Emirates Airlines

<br /> <b>Warning</b>: Undefined variable $title in <b>/home/u42251p86229/domains/klantenservicespot.nl/public_html/wp-content/plugins/gp-premium/elements/class-hooks.php(215) : eval()'d code</b> on line <b>11</b><br /> klantenservice

Direct in contact met de juiste klantenservice?

Als je klantenservice spot belt helpen we je persoonlijke aan alle contactinformatie met actuele storingen, openingstijden en adressen. Onze medewerkers verstrekken snel de juiste informatie en antwoord op al uw vragen.

Honderdtien cent per minuut plus uw gebruikelijke belkosten!

Over Emirates Airlines

In de Verenigde Arabische Emiraten, ook wel VAE genoemd, is Emirates Airlines de nationale vliegtuigmaatschappij van Dubai. In tegenstelling tot vele andere vliegtuigmaatschappijen is deze maatschappij nog niet zo oud. De maatschappij werd opgericht in 1985 door de regering van de Verenigde Arabische Emiraten. Hoewel het nog niet zo lang bestaat is het bedrijf in korte tijd ontzettend veel gegroeid. De vloot van de luchtvaartmaatschappij bestaat uit ruim 200 vliegtuigen en de maatschappij vliegt naar meer dan 160 bestemmingen. Het bedrijf wordt geleid door CEO Sheikh Ahmed bin Saeed Al Maktoum. De thuishaven van de maatschappij is Dubai International Airport, teven de belangrijkste luchthaven van Dubai welke was opgericht in 1937. Van de ruim 160 bestemmingen liggen er veel steden in het Midden-Oosten, Azië, Europa, Afrika, Oceanie, en natuurlijk ook Noord-Amerika. De eerste vluchten van de luchtvaartmaatschappij hadden India en Pakistan als bestemming. De vloot van Emriates Airlines vliegt sinds 2010 ook dagelijks met een rechtstreekse vlucht naar Amsterdam, en sinds 2014 vliegt ze ook naar Brussel (België). De grote groei van de luchtvaartmaatschappij is te zien in de aankoop van vliegtuigen. De vloot groeit ontzettend hard. Met name de widebodyvliegtuigen worden in grote getale aangeschaft. Met name telt de vloot verschillende Boeings en Airbussen. Een andere manier om de snelle groei van de maatschappij waar te nemen is het stijgende aantal passagiers. In tien jaar tijd is dit aantal meer dan vervijfvoudigd. De werknemers van Emirates Airlines zijn afkomstig uit meer dan 150 landen en zorgen samen voor een goede service van de passagiers van Emirates Airlines. Een groot onderdeel van deze service is de klantenservice Emirates Airlines.

Klantenservice Emirates Airlines

De klantenservice Emirates Airlines is in Nederland te bereiken via het telefoonnummer 020 – 203 51 63. U kunt deze klantenservice niet alleen door de weeks bereiken, maar ook in het weekend. U betaalt hier voor alleen maar een lokaal tarief. Voor verschillende vragen over Emirates Airlines kunt u bij de klantenservice terecht. Denk bijvoorbeeld aan vragen over uw boeking of ticket. Wellicht heeft u een vraag over uw stoelnummer of over de maaltijd die eventueel aan boord wordt geserveerd. Ook als u vragen heeft over beenruimte, stoelindeling, bagageruimte, koffer-gewicht en andere praktische zaken kunt u daar heel eenvoudig de klantenservice van Emriates Airlines voor bellen op bovenstaand telefoonnummer. Het is uiteraard ook mogelijk om een email naar de klantenservice te sturen, maar een telefoontje werkt natuurlijk altijd sneller.

Anders bereikbaar

Naast de telefonische klantenservice van Emriates Airlines kunt u heel eenvoudig contact zoeken via Facebook, Twitter, of de website. De klantenservice is ook via deze platformen te bereiken. Echter is het vaak eenvoudig om bovenstaand nummer te bellen en meteen in contact te komen met iemand die uw vraag voor u kan beantwoorden.

Contact met Emirates Airlines

Openingstijden Emirates Airlines klantenservice

De telefonische klantenservice is op dit moment niet bereikbaar.

Maandag
gesloten
Dinsdag
gesloten
Woensdag
gesloten
Donderdag
gesloten
Vrijdag
gesloten
Zaterdag
gesloten
Zondag
gesloten

Telefoonnummers Emirates Airlines klantenservice

Contact met Emirates AirlinesNummer
Algemeen020 - 203 51 63

Overige contactmogelijkheden Emirates Airlines klantenservice

Emirates Airlines beoordelen

Hoe zou jij Emirates Airlines beoordelen?

Bekijk resultaten

Laden ... Laden ...

Emirates Airlines opzeggen

Emirates Airlines direct opzeggen? Dat kan via https://vandaagopzeggen.nl/emirates airlines.

Emirates Airlines ervaringen

4 ervaringen.

Heb jij recent contact gehad met Emirates Airlines? Laat ons je ervaring met Emirates Airlines weten!
Beoordeel Emirates Airlines

Adres Emirates Airlines klantenservice

Vertrekpassage 3
Schiphol

4 reviews over “Emirates Airlines”

 1. SLECHT

  Heb een paar e-mails gestuurd naar costume service EMIRATEN maar krijgen niks terug van email.
  Heb hotel geboekt van 16 -10 – 2022 tot en met 3 – 11 – 2022 in PATONG BEACH.
  Vlucht was normaal op 15 – 10 -2022 maar werd 16 -10 -2022 was een dag later dus wij hebben één dag
  minder van onze VAKANTIE.
  Ook het terug vliegen kost ons één dag namelijk zouden wij terug vliegen op 3 – 11 -2022 is geworden
  2 -11 -202 is ook één dag minder kost ons in totaal bijna 95 EURO.
  maar geen respons van EMIATEN

 2. Krijg niemand te pakken! chat werkt niet, telefoonnummer is steeds een bandje met dat het druk is en dat je later terug moet bellen. Mail adres geen antwoord!

 3. is alleen engels, en doorgeschakeld naar India ?!
  stellen allerlei rare vragen die ze allang weten adhv het boekingsnummer.

 4. Sta erg lang bij de klantenservice in de wacht zonder enige informatie hoeveel wachtenden er nog voor me zijn. Een telefoontje is dus niet bepaald sneller!

Laat ons je ervaring met de Emirates Airlines klantenservice weten!

Je ervaring wordt geplaatst op https://klantenservicespot.nl.

 • Vermeld in je reactie niet je persoonlijke gegevens zoals je telefoonnummer, adres of wachtwoord.
 • Je review wordt niet naar de Emirates Airlines klantenservice gestuurd maar alleen gedeeld op deze website.

Plaats een reactie