SATA Internacional

 klantenservice

Over SATA International

SATA International, die in Portugal als volledige naam SATA Internacional Serviços e Transportes Aereos heeft, is een luchtvaartmaatschappij uit de Azoren, Portugal. De luchtvaartmaatschappij werd opgericht in december 1990 onder de naam OceanAir. Dit duurde slechts acht jaar: op 20 februari 1998 werd de luchtvaartmaatschappij omgedoopt tot SATA International. De luchtvaartmaatschappij is eigendom van SATA Air Açores. SATA International voert lijnvluchten uit naar Madeira, het vasteland van Portugal en andere bestemmingen in Europa en Noord-Amerika, evenals chartervluchten. Hierdoor hechten zij dus ook veel waarde aan de SATA International klantenservice.

SATA International klantenservice

Zo’n luchtvaartmaatschappij kan natuurlijk tot veel vragen leiden. Of u nu thuis bent of onderweg, het is belangrijk om altijd toegang te kunnen hebben tot uw reisinformatie. Voor persoonlijk reisadvies, informatie over prijzen, vluchtgegevens of het wijzigen van uw reservering, kunt u terecht bij de SATA International klantenservice. Voor vragen over hoe u een eigen stoel kan kiezen, kunt u bijvoorbeeld ook terecht bij de SATA International klantenservice. Ook als u hulp nodig heeft bij het boeken of een algemene vraag heeft, kunt u contact opnemen met het callcenter. Hiervoor belt u naar het nummer 00351 – 296 209 720. Dit nummer is bereikbaar van 08:00 uur tot 22:00 uur van maandag tot en met vrijdag en kost het internationale tarief. Hier kunnen eventueel nog mobiele kosten bij in rekening worden gebracht.

Veelgestelde vragen

Op de SATA International website geeft de klantenservice ook antwoord op de meest gestelde vragen. Kunt u uw vraag niet vinden of is het antwoord niet duidelijk genoeg, dan kunt u contact opnemen met de SATA International klantenservice. Zij geven uw antwoord op uw vragen over de website, en te plannen reis of opmerkingen die u heeft op een reis die u al gemaakt heeft. Vragen zoals “Hoe kan het dat mijn reisadvies anders is dan ik verwacht?” of “Hoe boek ik extra beenruimte?”  beantwoorden zij graag. SATA International geeft u zo duidelijk mogelijk antwoord op uw vragen of verwijst u door naar een ander bedrijf die daar het beste antwoord op kan geven.

Overige opties

Daarnaast is de SATA International klantenservice ook te vinden op Twitter en Facebook onder @SATAFlyAzores. Deze is vooral voor vragen en verzoeken zoals het wijzigen van uw vlucht of het reserveren van een stoel. Er wordt naar gestreefd om 24/7 bereikbaar te zijn via social media. Daarnaast kunt u ook contact met hen opnemen door het contactformulier op hun website in te vullen, een e-mail te sturen naar contactus@sata.pt of een bezoek brengen aan het kantoor op Schiphol, Amsterdam.

Contact met SATA Internacional

Openingstijden SATA Internacional klantenservice

De telefonische klantenservice is op dit moment geopend.

Maandag
08:00 -22:00
Dinsdag
08:00 -22:00
Woensdag
08:00 -22:00
Donderdag
08:00 -22:00
Vrijdag
08:00 -22:00
Zaterdag
08:00 -22:00
Zondag
08:00 -22:00

Telefoonnummers SATA Internacional klantenservice

Contact met SATA InternacionalNummer
Algemeen00351 - 296 209 720

Overige contactmogelijkheden SATA Internacional klantenservice

SATA Internacional opzeggen

SATA Internacional direct opzeggen? Dat kan via https://vandaagopzeggen.nl/sata internacional.

SATA Internacional ervaringen

Geen ervaringen.

Heb jij recent contact gehad met SATA Internacional? Laat ons je ervaring met SATA Internacional weten!
Beoordeel SATA Internacional

Adres SATA Internacional klantenservice

Vertrekpassage 3
Schiphol

Laat ons je ervaring met de SATA Internacional klantenservice weten!

Je ervaring wordt geplaatst op klantenservicespot.nl.

  • Vermeld in je reactie niet je persoonlijke gegevens zoals je telefoonnummer, adres of wachtwoord.
  • Je review wordt niet naar de SATA Internacional klantenservice gestuurd maar alleen gedeeld op deze website.

Beoordeel SATA Internacional Klantenservice

Welk cijfer geef jij aan de SATA Internacional klantenservice?