Sony

 klantenservice

Over Sony

Sony werd op 7 mei 1946 opgericht in Tokio. Sony is een wereldwijd aanwezig concern dat actief is als fabrikant van consumentenelektronica en is daarnaast een grote mediaspeler. Daarnaast produceert Sony ook nog computerspellen en spelconsoles. Het hoofdkantoor van Sony staat in Tokio en heeft divisiekantoren in Berlijn, New York en Culver City. Daarnaast is Sony eigenaar van het oudste plantenlabel ter wereld: Columbia Records. Mede door dit alles is Sony de op een na grootste producent van consumentenelektronica ter wereld, op Panasonic na. Voor zo’n groot bedrijf als Sony is een goede klantenservice onmisbaar.

Ondersteuning

Op de website van Sony kunt u op verschillende manieren gebruik maken van de klantenservice. Zo kunt u via ondersteuning en garantie hulp krijgen bij uw apparaten, zoals uw televisies, videocamera’s, laptops en tablets van Sony. Op de website kunt u kiezen uit alle apparaten in alle mogelijke categorieën die Sony op dit moment verkoopt of in de afgelopen tijd verkocht heeft, inclusief serienummers zodat u zeker weet dat u de goede heeft. Op het moment dat u uw apparaat heeft gevonden, vindt u hier software en downloads voor uw apparaat en een handleiding voor uw product, maar ook een veelgestelde vragen sectie waarin uitgelegd wordt hoe u bijvoorbeeld de automatische software-update voor uw televisie kan downloaden. Ook vragen over de afstandsbediening van de televisie of waar u het serienummer van uw televisie kunt vinden komen hier aan bod. Elke vraag die u zich kunt voorstellen voor al uw apparaten wordt uitgebreid via de online Sony klantenservice behandeld.

Sony klantenservice

Het kan natuurlijk voorkomen dat u de handleiding niet begrijpt of het antwoord in de veelgestelde vragen sectie niet bevredigend is. In dat geval kunt u op de website via het tabblad contact een medewerker van de Sony klantenservice vinden. Als u ondersteuning nodig heeft bij uw product of een reparatie wil boeken, kunt u bellen naar 020 658 18 88. Dit gesprek kost 35 eurocent per minuut via een vaste lijn. Dit nummer is bereikbaar van maandag tot en met vrijdag tussen 09.00 en 18.00. Als u na zes uur hulp nodig heeft, kunt u e-mailen via het contact formulier.

Telefonische aankoop

Daarnaast kunt u ook naar het Sony telefoonnummer bellen als u een product wil kopen of vragen heeft over een recente bestelling. In dat geval kunt u bellen naar 020 346 9524. Wederom is deze lijn van maandag tot en met vrijdag geopend tussen 09.00 en 18.00 uur. Ook kunt u een e-mail sturen naar sales.nl@shop.sony-europe.com.

Social Media

Tenslotte kunt u contact met Sony opnemen door hen via Youtube, Facebook en Twitter te vinden. Voor vragen kunt u het best terecht op Twitter of Facebook onder @SonyNederland.

Contact met Sony

Openingstijden Sony klantenservice

De telefonische klantenservice is op dit moment niet bereikbaar.

Maandag
gesloten
Dinsdag
gesloten
Woensdag
gesloten
Donderdag
gesloten
Vrijdag
gesloten
Zaterdag
gesloten
Zondag
gesloten

Telefoonnummers Sony klantenservice

Contact met SonyNummer
Algemeen020 658 18 88

Overige contactmogelijkheden Sony klantenservice

Sony opzeggen

Sony direct opzeggen? Dat kan via https://vandaagopzeggen.nl/sony.

Sony ervaringen

2 ervaringen.

Heb jij recent contact gehad met Sony? Laat ons je ervaring met Sony weten!
Beoordeel Sony

Adres Sony klantenservice

Schipholweg 275
Badhoevedorp
Rapportcijfer Sony klantenservice: 8.8

Rapportcijfer is gebaseerd op 2 beoordelingen.

Laat ons je ervaring met de Sony klantenservice weten!

Je ervaring wordt geplaatst op klantenservicespot.nl.

 • Vermeld in je reactie niet je persoonlijke gegevens zoals je telefoonnummer, adres of wachtwoord.
 • Je review wordt niet naar de Sony klantenservice gestuurd maar alleen gedeeld op deze website.

Beoordeel Sony Klantenservice

Welk cijfer geef jij aan de Sony klantenservice?

2 reviews over “Sony”

 1. Rapportcijfer: 8

  Sony Nederland,

  Mevrouw/mijne heren,

  Ik heb thans ca. 2 jaar een Sony Bravia kd-55xg8599 in de huiskamer staan. Na ca. 1 jaar vertoonde hij een volledig verkeerd kleurenbeeld en dat werd tot onze volle tevredenheid opgelost door de vervanging van het apparaat. Tot enkele dagen waren we er zeer tevreden over tot de laatste update werd geïnstalleerd. Het lijkt wel of deze uodate bestond uit electronische stroop, want het overschakelen van de ene naar de andere zender duurt ca. 10 seconden en soms schakelt hij helemaal niet over. Kennelijk sta ik niet alleen in mijn klachten, want Google staat er inmiddels “bol” van. IK hoop en verwacht van Sony dat zij op korte termijn hier iets aan doet. Zo niet, dan ben ik genoodzaakt andere wegen te gaan bewandelen.

  Met vriendelijke groet, hoogachtend, H.H. Verveer
  Rector van den Broekstraat 2
  5111 VT Baarle-Nassau