WNL

 klantenservice

Over WNL

WNL staat voor ‘wij Nederland’ en is een nieuwe omroep in Nederland. WNL richt zich op hard werkend Nederland en wil hiermee het gewone Nederland aanspreken. WNL wil zich als omroep vooral karakteriseren op ondernemerschap, vrijheid van denken en een veilige samenleving. Leden van WNL zijn betrokken burgers die zich willen ontplooien. De omroep maakt toegankelijke journalistieke programma’s vanuit een liberaalconservatieve grondslag. Vooral economische, politieke en maatschappelijke thema’s komen in de programma’s aan bod, gasten in de programma’s kunnen van elke politieke kleur zijn. De omroep laat dagelijks van zich horen op zowel radio en televisie. Leonie ter Braak en Rozemarijn Moggré presenteren dagelijks het programma ‘Vandaag de Dag’, dit is het ochtendprogramma op NPO1. Daarnaast presenteren Margreet Spijker en Charles Groenhuijsen afwisselend het programma ‘WNL Op Zondag’.

Aanbod

Het is een nieuwe omroep en heeft dus nog weinig zendtijd op televisie. De zender zendt vooral s’ochtends programma’s uit. Op televisie wordt elke werkdag het programma ‘Vandaag de Dag/Vrijdag’ uitgezonden. Dit programma wordt vroeg in de ochtend uitgezonden. Daarnaast wordt elke zondagochtend het programma ‘WNL op Zondag’ gepresenteerd, in dit programma worden politici, ondernemers en gasten uit media en cultuur ontvangen. Sinds kort krijgt WNL er op NPO2 een nieuw programma bij op de woensdagavond: ‘WNL Opiniemakers’. Op de radio wordt op vrijdag het programma ‘WNL Opiniemakers’ uitgezonden, op maandag het politieke programma ‘WNL Haagse Lobby’ en op zaterdag het middagmagazine ‘WNL op Zaterdag’. Woensdag nacht worden de programma’s ‘Nog Steeds Wakker’ en ‘Nu al Wakker’ gepresenteerd door jonge journalisten. Op de website van WNL vindt u een overzicht van alle programma’s die WNL aanbiedt. U vindt hier een korte uitleg over de inhoud van de programma’s en de tijd en zender waarop de programma’s worden uitgezonden. Op de website kunt u ook gemiste uitzendingen terugkijken en u aanmelden voor een lidmaatschap.

Contact

De klantenservice is te bereiken op het telefoonnummer 088-824 8250 van maandag t/m vrijdag van 10:00 tot 15:00. Bij vragen, opmerkingen of klachten kunt u ook mailen naar het e-mailadres : Info@omroepwnl.nl. Het bezoekadres is Keizersgracht 635, 1017 DS, Amsterdam. Het telefoonnummer van het bezoekersadres is 020-250 2300. Voor meer informatie kunt u kijken op de website www.wijnederland.tv. Als u contact wilt met de redactie over het programma ‘Vandaag de Dag’ kunt u mailen naar het e-mailadres redactie@redactiewnl.nl. Als u contact wilt met de redactie van ‘WNL op zondag’ kunt u mailen naar het e-mailadres wnlopzondag@omroepwnl.nl.

Contact met WNL

Openingstijden WNL klantenservice

De telefonische klantenservice is op dit moment niet bereikbaar.

Maandag
gesloten
Dinsdag
gesloten
Woensdag
gesloten
Donderdag
gesloten
Vrijdag
gesloten
Zaterdag
gesloten
Zondag
gesloten

Telefoonnummers WNL klantenservice

Contact met WNLNummer
Algemeen020 - 250 23 00

Overige contactmogelijkheden WNL klantenservice

WNL opzeggen

WNL direct opzeggen? Dat kan via https://vandaagopzeggen.nl/wnl.

WNL ervaringen

30 ervaringen.

Heb jij recent contact gehad met WNL? Laat ons je ervaring met WNL weten!
Beoordeel WNL

Adres WNL klantenservice

Keizersgracht 635
Amsterdam
Rapportcijfer WNL klantenservice: 6.9

Rapportcijfer is gebaseerd op 30 beoordelingen.

Laat ons je ervaring met de WNL klantenservice weten!

Je ervaring wordt geplaatst op klantenservicespot.nl.

 • Vermeld in je reactie niet je persoonlijke gegevens zoals je telefoonnummer, adres of wachtwoord.
 • Je review wordt niet naar de WNL klantenservice gestuurd maar alleen gedeeld op deze website.

Beoordeel WNL Klantenservice

Welk cijfer geef jij aan de WNL klantenservice?

30 reviews over “WNL”

 1. Rapportcijfer: 3

  Ik heb vanmorgen gekeken naar Ruck Nieman over extincion rebellion en mij groen en geel zitten ergeren aan het niet ingrijpen van Rick Nieman. Anne Kervers kwam iedere keer met haar grote snep tussendoor en liet andere niet uitpraten.

 2. Rapportcijfer: 8

  Gisteravond viel een vrouw, die naast Thomas van Groningen zat, in het progzramma npo 1 van het podium, gelukkig niet heel ernstig. Washet maar met Thomas gebeurd en dat hij afgevoerd was. Maar dan voorgoed van het toneel! Mediageil mannetje, dat het programma geen goed doet!

 3. Rapportcijfer: 8

  WNL op Zondag: Annemarie van Gaal pensioendeskundige? Schoenmaker blijf bij je leest zou ik zeggen. De ene na de andere vreemde opmerking over de oude en de nieuwe pensioenwet. Ze begrijpt er onvoldoende van om dergelijke meningen te verkondigen. We staan niet bovenaan in de lijstjes van pensioenfondsen omdat we een klachtenbureau hebben. Een voorbeeld van uitvergroten wat een glimlach oproept en dat doortrekken naar het geheel. Dat heet populisme. De nieuwe wet wordt niet overzichtelijker, het wordt een enorme transitie puinhoop waar heel veel consultants heel veel geld aan gaan verdienen. De voordelen die zij noemt hadden ook gerealiseerd kunnen worden door aanpassing van de oude wet. Maar WNL laat nou toch iemand op de buis komen die er echt verstand van heeft, zoals oud-hoogleraar van Praag.

 4. Rapportcijfer: 2

  begrijp niet dat WNL in het programma goedemorgen NL alleen maar gebruik maakt van vrouwen die absoluut niet in staat zijn om hun mond te houden wanneer gasten aan het woord zijn of is dit typisch vrouwelijk? Je zou zelfs kunnen denken dat WNL bewust vrouwen inzet om mannen te weren, als dat zo is maak dan gebruik van vrouwen die dit soort kleuterprogramma’s goed kunnen presenteren, wellicht ook beter voor de kijkcijfers

  groeten van Cor van Meel

 5. Rapportcijfer: 8

  Kan Thomas van Groningen ook van de buis gehaald worden? Wat een opgewonden standje, die zichzelf graag hoort praten. Hij draait zichzelf op door steeds harder en vlugger te gaan praten en is daardoor vaak onverstaanbaar! Op maandagavond 27 februari ook weer volop bij OP1.

 6. Rapportcijfer: 8

  Ik kijk meestal elke morgen wnl, vandaag veel nieuws over carnaval, leuk en ook logisch. Maar wat ik zo jammeren vindt is dat altijd alle aandacht uitgaat naar het zuiden. Last ook eens andere berichten zien van carnaval , er zijn meer plaatsen waar met net zo veel energie en samenwerking en kennis , motivatie en vooral het maken van mooie praalwagens en muziek en dansen. Dat mogen andere Nederlanders toch ook wel zien, de eer komt niet alleen het zuiden toe. Dus wnl kom op, naar Zwaag noord Holland of Ter Apel in Groningen

 7. Rapportcijfer: 2

  Wanneer wordt er serieus met de heer Nieman gesproken over zijn manier van interviewen maar allereerst over zijn onbeschoft gedrag naar de personen die voor wnl op zondag aanschuiven. Stelt vragen maar meestal laat hij die persoon niet uitpraten en ratelt zijn eigen “mening” er door heen.

 8. Rapportcijfer: 8

  Wat me erg opvalt de laatste tijd is de kwaliteit van dit programma. Manman….wat is dit enorm achteruit gegaan.. ik keek hier elke ochtend na, maar tegenwoordig weet ik al na twee minuten of ik moet blijven kijken of niet…. Nou zeker 4 van de 5 dagen gaat hij af….
  En dan die Raquelle….wat een verschrikkelijk mens om naar te kijken en luisteren met haar ontbrekende interview kennis… Ronduit slecht….
  Bovendien zie je een enorme verschuiving van onderwerpen die ze n mijn ogen zelf verzinnen…. Koningshuis is heilig bij ze en totaal niet onafhankelijk ( bij geen enkel onderwerp trouwens…

  Toch jammer want het was echt een van de betere ochtendprogramma s….. Zal ik het met rtlz beursnieuws moeten doen in de toekomst

 9. Rapportcijfer: 2

  Zondag was Rick weer lekker bezig iemand die niet in maatschappij staat. Dit ivm zonnepanelen terug saldering. Zijn toch mensen met geld. Hij vergeet de 8 miljoen andere mensen dan in Nederland met uitkering of Aow in huurhuis. Die nu zonnepanelen hebben via de Woonstichting. En dan voor 8 zonnepanelen 35 euro per maand betalen rest van hun leven. Service kosten ook die hebben bij zuinig het terug leveren. Schaf weer af ga uit eindelijk de huursubsidie voor 8 miljoen mensen iedere maand weer met 180 euro omhoog belasting geld. Zulke ding snap Rick dan niet jammer de zijn vrouw hem niet terug breng in de echte wereld Nieuws. Mvg

 10. Rapportcijfer: 8

  Ik heb zondag 11-12-2022 naar wnl gekeken ik heb mij gestoord dat iedere keer Rob Jette in beeld gebracht werd terwijl er een gast aan spreken was dan werd weer Rob Jette in beeld gebracht. Toen die man van het leger aan het word was ook Dus ik weet al waar Rick Niemand lid van is en dat is D66