WNL

Over WNL

WNL staat voor ‘wij Nederland’ en is een nieuwe omroep in Nederland. WNL richt zich op hard werkend Nederland en wil hiermee het gewone Nederland aanspreken. WNL wil zich als omroep vooral karakteriseren op ondernemerschap, vrijheid van denken en een veilige samenleving. Leden van WNL zijn betrokken burgers die zich willen ontplooien. De omroep maakt toegankelijke journalistieke programma’s vanuit een liberaalconservatieve grondslag. Vooral economische, politieke en maatschappelijke thema’s komen in de programma’s aan bod, gasten in de programma’s kunnen van elke politieke kleur zijn. De omroep laat dagelijks van zich horen op zowel radio en televisie. Leonie ter Braak en Rozemarijn Moggré presenteren dagelijks het programma ‘Vandaag de Dag’, dit is het ochtendprogramma op NPO1. Daarnaast presenteren Margreet Spijker en Charles Groenhuijsen afwisselend het programma ‘WNL Op Zondag’.

Aanbod

Het is een nieuwe omroep en heeft dus nog weinig zendtijd op televisie. De zender zendt vooral s’ochtends programma’s uit. Op televisie wordt elke werkdag het programma ‘Vandaag de Dag/Vrijdag’ uitgezonden. Dit programma wordt vroeg in de ochtend uitgezonden. Daarnaast wordt elke zondagochtend het programma ‘WNL op Zondag’ gepresenteerd, in dit programma worden politici, ondernemers en gasten uit media en cultuur ontvangen. Sinds kort krijgt WNL er op NPO2 een nieuw programma bij op de woensdagavond: ‘WNL Opiniemakers’. Op de radio wordt op vrijdag het programma ‘WNL Opiniemakers’ uitgezonden, op maandag het politieke programma ‘WNL Haagse Lobby’ en op zaterdag het middagmagazine ‘WNL op Zaterdag’. Woensdag nacht worden de programma’s ‘Nog Steeds Wakker’ en ‘Nu al Wakker’ gepresenteerd door jonge journalisten. Op de website van WNL vindt u een overzicht van alle programma’s die WNL aanbiedt. U vindt hier een korte uitleg over de inhoud van de programma’s en de tijd en zender waarop de programma’s worden uitgezonden. Op de website kunt u ook gemiste uitzendingen terugkijken en u aanmelden voor een lidmaatschap.

Contact

De klantenservice is te bereiken op het telefoonnummer 088-824 8250 van maandag t/m vrijdag van 10:00 tot 15:00. Bij vragen, opmerkingen of klachten kunt u ook mailen naar het e-mailadres : Info@omroepwnl.nl. Het bezoekadres is Keizersgracht 635, 1017 DS, Amsterdam. Het telefoonnummer van het bezoekersadres is 020-250 2300. Voor meer informatie kunt u kijken op de website www.wijnederland.tv. Als u contact wilt met de redactie over het programma ‘Vandaag de Dag’ kunt u mailen naar het e-mailadres redactie@redactiewnl.nl. Als u contact wilt met de redactie van ‘WNL op zondag’ kunt u mailen naar het e-mailadres wnlopzondag@omroepwnl.nl.

Openingstijden WNL klantenservice

Niet bereikbaar op dit moment.

Maandag
10:00 -15:00
Dinsdag
10:00 -15:00
Woensdag
10:00 -15:00
Donderdag
10:00 -15:00
Vrijdag
10:00 -15:00
Zaterdag
gesloten
Zondag
gesloten
WNL

Telefoonnummer WNL klantenservice

Telefoonnummer
020 - 250 23 00
Belkosten
lokaal tarief

Adres WNL klantenservice

Keizersgracht 635
Amsterdam

E-mailadres WNL klantenservice

E-mailadres

WNL opzeggen

WNL direct opzeggen? Dat kan via https://vandaagopzeggen.nl/wnl.

WNL ervaringen

18 ervaringen.

18 gedachten over “WNL”

 1. Ik heb zondag 11-12-2022 naar wnl gekeken ik heb mij gestoord dat iedere keer Rob Jette in beeld gebracht werd terwijl er een gast aan spreken was dan werd weer Rob Jette in beeld gebracht. Toen die man van het leger aan het word was ook Dus ik weet al waar Rick Niemand lid van is en dat is D66

 2. Wat een trutten zender is WNL en hun presentatoren Sijtsma en Kelder.
  Omdat deze lui de voetbal hype van het Nederlands elftal en de fans menen te moeten verstoren. En een negatieve aandacht te moeten geven. Bij deze zender menen ze in deze periode het voetbal in een kwaad daglicht te moeten stellen over de rug van het amateur voetbal. Door het thema agressie langs de velden uit het verleden en heden nog eens aan de kaak te moeten stellen.

 3. Jammer

  Ik kijk altijd met veel plezier naar WNL vandaag maar begin mij steeds meer te ergeren aan de arrogantie van Maaike Timmerman en het zwakke presenteren van Lisette Wellens. Timmermans zit er of zij het presenteren heeft uitgevonden en stelt vragen maar laat gast nooit uitpraten op haar vraag en stelt dan weer een andere vraag of geeft zelf al antwoord op haar eigen vraag, als zij presenteren zet ik programma altijd uit en kijk naar andere zender! Lisette moet alles van papier lezen, zij kan geen geen diepgaande vragen stellen of gesprekken voeren. Welmoed en Raquel zijn van een ander niveau en kijk ik met plezier naar.

 4. Kan Rachel Schilder ook uit uw programma? Ik kijk graag WNL goedemorgen Nederland, maar ik krijg het heen en weer van dat wiebelhoofd van Rachel!
  De andere presentatoren doen dat toch ook niet!
  Die zie ik liever!
  Met groet, Annie

 5. irritant WNL interview R. Nieman!

  Ik heb me zondag rot geërgerd aan het gedrag van Rick Nieman naar Geert Wilders. De heer Nieman behandelde
  Wilders uit de hoogte met een superieur lachje en liet hem niet uitspreken.
  Dit kwam heel irritant over op de meeste kijkers. Dit kan ik geen onafhankelijk interview noemen.

 6. Misschien is eens een keer met Rick Niemann praten .
  Dat hij mensen uit laat praten ook al is het zijn politieke voorkeur niet ,wat een vervelende kerel is dat , altijd er doorheen praten mensen niet uitlaten praten,anders weg ermee.

 7. Waarom laat Rick Geet Wilders niet uitpraten.

  Wij kijken elke zondag WNL.
  Maar vandaag hebben ons zitten ergeren dat Rick Geert wilders niet liet uitspreken.
  We moeten op komen voor ons eigen volk.
  Er is hier nog armoede genoeg.

 8. Deze zondag valt me weer op dat Dhr Nieman bij een gesprek oa met Dhr Wilders zijn eigen mening wil geven. Hij nodigt de Heer Wilders uit en dus moet hij hem ook fatsoenlijk zijn mening laten geven. Dhr Wilders heeft trouwens volkomen gelijk met wat hij zegt, dat Nederland vol is. Ik ben het niet altijd met Dhr Wilders eens., maar zeker niet met Dhr Nieman.

Plaats een reactie