Caiway

 klantenservice

Direct uw Caiway storing verhelpen met KlantenserviceSpot.nl

Heeft u vragen over uw internetverbinding bij Caiway? Of wilt u uw Alles-in-1 abonnement opzeggen bij de provider? KlantenserviceSpot.nl verzorgt de contactinformatie van allerlei bedrijven in Nederland. Zo heeft u gelijk met Youfone contact over uw Sim-only abonnement, neemt u met Expedia contact contact op over uw reisgegevens, belt u met de PostNL klantenservice voor de status van uw pakketbezorging en verlengt u uw sportabonnement bij het Basic Fit contact nummer. Lees snel verder hoe u met Caiway in contact komt.

Met Caiway contact, de aanbieder van internet, televisie en telefonie

In 1981 werd de Centrale Antenne-installatie Westland, oftewel CAI Westland, opgericht. Als eerste in Nederland startte het bedrijf in 1995 met het aanbieden van kabelinternet. Vanaf 2004 splitste het bedrijf zich op in CAIW en Caiway, waarbij Caiway diensten als televisie, internet en bellen verzorgt. Per 1 januari 202 is CAIW overgenomen door DELTA Fiber Nederland, maar de klanten hebben nog altijd contact met de bedrijfsnaam Caiway. Voor meer informatie over de diensten van het bedrijf kunt u eenvoudig contact opnemen met de Caiway klantenservice.

Voor Caiway contact de website bezoeken

Caiway stelt transparantie en klantvriendelijkheid voorop binnen het bedrijf. Daarom kunt u veel zaken zelf regelen op de website van Caiway. Zo kunt u binnen uw account uw tegoed en verbruik zelf beheren, zonder hiervoor contact met Caiway op te nemen. Daarnaast stelt u uw voorkeuren in met betrekking tot uw televisie abonnement, vindt u uitleg over uw factuur of krijgt u tips voor het optimaliseren van de wifi binnen uw woning. Op de pagina met veelgestelde vragen vindt u per onderwerp handige informatie. Los uw technische problemen op met betrekking tot de installatie van televisie, internet of mobiele telefonie, of krijg antwoord op vragen met betrekking tot de administratie.

Caiway storing verhelpen met de klantenservice

Heeft u een internet storing bij Caiway, of doet de televisie het niet door een Caiway storing? Op de website van Caiway is een specifieke pagina voor storingen ingericht, waar u direct kunt bekijken welk gepland onderhoud of storing van Caiway er in uw regio is. Daarnaast vindt u per onderwerp (televisie, internet, mobiel of vaste telefonie) een uitgebreid stappenplan dat u kunt uitvoering om de storing bij Caiway te verhelpen. Lukt het niet om de problemen op te lossen. Werken de diensten van Caiway nog altijd niet naar behoren? Dan neemt u contact op met de Caiway klantenservice.

Caiway klantenservice telefonisch bereiken

Wilt u persoonlijk contact met de Caiway klantenservice, dan belt u naar het Caiway telefoonnummer 088 2249 111. Voor technische en overige vragen kunt u het telefoonnummer van Caiway bellen van maandag tot en met vrijdag tussen 08:00 en 21:00 uur en in het weekend van 10:00 tot 16:00 uur. Ook kunt u met Caiway contact via Whatsapp opnemen. Hiervoor stuurt u een bericht naar 088 2249 111. De klantenservice van Caiway reageert zo snel mogelijk op uw vraag.

Met Caiway contact via de sociale media

Neem voor uw vragen contact op met de Caiway klantenservice op zowel Facebook als Twitter. Bij beide social media platformen is het webcare team actief onder het account @Caiway. Daarnaast beschikt Caiway over een handige chat op de website waar u uw vragen kunt stellen. De Caiway klantenservice is iedere dag geopend tussen 09:00 en 21:00 uur.

Overige opties voor Caiway contact

Voor persoonlijk advies over uw Caiway abonnement stapt u binnen bij de servicepunten van Caiway in zowel Naaldwijk als Schiedam. Daarnaast kunt u een brief sturen naar Caiway, Molenstraat 33, 2671 EW Naaldwijk.

Contact met Caiway

Openingstijden Caiway klantenservice

De telefonische klantenservice is op dit moment geopend.

Maandag
09:00 -21:00
Dinsdag
09:00 -21:00
Woensdag
09:00 -21:00
Donderdag
09:00 -21:00
Vrijdag
09:00 -21:00
Zaterdag
10:00 -16:00
Zondag
gesloten

Telefoonnummers Caiway klantenservice

Contact met CaiwayNummer
Algemeen088 - 22 49 111

Overige contactmogelijkheden Caiway klantenservice

Caiway opzeggen

Caiway direct opzeggen? Dat kan via https://vandaagopzeggen.nl/caiway.

Caiway ervaringen

6 ervaringen.

Heb jij recent contact gehad met Caiway? Laat ons je ervaring met Caiway weten!
Beoordeel Caiway

Adres Caiway klantenservice

Industriestraat 30
Naaldwijk
Rapportcijfer Caiway klantenservice: 6.2

Rapportcijfer is gebaseerd op 6 beoordelingen.

Laat ons je ervaring met de Caiway klantenservice weten!

Je ervaring wordt geplaatst op klantenservicespot.nl.

 • Vermeld in je reactie niet je persoonlijke gegevens zoals je telefoonnummer, adres of wachtwoord.
 • Je review wordt niet naar de Caiway klantenservice gestuurd maar alleen gedeeld op deze website.

Beoordeel Caiway Klantenservice

Welk cijfer geef jij aan de Caiway klantenservice?

6 reviews over “Caiway”

 1. Rapportcijfer: 3

  Vanaf 17 Juli 2023 zijn geen E.Mails via Caiway te ontvangen of te verzenden.. Alle medewerkers, en in de winkel Naaldwijk van Caiway kunnen geen oplossing hier over maken.. Is voor ons en heel veel anderen een groot raadsel. Mocht Caiway hier niet spoedig een oplossing weten, dan mogen zij zonder kosten voor mij, het abonnement herzien. Het blijft schandalig om zo door Caiway behandeld te worden.. M.th.Stierman

 2. Rapportcijfer: 8

  klantservice is waardeloos ik probeer om iemand te spreken te krijgen lukt absoluut niet

 3. Rapportcijfer: 2

  Er is geen normaal contact mogelijk met Caiway! Alleen via digitale chat! Dit goed waardeloos! Klachten kun gewoon niet meer indienen! Na 24.00 uur zakt de internetsnelheid weg! Ze doen dat om de kosten te besparen! Wilde zondag avond naar de BBC kijken tussen 22.00 uur en 23.00, constant veel het beeld regelmatig weg! Dit vind ik goed waardeloos, elk jaar krijg een brief van hun sneller internet (dus niet!) en alles wordt nog beter (eerder slechter) Helaas naar wie moet je overstappen? concurrentie is er niet op de glasvezel in Almelo. Communicatie met de klantservice kan niet meer door email of het invullen van een klachtenformulier maar moet via een chat die een computerantwoord geeft, waar je niets aan hebt!

 4. Rapportcijfer: 8

  Oplichting!!!!
  Ik vraag bedenktijd, vervolgens heb ik een abonnement aan mijn kloten!
  Ik wil dit niet!!!!
  Waag het niet!!!!

 5. Rapportcijfer: 8

  LS, ik heb inlog problemen in Mijn Caiway. Ik heb een nieuwe wachtwoord aangevraagd en ontvangen. Bij het opstellen van een nieuw wachtwoord voldoe ik aan de gestelde eisen van lengte, hoofdletters e.d. Het lukt mij desondanks niet het wachtwoord te wijzigingen c.q. aan te passen. Wat doe ik fout?

 6. Rapportcijfer: 8

  Heb al telefonisch contact gehad over geen tv signaal,
  Hierbij nogmaals een reactie, wij denken dat er buiten een kabelbreuk is.
  Onze tv leverancier heeft bij ons gemeten en zei dat er signaal op staat.
  Bij bellen een paar huizen verder ook geen tv signaal.
  Graag deze storing zsm oplossen.

  Hartelijke groet.
  Arie en Hennie van den Berg