WNL

Over WNL

WNL staat voor ‘wij Nederland’ en is een nieuwe omroep in Nederland. WNL richt zich op hard werkend Nederland en wil hiermee het gewone Nederland aanspreken. WNL wil zich als omroep vooral karakteriseren op ondernemerschap, vrijheid van denken en een veilige samenleving. Leden van WNL zijn betrokken burgers die zich willen ontplooien. De omroep maakt toegankelijke journalistieke programma’s vanuit een liberaalconservatieve grondslag. Vooral economische, politieke en maatschappelijke thema’s komen in de programma’s aan bod, gasten in de programma’s kunnen van elke politieke kleur zijn. De omroep laat dagelijks van zich horen op zowel radio en televisie. Leonie ter Braak en Rozemarijn Moggré presenteren dagelijks het programma ‘Vandaag de Dag’, dit is het ochtendprogramma op NPO1. Daarnaast presenteren Margreet Spijker en Charles Groenhuijsen afwisselend het programma ‘WNL Op Zondag’.

Aanbod

Het is een nieuwe omroep en heeft dus nog weinig zendtijd op televisie. De zender zendt vooral s’ochtends programma’s uit. Op televisie wordt elke werkdag het programma ‘Vandaag de Dag/Vrijdag’ uitgezonden. Dit programma wordt vroeg in de ochtend uitgezonden. Daarnaast wordt elke zondagochtend het programma ‘WNL op Zondag’ gepresenteerd, in dit programma worden politici, ondernemers en gasten uit media en cultuur ontvangen. Sinds kort krijgt WNL er op NPO2 een nieuw programma bij op de woensdagavond: ‘WNL Opiniemakers’. Op de radio wordt op vrijdag het programma ‘WNL Opiniemakers’ uitgezonden, op maandag het politieke programma ‘WNL Haagse Lobby’ en op zaterdag het middagmagazine ‘WNL op Zaterdag’. Woensdag nacht worden de programma’s ‘Nog Steeds Wakker’ en ‘Nu al Wakker’ gepresenteerd door jonge journalisten. Op de website van WNL vindt u een overzicht van alle programma’s die WNL aanbiedt. U vindt hier een korte uitleg over de inhoud van de programma’s en de tijd en zender waarop de programma’s worden uitgezonden. Op de website kunt u ook gemiste uitzendingen terugkijken en u aanmelden voor een lidmaatschap.

Contact

De klantenservice is te bereiken op het telefoonnummer 088-824 8250 van maandag t/m vrijdag van 10:00 tot 15:00. Bij vragen, opmerkingen of klachten kunt u ook mailen naar het e-mailadres : Info@omroepwnl.nl. Het bezoekadres is Keizersgracht 635, 1017 DS, Amsterdam. Het telefoonnummer van het bezoekersadres is 020-250 2300. Voor meer informatie kunt u kijken op de website www.wijnederland.tv. Als u contact wilt met de redactie over het programma ‘Vandaag de Dag’ kunt u mailen naar het e-mailadres redactie@redactiewnl.nl. Als u contact wilt met de redactie van ‘WNL op zondag’ kunt u mailen naar het e-mailadres wnlopzondag@omroepwnl.nl.

Openingstijden WNL klantenservice

Niet bereikbaar op dit moment.

Maandag
gesloten
Dinsdag
gesloten
Woensdag
gesloten
Donderdag
gesloten
Vrijdag
gesloten
Zaterdag
gesloten
Zondag
gesloten
WNL

Telefoonnummer WNL klantenservice

Telefoonnummer
020 - 250 23 00
Belkosten
lokaal tarief

Adres WNL klantenservice

Keizersgracht 635
Amsterdam

E-mailadres WNL klantenservice

E-mailadres

WNL opzeggen

WNL direct opzeggen? Dat kan via https://vandaagopzeggen.nl/wnl.

WNL ervaringen

7 ervaringen.

7 gedachten over “WNL”

 1. goed bedoeld advies

  Goedendag
  Als kijker van WNL op Zondag met de presentator Rick Nieman Zou meneer Nieuwman willen adviseren om de kaartjes met zijn vragen in zijn hand op een andere mannier te hanteren
  En zelf relaxt achter in zijn stoel te gaan zitten en dan zijn vragen dan te stellen. Zou het zondag ochtend gevoel ten goede kunnen komen. Een goed bedoeld advies van een trouwe kijker.Heer Nieuwman heeft autoriteit genoeg. Naar mijn mening zou de interviewer nog meer tot zijn recht komen. verder gewoon doorgaan niets meer aan doen Hartelijke groet

 2. Teveel linkse propaganda bij WNL.

  Ik kijk dagelijks in de ochtend naar het programma van WNL. Helaas moet ik constateren dat ook in dit programma de linkse kers weer begint binnen te dringen. Morgen (vlak voor de verkiezingen) weer het Kaagmens. Eerder zagen we al Groenlinks en PvdA. Jammer voor een conservatief rechtse omroep. Alle media worden voortdurend vergiftigd door het linkse geschreeuw. Waarom in hemelsnaam ook nog bij WNL?

 3. Ik hoop dat u dit probleem oplost. Graag een reactie van u.

  Ik heb reeds geruime tijd een klacht inzake uw presentatrice Welmoed Sijtsma. Haar presentatie is overdadig arrogant. Het is erg arrogant irritant hoe zij haar gasten aanspreekt. Zij laat de gasten niet uitspreken en is graag zelf langdurig aan het woord met een eigen verhaal zonder open vraagstelling. Narcistisch gedrag. Tevens moet zij acuut worden aangesproken op haar populair getrommel op de presentatietafel. Dit gedrag kwam vrijdagavond bij Op1 weer naar voren inzake een discussie met minister De Jonge. U moet haar aanspreken op haar gedrag anders wordt irritant en zeg ik mijn lidmaatschap op.

 4. goedendag ik wil dat er op tv melding word gemaakt over covit de mistanden in de thuiszorg .wij zijn 2 ouderen en hebben hulp in de huishouding .wij doen er van alles aan om dit buiten de deur te houden ik heb tegen iedereen gezegd als je niet gevacineerd bent kom je hier niet binnen .maar wat mij verbaasde ziij wekte de indruk dat zij ook gevacineerd was ik ben er nu achter gekomen dat zij al die tijd niets er aan gedaan heeft en heeft ons en ook zeer veel anderen in gevaar heeft gebracht want zij komt ook in zorg stellingen ,ik heb dit ook bij haar werkgever ver telt maar die zijden dat ze er niets aan konden doen door de wet op de pr v c en wij dit ook niet mogen vragen dit is toch te gek voor worden , hier moet zo snel mogelijk wat tegen gedaan worden want dit kost levens en heeft dit misschien al gekost . v gr hb

 5. Ik ben een trouwe kijker van WNL. Ik ben het een beetje zat dat ik overmatig veel Uri Rostenthal in het progamma zie..
  Ik heb niets tegen de man, maar zou u niet eens iemand kunnen inhuren.

 6. Ik kijk regelmatig in de ochtend naar jullie programma . Kunnen jullie AUB voor de verandering eens een paar goede journalisten uitnodigen of kost dat teveel.

 7. Dragon’s Den staat op facebook met het programma en met de twee jongens die 1,2 miljoen hebben gescoord.
  Als ik echter mee wil doen op Quantum Al moet ik een formulier invullen en nog geen seconde na het verzenden word ik gebeld door een bedrijf uit Cyprus genaamd 360 (0) door een engelstalige man (David Parker) die me namens Quantun Al zegt te bellen.
  Ik was door mijn enthousiasme even mijn filter kwijt en heb € 250 gestort en account geopend. Later realiseerde ik me dat dit CDF’s handel is en dat ik dit dus helemaal niet wil. Met moeite vanochtend account op NUL gezet maar kreeg twee nare telefoontjes van account manager en manager die me probeerden te chanteren. Als gepensioneerd ondernemer kijk ik met veel plezier naar Dragon’s Den maar er zijn dus bedrijven die op jullie succes meesurfen en mensen dus misleiden en proberen op en slimme manier geld te verdienen. Ik wil de twee ondernemers steunen omdat hun zij Zakelijk Verantwoord Ondernemen maar geen boeven. Hoe doe ik dat ? 4x geprobeerd te bellen.
  Helaas zonder succes. Geef graag toelichting Han van ’t Hooft 06 20442001

Plaats een reactie