaterdag
gesloten
Zondag
gesloten

Telefoonnummers Tarom klantenservice

Contact met TaromNummer
Algemeen020 - 800 49 93

Overige contactmogelijkheden Tarom klantenservice

Tarom opzeggen

Tarom direct opzeggen? Dat kan via https://vandaagopzeggen.nl/tarom.

Tarom ervaringen

1 ervaringen.

Heb jij recent contact gehad met Tarom? Laat ons je ervaring met Tarom weten!
Beoordeel Tarom

Adres Tarom klantenservice

Evert v/d Beekstraat 310
Schiphol
Rapportcijfer Tarom klantenservice: 8

Rapportcijfer is gebaseerd op 1 beoordelingen.

Laat ons je ervaring met de Tarom klantenservice weten!

Je ervaring wordt geplaatst op klantenservicespot.nl.

 • Vermeld in je reactie niet je persoonlijke gegevens zoals je telefoonnummer, adres of wachtwoord.
 • Je review wordt niet naar de Tarom klantenservice gestuurd maar alleen gedeeld op deze website.

Beoordeel Tarom Klantenservice

Welk cijfer geef jij aan de Tarom klantenservice?

1 reviews over “Tarom”

 1. Rapportcijfer: 8

  Heel erg slecht!!!

  Door corona was mijn vlucht geannuleerd (maart 2020).
  Na meerdere emails naar klantenservice op 26 november 2021 is mij gezegd dat ik binnen 10 dagen
  mijn geld terug krijg. Tot op heden (4 november 2022) nog geen geld terug!
  Vandaag weer met callcenter gebeld, na 30 min wachten geen medewerker aan de line gekregen!

  Belachelijk dit!