Royal Jordanian Airlines

 klantenservice

Over Royal Jordanian Airlines

Royal Jordanian is een Jordaanse luchtvaartmaatschappij. De thuisbasis is Queen Alia International Airport bij Amman. Royal Jordanian vliegt op intercontinentale routes naar vier continenten. Royal Jordanian is lid van de Arab Air Carriers Organization. Op 17 oktober 2005 accepteerde ze de uitnodiging van de Oneworld-alliantie om lid te worden. Daarmee was het bedrijf de eerste Arabische luchtvaartmaatschappij die lid werd van een internationale alliantie. Royal Jordanian werd in 1963 opgericht als Alia The Royal Jordanian Airlines. In 1986 kreeg de luchtvaartmaatschappij haar huidige naam en sindsdien hecht het bedrijf dan ook veel waarde aan de Royal Jordanian Airlines klantenservice.

Royal Jordanian Airlines klantenservice

Zo’n luchtvaartmaatschappij kan natuurlijk tot veel vragen leiden. Of u nu thuis bent of onderweg, het is belangrijk om altijd toegang te kunnen hebben tot uw reisinformatie. Voor persoonlijk reisadvies, informatie over prijzen, vluchtgegevens of het wijzigen van uw reservering, kunt u terecht bij de Royal Jordanian Airlines klantenservice. Voor vragen over hoe u een eigen stoel kan kiezen, kunt u bijvoorbeeld ook terecht bij de Royal Jordanian Airlines klantenservice. Ook als u hulp nodig heeft bij het boeken of een algemene vraag heeft, kunt u contact opnemen met het callcenter. Hiervoor belt u naar het nummer 023 – 555 52 30. Dit nummer is bereikbaar van 09:00 uur tot 18:00 uur van maandag tot en met vrijdag en kost het lokale tarief. Hier kunnen eventueel nog mobiele kosten bij in rekening worden gebracht.

Veelgestelde vragen

Op de Royal Jordanian Airlines website geeft de klantenservice ook antwoord op de meest gestelde vragen. Kunt u uw vraag niet vinden of is het antwoord niet duidelijk genoeg, dan kunt u contact opnemen met de Royal Jordanian Airlines klantenservice. Zij geven uw antwoord op uw vragen over de website, en te plannen reis of opmerkingen die u heeft op een reis die u al gemaakt heeft. Vragen zoals “Hoe kan het dat mijn reisadvies anders is dan ik verwacht?” of “Hoe boek ik extra beenruimte?”  beantwoorden zij graag. Royal Air Jordanian geeft u zo duidelijk mogelijk antwoord op uw vragen of verwijst u door naar een ander bedrijf die daar het beste antwoord op kan geven.

Overige opties

Daarnaast is de Royal Jordanian Airlines klantenservice ook te vinden op Twitter en Facebook onder @RoyalJordanian. Deze is vooral voor vragen en verzoeken zoals het wijzigen van uw vlucht of het reserveren van een stoel. Er wordt naar gestreefd om 24/7 bereikbaar te zijn via social media. Daarnaast kunt u ook contact met hen opnemen door het contactformulier op hun website in te vullen, een e-mail te sturen naar amstorj@rj.com of een bezoek brengen aan het kantoor op de Saturnusstraat 25A te Hoofddorp.

Contact met Royal Jordanian Airlines

Openingstijden Royal Jordanian Airlines klantenservice

De telefonische klantenservice is op dit moment niet bereikbaar.

Maandag
gesloten
Dinsdag
gesloten
Woensdag
gesloten
Donderdag
gesloten
Vrijdag
gesloten
Zaterdag
gesloten
Zondag
gesloten

Telefoonnummers Royal Jordanian Airlines klantenservice

Contact met Royal Jordanian AirlinesNummer
Algemeen023 - 555 52 30

Overige contactmogelijkheden Royal Jordanian Airlines klantenservice

Royal Jordanian Airlines opzeggen

Royal Jordanian Airlines direct opzeggen? Dat kan via https://vandaagopzeggen.nl/royal jordanian airlines.

Royal Jordanian Airlines ervaringen

Geen ervaringen.

Heb jij recent contact gehad met Royal Jordanian Airlines? Laat ons je ervaring met Royal Jordanian Airlines weten!
Beoordeel Royal Jordanian Airlines

Adres Royal Jordanian Airlines klantenservice

Saturnusstraat 25A
Hoofddorp

Laat ons je ervaring met de Royal Jordanian Airlines klantenservice weten!

Je ervaring wordt geplaatst op klantenservicespot.nl.

  • Vermeld in je reactie niet je persoonlijke gegevens zoals je telefoonnummer, adres of wachtwoord.
  • Je review wordt niet naar de Royal Jordanian Airlines klantenservice gestuurd maar alleen gedeeld op deze website.

Beoordeel Royal Jordanian Airlines Klantenservice

Welk cijfer geef jij aan de Royal Jordanian Airlines klantenservice?