Caiway

Over Caiway

CAIW (CAIW Diensten B.V., dochter van CAIW Holding B.V.) is een Nederlandse aanbieder van kabeltelevisie, digitale telefonie en internettoegang die voornamelijk in het westen van Nederland actief is. CAIW heette vroeger CAI Westland (Centrale Antenne Inrichting Westland). Als internetprovider was het bedrijf eerder actief onder de naam Kabelfoon. Het bedrijft heeft sinds 1 juni 2004 de naam CAIW en opereert onder de merknaam Caiway. De letters CAIW staan voor de activiteiten van de organisatie: Communicatie, Amusement, Informatie en Web, waarbij Web daarnaast ook nog eens staat voor netwerk. Om dit alles zo duidelijk mogelijk te laten verlopen is er de Caiway klantenservice.

Veelgestelde vragen

Via Mijn Caiway kunt u zelf uw zaken omtrent televisie, internet, telefonie en radio regelen. Door in te loggen op Mijn Caiway kunt u uw tegoed en verbruik zelf bekijken zonder dat u daarvoor met Caiway contact op hoeft te nemen. Daarnaast kunt u zelf zaken instellen voor uw voorkeuren wat betreft uw televisie aanbod. In het geval dat u vragen heeft over het gebruik van Mijn Caiway niet met het gebruik van de app op te lossen zijn, kunt u bij de veelgestelde vragen wellicht het antwoord op uw probleem vinden. Via de Caiway klantenservice pagina is het mogelijk om een categorie te kiezen en zo snel mogelijk het antwoord te vinden.

Social Media

Indien u bij de veelgestelde vragen uw antwoord niet kon vinden, kunt u ook via social media contact opnemen met de Caiway klantenservice. Zo kunt u uw vraag 24 uur per dag en 7 dagen per week aan de medewerkers stellen op de Caiway Facebook. Deze manier van Caiway klantenservice is niet alleen op Facebook te gebruiken, maar ook op Twitter: u kunt Caiway bereiken via @Caiway.

Caiway Klantenservice

Daarnaast is het natuurlijk ook mogelijk om telefonisch contact op te nemen met de Caiway klantenservice. De Caiway klantenservice is van maandag tot en met zaterdag bereikbaar van 09:00 uur tot 21:00 uur. U kunt hiervoor bellen naar het telefoonnummer 088 2249 111. Indien u klant bent van Caiway belt u gratis naar de klantenservice via het nummer 1200. Dit nummer is te bereiken van maandag tot en met vrijdag tussen 09:00 uur tot 21:00 uur. Het nummer is op zaterdag van 10:00 uur tot 16:00 uur te bereiken.

Overige opties

Verder is het ook mogelijk om de Caiway klantenservice te mailen via het contactformulier. Hier kunt u kiezen uit verschillende categorieën waar uw vraag tussen hoort. Dit kan voor vragen, maar ook voor klachten. Ook kunt u natuurlijk per post een klacht of vraag sturen. Dit doet u door een brief te sturen Caiway, Molenstraat 33, 2671 EW Naaldwijk.

Openingstijden Caiway klantenservice

Nu bereikbaar.

Maandag
09:00 -21:00
Dinsdag
09:00 -21:00
Woensdag
09:00 -21:00
Donderdag
09:00 -21:00
Vrijdag
09:00 -21:00
Zaterdag
gesloten
Zondag
gesloten
Caiway

Telefoonnummer Caiway klantenservice

Telefoonnummer
088 - 22 49 111
Belkosten
lokaal tarief

Adres Caiway klantenservice

Industriestraat 30
Naaldwijk

E-mailadres Caiway klantenservice

E-mailadres
onbekend

Caiway opzeggen

Caiway direct opzeggen? Dat kan via https://vandaagopzeggen.nl/caiway.

Caiway ervaringen

2 ervaringen.

2 gedachten over “Caiway”

 1. LS, ik heb inlog problemen in Mijn Caiway. Ik heb een nieuwe wachtwoord aangevraagd en ontvangen. Bij het opstellen van een nieuw wachtwoord voldoe ik aan de gestelde eisen van lengte, hoofdletters e.d. Het lukt mij desondanks niet het wachtwoord te wijzigingen c.q. aan te passen. Wat doe ik fout?

 2. Heb al telefonisch contact gehad over geen tv signaal,
  Hierbij nogmaals een reactie, wij denken dat er buiten een kabelbreuk is.
  Onze tv leverancier heeft bij ons gemeten en zei dat er signaal op staat.
  Bij bellen een paar huizen verder ook geen tv signaal.
  Graag deze storing zsm oplossen.

  Hartelijke groet.
  Arie en Hennie van den Berg

Plaats een reactie