Georgian Airways

 klantenservice

Over Georgian Airways

Een voor Nederland minder bekende luchtvaartmaatschappij is Georgian Airways. Het is een Georgische luchtvaartmaatschappij. De thuisbasis van deze luchtvaartmaatschappij is te vinden in de stad Tbilisi, wat letterlijk de ‘warme springbron’ betekent. Tbilisi is de hoofdstad van Georgie, en maakt dit dus ook de ideale plek voor de luchtvaartmaatschappij om haar thuisbasis te hebben. De vloot van Georgian Airways bestaat uit 11 toestellen. De vloot bestaat uit Boeings en Bombardiers. Met deze toestellen wordt naar ruim 12 bestemmingen gevlogen. De luchtvaartmaatschappij ontstond in 1993. Destijds ging het de wereld in als Air Zena. In 1999 kreeg de luchtvaartmaatschappij te maken met een fusering met Air Georgia. Dat was het moment dat de naam werd veranderd in Air Zena Georgian Airlines. De huidige naam Georgian Airways wordt pas gebruikt sinds 2004. De luchtvaartmaatschappij is vandaag de dag volledig geprivatiseerd bedrijf. Georgian Airways heeft regelmatig aanbieding om voordelig naar Amsterdam te vliegen vanuit Georgie. Dit is op de website heel makkelijk te zien. Georgian Airways heeft naar eigen zeggen service voor haar klanten en partners hoog in het vaandel staan. Daarnaast is veiligheid uiteraard een zeer belangrijk aspect voor de luchtvaartmaatschappij Georgian Airways. In 2010 sloot Georgian Airways zich aan bij IATA, de internationale air transport association. Om haar klanten zo goed mogelijk van dienst te zijn is de klantenservice Georgian Airways op verschillende manieren te bereiken.

Klantenservice Georgian Airways

Omdat service voor klanten er partners zeer hoog op de prioriteiten lijst staan bij Georgian Aiways, is de klantenservice van de luchtvaartmaatschappij op verschillende manieren heel eenvoudig te bereiken. Vanuit Nederland is het mogelijk om de klantenservice te bellen via het nummer 020 – 34 111 29. Dit nummer is te bellen via lokaal tarief. Op werkdagen kunt u contact opnemen met deze klantenservice tussen 9:00 en 17:00. De klantenservice wordt regelmatig gebeld voor diverse vragen. Een aantal voorbeelden van vragen die gesteld worden aan de klantenservice zijn: vragen over het aan boord geserveerde voedsel, vragen over het in-, en uitchecken van bagage, vragen over toegestane producten in zowel hand-, als ruimbagage. Maar ook worden er vragen gesteld over bijvoorbeeld de website, of het niet goed kunnen boeken van een ticket. Met name mensen die niet veel ervaring hebben met het online boeken van tickets nemen regelmatig contact op met de klantenservice. Omdat Georgian Aiways haar klanten zo goed mogelijk te woord wil staan is de telefonische klantenservice niet de enige manier om in contact te komen met de klantenservice.

Anders bereikbaar

De klantenservice is ook nog op verschillende andere manieren bereikbaar. Zo heeft de luchtvaartmaatschappij een account op Facebook en is de klantenservice ook via email te bereiken. Daarnaast heeft Georgian Aiways natuurlijk ook een eigen website waar het een en ander aan vragen kan worden beantwoord. Is uw vraag echter dringend of wilt u gewoon zo snel mogelijk een antwoord op uw vraag dan kunt u het beste contact opnemen via het telefoonnummer 020 – 34 111 29.

Contact met Georgian Airways

Openingstijden Georgian Airways klantenservice

De telefonische klantenservice is op dit moment niet bereikbaar.

Maandag
gesloten
Dinsdag
gesloten
Woensdag
gesloten
Donderdag
gesloten
Vrijdag
gesloten
Zaterdag
gesloten
Zondag
gesloten

Telefoonnummers Georgian Airways klantenservice

Contact met Georgian AirwaysNummer
Algemeen020 - 34 111 29

Overige contactmogelijkheden Georgian Airways klantenservice

Georgian Airways opzeggen

Georgian Airways direct opzeggen? Dat kan via https://vandaagopzeggen.nl/georgian airways.

Georgian Airways ervaringen

1 ervaringen.

Heb jij recent contact gehad met Georgian Airways? Laat ons je ervaring met Georgian Airways weten!
Beoordeel Georgian Airways

Adres Georgian Airways klantenservice

Folkstoneweg 40
Schiphol
Rapportcijfer Georgian Airways klantenservice: 9.8

Rapportcijfer is gebaseerd op 1 beoordelingen.

Laat ons je ervaring met de Georgian Airways klantenservice weten!

Je ervaring wordt geplaatst op klantenservicespot.nl.

  • Vermeld in je reactie niet je persoonlijke gegevens zoals je telefoonnummer, adres of wachtwoord.
  • Je review wordt niet naar de Georgian Airways klantenservice gestuurd maar alleen gedeeld op deze website.

Beoordeel Georgian Airways Klantenservice

Welk cijfer geef jij aan de Georgian Airways klantenservice?

1 reviews over “Georgian Airways”

  1. Rapportcijfer: 9.8

    Ondanks dat de bereikbaarheid in het weekend wat lastig was zijn wij nu heel goed geholpen bij het omboeken van onze vlucht.
    Het was zelfs mogelijk om de reeds geboekte stoelreserveringen te kunnen overzetten naar de nieuwe vlucht.
    Daarnaast was de bejegening vriendelijk en oplossingsgericht.